ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Ο Eugene Souleiman δημιούργησε δυνατά και φυσικά χτενίσματα με λεπτεπίλεπτες πλεξίδες για να συμπληρώσουν τη συλλογή του Dion Lee για τη σεζόν Φ/Χ20


2 Νοεμβρίου 2020

Ο Eugene Souleiman δημιούργησε δυνατά και φυσικά χτενίσματα με λεπτεπίλεπτες πλεξίδες για να συμπληρώσουν τη συλλογή του Dion Lee για τη σεζόν Φ/Χ20

Έμπνευση

Η συλλογή του Dion Lee για τη σεζόν Φ/Χ20 χρησιμοποιεί μεταλλικά στοιχεία, οπότε ο Eugene Souleiman, Global Creative Director of Care & Styling της Wella Professionals αισθάνθηκε ότι ήταν σημαντικό να δημιουργήσει ένα look στα μαλλιά που να δείχνει δυνατό και φυσικό.

jenny.gr

«Θελήσαμε να κάνουμε χωρίστρα στη μέση, αλλά να ανοίξουμε το πρόσωπο. Κανονικά, μια χωρίστρα στη μέση κλείνει το πρόσωπο, αλλά με το στοιχείο των μαλλιών που πλέκονται λεπτεπίλεπτα μακριά από το μπροστινό όριο των μαλλιών, δίνει στο lookένταση και η γραμμική λεπτομέρεια της πλεξίδας ανυψώνει το πρόσωπο. Πρόκειται για μια σύγχρονη εκδοχή του μινιμαλισμού,» λέει ο Souleiman.

jenny.gr

Credit Info 

Χτένισμα από τον Eugene Souleiman, Global Creative Director of Care & Styling της Wella Professionals.

jenny.gr

Πώς να πετύχετε το look

  1. Ξεκινάτε φτιάχνοντας μια χωρίστρα στη μέση. Έπειτα, δημιουργείτε ένα επίμηκες τριγωνικό τμήμα που το παίρνετε από τη χωρίστρα μέχρι ακριβώς πίσω από το αφτί.
  2. Στη συνέχεια, δημιουργείτε μια λεπτεπίλεπτη μικρή πλεξίδα σε κάθε πλευρά αυτού του τριγωνικού τμήματος, με κάθε πλεξίδα να ξεκινάει από τη χωρίστρα στη μέση, με κατεύθυνση διαγώνια προς τα κάτω. Είναι σημαντικό η πλεξίδα να είναι ακριβώς επάνω στο χωρισμένο τμήμα, και τα μαλλιά να τραβιούνται προς τα επάνω μακριά από το όριο των μαλλιών προς την πλεξίδα, με ένταση, ώστε να φανεί το πρόσωπο και η γραμμική λεπτομέρεια. Στο τέλος αυτού του τριγωνικού τμήματος, η πλεξίδα συνεχίζει πέρα από το κρανίο στα μισά του μήκους των μαλλιών, και δένεται καλά.
  3. Τα μαλλιά που δεν έχουν πιαστεί σε πλεξίδα πρέπει να συγκρατηθούν με τρόπο που να δείχνει φυσικός. Εφαρμόστε καλά μικρή ποσότητα αφρού Wella EIMI Extra Volume στην κορυφή του κεφαλιού στις δυο πλευρές της χωρίστρας, με φορά προς τα κάτω προς τη γραμμή του βρεγματικού οστού και στο κάτω μέρος της κορυφής, με προσοχή ώστε να μη βάλετε προϊόν πολύ χαμηλά. Το Wella EIMIExtra Volume εφαρμόζεται για να δώσει κράτημα, κατεύθυνση, και υφή. 
  4. Χωρίστε τα μαλλιά σε δυο τμήματα συνεχίζοντας τη χωρίστρα στη μέση μέχρι τον αυχένα. Με τα χέρια να κρατούν την κορυφή των μαλλιών στο επίπεδο του κεφαλιού ώστε να μην χαλάσουν το styling, χωρίστε τα μαλλιά στο ινιακό οστό και δημιουργήστε δυο πλεξίδες ράστα στις δυο πλευρές της χωρίστρας στη μέση. Είναι σημαντικό η ένταση της πλεξίδας να μειώνεται όσο κινείστε προς τα κάτω στο κεφάλι, καθώς αυτό θα επηρεάσει τη συνολική υφή που δημιουργούν οι πλεξίδες. Αφήστεελεύθερες τις άκρες και ψεκάστε ελαφρά το προϊόν Wella EIMI Sugar Lift για να δώσετε υφή. 
  5. Τοποθετήστε ένα δίχτυ μαλλιών με πίεση στο οριοθετημένο τμήμα των μαλλιών και στην περιοχή που καλύψατε με Wella EIMI Extra Volume και απλώστε μέχρι να στεγνώσει.
  6. Αφαιρέστε τις πλεξίδες ράστα από το πίσω μέρος των μαλλιών για να δώσετε κίνηση και υφή. 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.