ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Το Pharmacy295 στα κορυφαία e-shops της δεκαετίας


7 Ιουνίου 2021

Το Pharmacy295 στα κορυφαία e-shops της δεκαετίας

Το www.Pharmacy295.gr κατάφερε να κατακτήσει τη σημαντικότερη διάκριση του έως σήμερα, αποσπώντας μία θέση στα καλύτερα e-shops της δεκαετίας στα e-volution Awards: Best of the Decade 2011-2020. Ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε κορυφαία brands και αποτελώντας το μοναδικό βραβευμένo e-shop στην κατηγορία του, αναδεικνύεται για ακόμα μία φορά ηγέτης του κλάδου του.

Το βραβείο αυτό αποτελεί το επιστέγασμα μίας 9ετούς επιτυχημένης πορείας, που έχει ως κεντρικό άξονα την καινοτομία με σκοπό τη βέλτιστη εξυπηρέτηση του καταναλωτή.

Η CEO του Pharmacy295 IKE Ελένη Χρύση σε σχετική της δήλωση αναφέρει: «Αν υπάρχει μια φράση που χαρακτηρίζει τις προσπάθειές μας όλα αυτά τα χρόνια, είναι η θέληση για επενδύσεις σε καινοτόμες τεχνολογίες, εφαρμογές και πρακτικές, με γνώμονα πάντα τη βελτίωση της αγοραστικής εμπειρίας του χρήστη. Η βράβευσή μας στα 10 καλύτερα e-shops της Ελληνικής αγοράς μας γεμίζει ιδιαίτερη χαρά και δύναμη, προκειμένου να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο με συνέπεια και πίστη για την προώθηση της καινοτομίας. Η διάκριση αυτή ανήκει σε όλους τους ανθρώπους του Pharmacy295 που όλα αυτά τα χρόνια πίστεψαν στο όραμά μας, τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς ».

Το κορυφαίο αυτό βραβείο έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά βραβεύσεων τα τελευταία επτά συναπτά έτη για το pharmacy295, αντικατοπτρίζοντας την αλματώδη ανάπτυξη της επιχείρησης.

Τα e-volution Awards, διοργανώνονται από το Marketing Week, την BOUSSIAS και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών εδώ και 10 χρόνια και αναδεικνύουν τις βέλτιστες πρακτικές στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο και Επιχειρείν.

Οι δηλώσεις των μεγάλων νικητών όπως ανακοινώθηκαν στις 27/5/21, καθώς και ο αναλυτικός πίνακας με τις διακριθείσες επιχειρήσεις βρίσκονται στο website των βραβείων www.e-volutionawards.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.