ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Υποδεχθείτε τη νέα σειρά BIO Hemp από την Garnier


24 Ιουλίου 2020

Υποδεχθείτε τη νέα σειρά BIO Hemp από την Garnier

Η νέα ρουτίνα ενυδάτωσης & επανόρθωσης της επιδερμίδας με τη δύναμη του βιολογικού ελαίου σπόρων κάνναβης.

Η επιδερμίδα σου δεν ήταν ποτέ τόσο στρεσαρισμένη

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, εξαιτίας των σύγχρονου τρόπου ζωής & απροσδόκητων συνθηκών που όλοι βιώνουμε, η επιδερμίδα είναι πιο στρεσαρισμένη από ποτέ. Στην πραγματικότητα, το 52% των γυναικών που ερωτήθηκαν, δήλωσαν ότι έχουν παρατηρήσει την επιδερμίδα τους να αλλάζει συνεχώς, να γίνεται ξηρή και να αποκτά κηλίδες.

Φυσικά, αυτό μπορεί να επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο τις πιο πιεστικές ημέρες: το ότι πρέπει να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα σε συνδυασμό με την έλλειψη ύπνου κάνουν την επιδερμίδα σου πιο εύθραυστη και ευάλωτη στις εξωτερικές «επιθέσεις».

Μια στρεσαρισμένη επιδερμίδα αρχίζει να γίνεται ευαίσθητη, ξηρή και λιγότερο εύκαμπτη, αποκαλύπτοντας πιο έντονα τις γραμμές του προσώπου. Η επιδερμίδα αρχίζει και γίνεται περισσότερο ευάλωτη, οπότε η ανάγκη για περισσότερη προστασία κρίνεται πλέον επιτακτική.

Οι καταναλωτές, αρχίζουν λοιπόν πλέον να αναζητούν αποτελεσματικούς αλλά ταυτόχρονα και φυσικούς τρόπους για να καταπολεμήσουν αυτή την αλλαγή, δεδομένου ότι αυτό που αναζητούν είναι ασφάλεια και υγεία για την επιδερμίδα τους.
Η δύναμη του βιολογικού ελαίου σπόρου κάνναβης συναντά τη Βιταμίνη Ε.

jenny.gr

Η Garnier σου συστήνει την νέα σειρά περιποίησης επιδερμίδας, η οποία περιλαμβάνει μια νέα ρουτίνα ενυδάτωσης και επανόρθωσης της επιδερμίδας για πρωί και βράδυ ενώ έχει σαν βάση της το βιολογικό έλαιο σπόρου κάνναβης σε συνδυασμό με τη βιταμίνη Ε. Για πρώτη φορά,

η Garnier συνδυάζει ένα βιολογικό, φρέσκο και εξαιρετικά ισχυρό συστατικό με ένα συστατικό που εξειδικεύεται στην περιποίηση της επιδερμίδας, προσφέροντας μια μοναδική καθημερινή distress εμπειρία, με στόχο την άμεση & εντατική ενυδάτωση και επανόρθωση της επιδερμίδας.

Το ήξερες;

Το βιολογικό έλαιο σπόρου κάνναβης αποτελείται κυρίως από λιπαρά οξέα, όπως το omega-6 και omega-3.

Μια μοναδική εμπειρία αρωμάτων
Η νέα σειρά ΒΙΟ Hemp από τη Garnier χαρίζει μια ολοκληρωμένη εμπειρία, στην οποία μπλέκονται  αρώματα και νότες ξύλου σε συνδυασμό με φρέσκες φυτικές νότες από τσάι και περγαμόντο και διακριτικές νότες από πεύκο, πατσουλί και σανταλόξυλο. Όλα τα αρώματα μαζί, εναρμονίζονται και γίνονται 1 για να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερη υπογραφή, αυτή τη σειράς Hemp.

Η ΝΕΑ DE-STRESS ΡΟΥΤΙΝΑ

1.    Ενυδατικό & Επανορθωτικό έλαιο προσώπου για το βράδυ

Τη νύχτα, η επιδερμίδα αναγεννάται, έτσι ώστε να διασφαλίσει τη σωστή λειτουργία των επιδερμικών φραγμών κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό το ενυδατικό επανορθωτικό έλαιο προσώπου πολλαπλών χρήσεων ενυδατώνει την επιδερμίδα, χωρίς ωστόσο να είναι λιπαρό και να κολλάει χάρη στην ιδιαίτερη σύνθεση του εμπλουτισμένη με βιολογικό έλαιο σπόρου κάνναβης και βιταμίνη Ε. Τα πλεονεκτήματα αυτών των συστατικών βοηθούν στην αναδόμηση της επιδερμίδας, μειώνοντας αισθητά τα σημάδια της στρεσαρισμένης επιδερμίδας και τις λεπτές γραμμές του προσώπου, ενυδατώνοντας την επιδερμίδα και κάνοντάς την να δείχνει πιο λεία, απαλή και λαμπερή. Το άρωμα 100% φυσικής προέλευσης αφήνει μια ευχάριστη απαλή μυρωδιά.

Τα αποτελέσματα:

•    Το 94% των χρηστών που το δοκίμασαν, δήλωσαν ότι η επιδερμίδα τους είναι πιο απαλή μετά τη χρήση

•    Το 92% των χρηστών που το δοκίμασαν, δήλωσαν ότι η επιδερμίδα τους είναι περισσότερο ενυδατωμένη μετά τη χρήση

•    Το 84% των χρηστών που το δοκίμασαν, δήλωσαν ότι η επιδερμίδα τους είναι πιο λαμπερή μετά τη χρήση

2.    Ενυδατική & Επανορθωτική Κρέμα-Gel Προσώπου
Η ενυδατική επανορθωτική κρέμα προσώπου BIO Hemp από την Garnier είναι εμπλουτισμένη με βιολογικό έλαιο σπόρου κάνναβης και βιταμίνη Ε. Με τα υψηλής αποτελεσματικότητας συστατικά της, βοηθά στην επανόρθωση των σημαδιών που δημιουργούνται από το στρες με μια φόρμουλα η οποία θρέφει, ενυδατώνει, διορθώνει τις λεπτές γραμμές και κάνει ότι χρειάζεται για να προστατεύσει τον επιδερμικό φραγμό. Η κρέμα, λόγω της υφής gel που διαθέτει, απορροφάται αμέσως, κι εσύ δεν έχεις παρά να απολαύσεις τη φρέσκια και δροσερή του αίσθηση στη διάρκεια της πρωινής σου ρουτίνας.

Τα αποτελέσματα:

•    Το 100% των χρηστών που το δοκίμασαν, δήλωσαν ότι μετά τη χρήση νιώθουν την επιδερμίδα τους γεμάτη θρέψη.

•    Το 100% των χρηστών που το δοκίμασαν, δήλωσαν ότι το gel έχει καταπραϋντικές ιδιότητες

•    Το 98% των χρηστών που το δοκίμασαν, δήλωσαν ότι ένιωσαν την επιδερμίδα τους πιο ξεκούραστη

Did you know?
•    Η σειρά Garnier BIO αποτελείται από 100% συστατικά φυσικής προέλευσης

•    Η σειρά Garnier BIO έχει βιοδιασπώμενη φόρμουλα

•    Η σειρά Garnier BIO είναι πιστοποιημένη με την πιστοποίηση ECOCERT

Green Science, είναι η επιστήμη της φύσης - μια συμφωνία μεταξύ φύσης και επιστήμης
Green Science ονομάζεται το σύνολο των επιστημών που χρησιμοποιούνται για να δημιουργηθούν προϊόντα υψηλής αποτελεσματικότητας, τα οποία όμως παραμένουν βιώσιμα ενώ έχουν και το χαμηλότερο δυνατόν περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Αυτές οι επιστήμες περιλαμβάνουν το σύνολο της επιστημονικής γνώσης, μεταξύ των οποίων και η αγροκαλλιέργεια, δηλαδή το πως να παράγεις φυσικά ακατέργαστα συστατικά, η οποία είναι γνωστή και ως “Green Cultivation”. Στη συνέχεια, έρχεται το “Green Transformation”, δηλαδή η διαδικασία μέσω της οποίας οι ακατέργαστες πρώτες ύλες μεταμορφώνονται σε συστατικά φυσικής προέλευσης. Τελικά, η επιλογή και ο συνδυασμός αυτών των συστατικών σε φόρμουλες που προσφέρουν μοναδική απόδοση και εμπειρία αισθήσεων στους καταναλωτές μας αποτελεί τη βασική αρχή του “Green Formulation”.

Πιο sustainable συσκευασίες.


Δουλεύοντας αντίθετα στο ρεύμα και με τη βοήθεια και τη συνεχή καθοδήγηση του έμπιστου συνεργάτη μας Albea, συν-δημιουργήσαμε μια πρωτοποριακή καινοτομία: έναν νέο τύπο σωληνάριου για καλλυντικά στον οποίο ένα σημαντικό κομμάτι του πλαστικού έχει αντικατασταθεί με χαρτόνι. Πρόκειται για το πρώτο σωληνάριο στην αγορά της ευρείας στο οποίο η συσκευασία περιέχει πιστοποιημένη πρώτη ύλη με βάση το χαρτί. Αυτή η νέα τεχνολογία έχει σαν στόχο να μειώσει την ποσότητα του πλαστικού κατά 49% και να προωθήσει τη χρήση του cardboard, το οποίο θωρείται ανανεώσιμη πηγή.

Στη Garnier, είμαστε βαθιά συνδεδεμένοι με τη φύση, έτσι βασιστήκαμε εξολοκλήρου στο Green Science για να φτιάξουμε τη νέα σειρά Hemp.

ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ – από βιώσιμες πηγές


Οι πιστοποιημένα βιολογικοί σπόροι κάνναβης που χρησιμοποιούμε, καλλιεργούνται στη Γαλλία και τη Γερμανία, σεβόμενοι την ισορροπία του οικοσυστήματος και με βάση τις υποδείξεις της βιολογικής καλλιέργειας. Η καλλιέργεια της κάνναβης μειώνει παράλληλα τη χρήση των εισροών, δηλαδή των προιόντων που δεν υπάρχουν φυσικά στο έδαφος.
Για να σεβαστούμε τον φυσικό κύκλο του συγκεκριμένου φυτού, τα φύλλα της Κάνναβης συλλέγονται το φθινόπωρο, μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου.


ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟ ΣΠΟΡΟΥ ΚΑΝΝΑΒΗΣ – εξάγεται με σεβασμό


Μόλις γίνει η συγκομιδή των σπόρων, αποξηραίνονται και καθαρίζονται, χωρίς τη χρήση διαλυτών με καθαρό νερό. Στη συνέχεια παγώνουν έτσι ώστε να διατηρήσουν όλα τα θρεπτικά συστατικά των σπόρων. Η εξαγωγή γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να εξαχθεί το πιο αγνό έλαιο κάνναβης από τους σπόρους, ενώ φυσικά όλες οι διαδικασίες είναι έτσι δομημένες ώστε να έχουν το λιγότερο δυνατό αντίκτυπο στο περιβάλλον.  

ΠΡΟΪΟΝΤΑ – βιολογικές συνθέσεις


Το τελευταίο στάδιο είναι αυτό του formulation. Πρόκειται για την επιστήμη του να επιλέγεις και να αναμιγνύεις συγκεκριμένα συστατικά, με σκοπό να δημιουργήσεις εξαιρετικά αποτελεσματικά προιόντα, προσφέροντας στον τελικό καταναλωτή μια μοναδική εμπειρία. Εμείς συνδυάσαμε το βιολογικό έλαιο σπόρου κάνναβης με μια ισχυρή σύνθεση, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε τα πιο εύχρηστα και αποτελεσματικά προϊόντα για τη στρεσαρισμένη επιδερμίδα.

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.