ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Peptides Spring Hydra – Gel Eye Patches σε πρακτική συσκευασία μονοδόσης


15 Σεπτεμβρίου 2020

Peptides Spring Hydra – Gel Eye Patches σε πρακτική συσκευασία μονοδόσης

Η συσφιγκτική & αντιρυτιδική μάσκα ματιών που σας ενθουσίασε και γρήγορα έγινε bestseller, τώρα κυκλοφορεί και σε πρακτική συσκευασία μονοδόσης / 1 ζευγάρι patches,διατηρώντας όλη τη δραστικότητα και φρεσκάδα της!

Όπως είχαμε αναφέρει, το προϊόν είναι μια εξαιρετικά πλούσια “πηγή πεπτιδίων” που επανορθώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, το «πόδι της χήνας» και τους μαύρους κύκλους και ταυτόχρονα, ενυδατώνει και ανακουφίζει το αφυδατωμένο δέρμα.

Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, αισθάνεστε το δέρμα σας πιο σφριγηλό και ανανεωμένο, με τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες να «σβήνουν» απαλά, ενώ όλη η περιοχή γύρω από τα μάτια αποκτά περισσότερη ελαστικότητα και άνεση.

Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος, ακόμα και για το ευαίσθητο.

Τι προσφέρει:

Άμεση σύσφιξη με τα Acetyl Hexapeptide-8, Palmitoyl Pentapeptide-4,Oligopeptide-29και Oligopeptide-32που περιέχει, τα οποία συμβάλλουν τόσο στην πρόληψη σχηματισμού των λεπτών γραμμών, όσο και στη μείωση των υφιστάμενων ρυτίδων.

Λείανση ρυτίδων με τη βοήθεια του εξαπεπτιδίου Acetyl Hexapeptide-8

Ενυδάτωση πουπετυχαίνει με ταCopper Tripeptide-1 και Palmitoyl Pentapeptide-4, τα οποία ωθούν τον οργανισμό να παράγει με φυσικό τρόπο το δικό του υαλουρονικό οξύ, ενώ με την Αλλαντοΐνηπρολαμβάνει την αφυδάτωση, αφού αποκαθιστά άμεσα τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας.=

Καταπράυνση δίνει η Αλλαντοΐνη, γνωστή και για τις μαλακτικές, κερατολυτικές και επουλωτικές της ιδιότητες, καθώς ανακουφίζει άμεσα τους ερεθισμούς, απομακρύνει τους

τραυματισμένους ιστούς και ενθαρρύνει τον σχηματισμό νέων, υγιών.

Δερματολογικά ελεγμένο _ Χωρίς παραβένες, γλουτένη, σιλικόνη, παραφινέλαιο, φαινοξυαιθανόλη.

ΧΡΗΣΗ: Ανοίξτε τη συσκευασία / 1 ζευγαριού και εφαρμόστε σε καθαρό δέρμα στην περιοχή κάτω από κάθε μάτι. Ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες, μπορείτε να τα τοποθετήσετε εστιάζοντας είτε στις λεπτές γραμμές και ρυτίδες κάτω από τα μάτια, είτε στο «πόδι της χήνας» (δείτε τους τρόπους εφαρμογής στο παρακάτω σχεδιάγραμμα). Αφήστε για 20-30 λεπτά. Απομακρύνετε τα patches και ταμπονάρετε με τα δάχτυλα το πλεονάζον προϊόν έως ότου απορροφηθεί.

Θυμίζουμε ότι η οικονομική συσκευασία βάζου / 30 ζευγαριών, σας δίνει τη δυνατότητα να την εφαρμόσετε και καθημερινά σαν μηνιαία θεραπεία ή όσο συχνά χρειάζεται.

ΤΙΜΗ / ΔΙΑΝΟΜΗ:

  • Συσκευασία μονοδόσης / 1 ζευγάρι patchesστην Π.Λ.Τ €3,90
  • Συσκευασία βάζου με 30 ζευγάρια patches / 60 τεμάχια και σπάτουλα, στην Π.Λ.Τ. €35,00.

Διανέμεται σε φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα, σε onlineφαρμακεία, στα CarelabbyAttica, στα HONDOSCENTERS& στο e-shopτης YOUTHLAB.: www.youthlab.com.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.