ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Tο NIVEA Black & White υποστηρίζει τους νέους σχεδιαστές


24 Νοεμβρίου 2020

Tο NIVEA Black & White υποστηρίζει τους νέους σχεδιαστές

Η σειρά αποσμητικών NIVEA Black & White «έντυσε» ασπρόμαυρα το Fashion Design Project της 27ηςAthens Xclusive Designers Week.

Λευκό και μαύρο, ο πλέον διαχρονικός χρωματικός συνδυασμός στον χώρο της μόδας και όχι μόνο. FashionDesign Project και NIVEA Black & White, ένα από τα πιο δημιουργικά κομμάτια της Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας και ο απόλυτος σύμμαχος των black & white ρούχων, αυτή τη χρονιά προσκάλεσαν όλους τους επίδοξους και ταλαντούχους νέους σχεδιαστές μόδας να εμπνευστούν από το λευκό και το μαύρο και με τις δημιουργίες τους να διεκδικήσουν τα φετινά έπαθλα.

Ο νικητής του κορυφαίου διαγωνισμού σχεδίου μόδας θα εξασφαλίσει δωρεάν τη συμμετοχή του ως Νέος Σχεδιαστής στην ενότητα New Designers Awards της επόμενης σεζόν της Athens Xclusive Designers Week και θα λάβει επίσης το χρηματικό έπαθλο των 1.000€ για τη δημιουργία της δικής του mini συλλογής!

Και το καλύτερο; Ο νικητής θα αναδειχθεί από εσένα!

Μπες στη διεύθυνση https://www.nivea.gr/nea-apo-ti-nivea/axdw, δες τους 10 φιναλίστ που επιλέχθηκαν από την κριτική επιτροπή της AXDW και ψήφισε το σχέδιο που σου αρέσει περισσότερο!

Η σειρά αποσμητικών NIVEA Black and White στηρίζει τη μόδα και τους ανθρώπους της. Επίσης, γνωρίζει πολύ καλά πως κάθε ντουλάπα κρύβει ένα ασπρόμαυρο ρούχο το οποίο αγαπάς και είναι εδώ για να προσφέρει πενταπλή προστασία στην επιδερμίδα σου, αλλά και να «σώσει» το αγαπημένο σου ρούχο!

  • Αξιόπιστη προστασία από την κακοσμία, με μοναδικά αρώματα
  • Βελτιστοποιημένη σύνθεση κατά των λεκέδων στα ρούχα
  • Χωρίς ίχνη στην επιδερμίδα και στα ρούχα
  • Φροντίδα της επιδερμίδας και πρόληψη κατά των ερεθισμών
  • 48-ωρη προστασία από τον ιδρώτα

@niveagreece #NIVEAGreece #BlackandWhite #NIVEADEO

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.