ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η νέα αντηλιακή σειρά, Korres Γιαούρτι αγαπάει τόσο την επιδερμίδα μας όσο και το περιβάλλον


19 Μαΐου 2021

Η νέα αντηλιακή σειρά, Korres Γιαούρτι αγαπάει τόσο την επιδερμίδα μας όσο και το περιβάλλον
Η νέα αντηλιακή σειρά, Korres Γιαούρτι αγαπάει τόσο την επιδερμίδα μας όσο και το περιβάλλον

Το καλοκαίρι βρίσκεται μία ανάσα μακριά μας και εμείς αναζητάμε τους απόλυτους συμμάχους μας που δεν είναι άλλοι από τα αντηλιακά. Αν κάτι σκεφτόμαστε πιο έντονα από ποτέ, αυτό είναι σίγουρα η ηλιοθεραπεία στην αγαπημένη μας παραλία και η απόλυτη χαλάρωση που νιώθουμε όταν ακούμε τον ήχο της θάλασσας. Η θρυλική σειρά της KORRES λοιπόν φέτος, ανανεώνεται και έρχεται να φροντίσει τόσο την επιδερμίδα μας όσο και το περιβάλλον. 

Ο ήλιος είναι ενέργεια, είναι στη φύση μας να αναζητάμε διαρκώς τις ζεστές χρυσές ακτίνες, μία σχέση, όμως, που έχει όρια. Υποδεχόμαστε τον ήλιο με λευκά, με τη νέα αντηλιακή συλλογή ΚΟRRES Γιαούρτι, με τρόπο ασφαλή και φιλικό για το δέρμα, αλλά και το περιβάλλον.

jenny.gr

Βασισμένα στην ισχυρή ενυδατική δράση και μοναδική δροσιά του γιαουρτιού και με διαφανείς-στο-δέρμα υφές, τα νέα προϊόντα – ανάμεσά τους και το εμβληματικό Yoghurt Cooling Gel με νέα συσκευασία – έχουν αναπτυχθεί χωρίς σιλικόνες, που είναι μη-βιοδιασπώμενες, και χωρίς φίλτρα ενδεχομένως επιβλαβή για το θαλάσσιο περιβάλλον. Άλλωστε, είναι καθήκον πλέον όλων μας να επιλέγουμε προϊόντα που δείχνουν την αγάπη τους προς το περιβάλλον.

H νέα σειρά της KORRES είναι ιδανική τόσο για την παραλία όσο και για την πόλη καθώς οι πολλαπλές επιλογές αντηλιακών προσώπου της δίνουν αυτό το προνόμιο - ανάμεσα τους η κρέμα gel προσώπου+ματιών χωρίς συνθετικό άρωμα και η κρέμα προσώπου με χρώμα - είναι τεκμηριωμένα antipollution-tested, γεγονός που καθιστά τα συγκεκριμένα προϊόντα απαραίτητα και τις 365 ημέρες του χρόνου.

jenny.gr

Η Ελλάδα είναι μια χώρα που περικυκλώνεται από το πανέμορφο βαθύ μπλε των θαλασσών και που μόνιμα λούζεται στο φως ενός χρυσού ήλιου. Η KORRES εστιάζει στη βελτίωση της υγείας του πολύτιμου οικοσυστήματος του Αιγαίου, συμβάλλοντας έτσι στην παγκόσμια προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Οι "πράσινες" επιλογές είναι μονόδρομος και σε αυτές ανήκουν και τα αντηλιακά.

Η ΚΟRRES εκτός από τη δημιουργία "πράσινων" προϊόντων, κάνει και σημαντικές ενέργειες για το περιβάλλον. Μία από αυτές είναι ότι συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος, με στόχο την προστασία των θαλασσών μας και τη στήριξη του εγχειρήματος επαναφύτευσης των θαλάσσιων λιβαδιών Ποσειδωνίας στο Αιγαίο.

jenny.gr

Αυτά τα «δάση των θαλασσών μας» έχουν θεμελιώδη ρόλο στη διατήρηση της υγείας και παραγωγικότητας των θαλασσών, ενώ συμβάλλουν σημαντικά στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα.

Από την προώθηση της βιολογικής καλλιέργειας και την προστασία των απειλούμενων φυτικών ειδών, τη zero-waste εκχύλιση των βοτάνων και την περιβαλλοντικά φιλική παραγωγική διαδικασία έως τα εκατοντάδες συστατικά που αποφεύγονται στις φόρμουλες και τη μεταμόρφωση των άδειων συσκευασιών σε όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα, η KORRES επιθυμεί να βελτιώνει συνεχώς την προσφορά της για τη διατήρηση της ομορφιάς του πλανήτη, σε αρμονία με τη φύση.

Ένας πλήρης κύκλος: Από τη φύση στην επιδερμίδα και ξανά πίσω.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα θαλάσσια λιβάδια της Ποσειδωνίας, επισκεφθείτε το  archipelago.gr

jenny.gr

Βρείτε τη σειρά "Korres Γιαούρτι" στα φαρμακεία και φροντίστε την επιδερμίδα σας και το περιβάλλον!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.