ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η οικογένεια Age Perfect της L'Oréal Paris εμπλουτίζεται με 3 νέα προϊόντα


6 Απριλίου 2021

Η οικογένεια Age Perfect της L'Oréal Paris εμπλουτίζεται με 3 νέα προϊόντα

Η Age Perfect, αποτελεί την απόλυτη σειρά προσώπου της L'Oreal Paris για ώριμες επιδερμίδες. Για περισσότερα από 30 χρόνια τα εργαστήρια της L'Oréal Paris αναπτύσσουν σημαντικές επιστημονικές καινοτομίες για την ομορφιά των γυναικών σε κάθε ηλικία.

H L'Oréal Paris γνωρίζει την επιδερμίδα των γυναικών μέχρι την παραμικρή της λεπτομέρεια, είτε είναι κανονική, ξηρή, μεικτή, θαμπή ή ώριμη. Η τεράστια γκάμα προιόντων της για την περιποίηση της επιδερμίδας έχει αναπτυχθεί και ελεγχθεί με αυστηρές προδιαγραφές από κορυφαίους ειδικούς και επιστήμονες διεθνώς.

Επιστημονικές καινοτομίες και τεχνολογίες αιχμής συνδυάζονται για να δημιουργήσουν πολυτελείς υφές για μια απολαυστική εμπειρία περιποίησης της επιδερμίδας. Για όμορφη επιδερμίδα σήμερα και πιο νεανική επιδερμίδα αύριο.

Φροντίδα 7 ημερών – Αμπούλες Κολλαγόνου

Το κολλαγόνο είναι ένα σημαντικό δομικό συστατικό της επιδερμίδας, το οποίο μειώνεται μετά την εμμηνόπαυση. Τα εργαστήρια L'Oréal Paris δημιούργησαν αυτές τις αμπούλες ειδικά σχεδιασμένες για τις ώριμες επιδερμίδες. Είναι εμπλουτισμένες με υψηλή συγκέντρωση αμινοξέων κολλαγόνου με λεπτόρρευστη υφή ελαίου, για άμεση απορρόφηση από την επιδερμίδα.

Προτεινόμενη Χρήση:

  • Εφαρμόστε μία αμπούλα καθημερινά σε πρόσωπο και λαιμό για τουλάχιστον 7 συνεχόμενες ημέρες ή και περισσότερο
  • Μπορείτε να εντάξετε τη φροντίδα κολλαγόνου 7 ημερών στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης επιδερμίδας καθώς δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στη διάρκεια χρήσης του προιόντος

Οδηγίες για σωστή εφαρμογή:

  1. Χτυπήστε ελαφρώς το καπάκι, μέχρι να βεβαιωθείτε ότι όλο το προϊόν είναι συγκεντρωμένο στο κάτω τμήμα της αμπούλας.
  2. Ανοίξτε την αμπούλα ασκώντας πίεση στο καπάκι της μέχρι να σπάσει, με τη βοήθεια μιας χαρτοπετσέτας ώστε να αποφύγετε την έκχυση του προϊόντος.
  3. Τοποθετήστε το προϊόν στην παλάμη σας και εφαρμόστε σε πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας το περίγραμμα των ματιών.

Άμεσα αποτελέσματα:

  • Μετά από 1 αμπούλα: Η επιδερμίδα θρέφεται, αποκτά αίσθηση άνεσης και είναι πιο λεία για το 80% των γυναικών.
  • Μετά από 7 αμπούλες: Η επιδερμίδα είναι πιο σφριγηλή για το 84% των γυναικών, δείχνει πιο ενισχυμένη και φαίνεται να μειώνεται η χαλάρωση.

Age Perfect Classic Γαλάκτωμα Καθαρισμού

AGE PERFECT CLASSIC MILK

To Αge Perfect Classic Milk είναι ένα γαλάκτωμα καθαρισμού κατά των ρυτίδων και της κούρασης. Είναι εμπλουτισμένο με θρεπτικά συστατικά μαγνήσιο και βιταμίνη C, για θρέψη της ώριμης επιδερμίδας. Το γαλάκτωμα είναι οφθαλμολογικά ελεγμένο και άρα κατάλληλο και για μάτια.

Προτεινόμενη Χρήση:

  • Εφαρμόστε πρωί και βράδυ μια μικρή ποσότητα σε ένα δισκίο βαμβακιού και καθαρίστε την επιδερμίδα σας με απαλές κυκλικές κινήσεις.
  • Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Αποτελέσματα:

  • Απόλυτα καθαρή και ομοιόμορφη επιδερμίδα.
  • Τα σημάδια κούρασης μειώνονται.
  • Μέρα με τη μέρα: Η επιδερμίδα ενδυναμώνεται.

Age Perfect Classic Τονωτική Λοσιόν

To Age Perfect Classic Toner είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική τονωτική λοσιόν κατά των ρυτίδων και της κούρασης. Είναι εμπλουτισμένη με θρεπτικά συστατικά βιταμίνη C και βιταμίνη Β5, για τόνωση της ώριμης επιδερμίδας.

Προτεινόμενη Χρήση:

Εφαρμόστε σε δισκίο βαμβακιού πρωί και βράδυ.

Αποτελέσματα:

  • Απόλυτα καθαρή και απαλή επιδερμίδα.
  • Τα σημάδια κούρασης μειώνονται.

Η ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης Age Perfect περιλαμβάνει 4 βήματα:

Βήμα 1: Age Perfect Classic Γαλάκτωμα Καθαρισμού

Βήμα 2: Age Perfect Classic Τονωτική Λοσιόν

Βήμα 3: Age Perfect Classic Αμπούλες Κολλαγόνου

Βήμα 4: Αge Perfect Classic Κρέμα Ματιών

Βήμα 5: Αge Perfect Classic Κρέμα Ημέρας ή Νύχτας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.