ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η νέα καμπάνια από το Dove μας συστήνει την αληθινή έννοια της φροντίδας


Ελένη Τσούτση

28 Απριλίου 2021

Η νέα καμπάνια από το Dove μας συστήνει την αληθινή έννοια της φροντίδας
Η νέα αληθινή καμπάνια της Dove μας υπενθυμίζει την έννοια της φροντίδας

Η εποχή που διανύουμε είναι τόσο γρήγορη που οι έννοιες που γνωρίζαμε τόσο καιρό και τις θεωρούσαμε δεδομένες χρειάζονται "αναδιατύπωση". Για παράδειγμα, τι σημαίνει φροντίδα; Τι σημαίνει περιποιούμαι τον εαυτό μου;

To τελευταίο διάστημα ίσως κυριαρχούν στο μυαλό σας εικόνες άμεσα συνδεδεμένες με την κορώνα, τις μάσκες, τα γάντια και όλα τα μέτρα που ακούμε καθημερινά. Μια πραγματικότητα λοιπόν στην οποία η προστασία έγινε προτεραιότητά για όλους μας ενώ, άλλες έννοιες παραμελήθηκαν σημαντικά.

Η Dove μέσα από μια ανθρώπινη και αληθινή καμπάνια μας υπενθυμίζει με τον πιο συγκινητικό τρόπο τη σημασία της προσωπικής φροντίδας. Ναι, οι συνθήκες μας έκαναν να ξεχάσουμε την πολύτιμη έννοια αλλά ίσως είναι καιρός να αναθεωρήσουμε και να μάθουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας περισσότερο. Aν όχι τώρα, πότε; To video της καμπάνιας θα σας κάνει να σκεφτείτε αν φροντίζετε τον εαυτό σας όπως του αξίζει!

Στην καμπάνια μάλιστα πρωταγωνιστούν αληθινές γυναίκες που ζουν στην Ελλάδα και η καθεμία με τη δική της ξεχωριστή ομορφιά, μακριά από κανόνες και στερεότυπα. 

Οι πρωταγωνίστριες  δίνουν αυθόρμητες απαντήσεις γύρω από τις λέξεις που υποδηλώνουν φροντίδα ή ομορφιά, με τις απαντήσεις τους όμως να έχουν τελείως διαφορετικό νόημα από το αναμενόμενο! 

jenny.gr

Η νέα καμπάνια του Dove "What happend to Care" υπενθυμίζει τη σημασία της φροντίδας του εαυτού μας και μας εμπνέει να προσφέρουμε αληθινή φροντίδα στον εαυτό μας!

Απολαύστε το μοναδικό video που αποτελεί ένα τρυφερό kind reminder της καθημερινής σας φροντίδας: 

https://www.youtube.com/watch?v=Jfyq-Z1iP00&feature=emb_title

Για περισσότερα νέα, επισκέψου τη Facebook Page του Dove Greece και την επίσημη ιστοσελίδα του Dove.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.