ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Το καλύτερο κολλαγόνο; Το δικό σας! Ενισχύστε το.


11 Οκτωβρίου 2021

Το καλύτερο κολλαγόνο; Το δικό σας! Ενισχύστε το.

Καθώς πλησιάζουμε την ηλικία των σαράντα, η παραγωγή κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος μειώνεται δραματικά.  Το αποτέλεσμα; Απώλεια σφριγηλότητας κατά 40%, που κάνει τις ρυτίδες ακόμα πιο ορατές.

Η Mathilde Thomas αναζητά πάντα τις πιο αποτελεσματικές και φυσικές λύσεις και γι’ αυτό επέλεξε να συνεχίσει τη στενή συνεργασία της με την περίφημη Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ και τον Δρ David Sinclair. Ο βιολόγος, με το παρατσούκλι, "Longevity Guru", που του έδωσε το περιοδικό TIME US, είναι ένας από τους κορυφαίους ειδικούς παγκοσμίως στη μάχη κατά της γήρανσης.  

Κατά την έρευνά τους, ανακάλυψαν ότι το δέρμα παράγει από μόνο του ακριβώς αυτό που χρειάζεται για την καταπολέμηση της γήρανσης: υαλουρονικό οξύ και κολλαγόνο. 

jenny.gr

Ενώ το κολλαγόνο που χρησιμοποιείται συνήθως στα καλλυντικά είναι ζωικής προέλευσης, η Caudalie πρωτοπορεί και επιλέγει ένα vegan, ενισχυμένο κολλαγόνο, με σεβασμό στο δέρμα και στο περιβάλλον.  ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΘΑΥΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ, ΜΙΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑ! 

Για να ενισχύσει φυσικά την παραγωγή κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος, και να σταματήσει τη διαδικασία γήρανσης, η Caudalie και η Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ από κοινού κατοχύρωσαν ένα νέο αποκλειστικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (FR 1555116).  Μια πατέντα που αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τις γυναίκες που επιθυμούν να θεραπεύσουν ή να αποτρέψουν τα σημάδια γήρανσης.

Αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πολλαπλασιάζει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου x5 φορές και του φυσικού υαλουρονικού οξέος x2 φορές(3), αναδεικνύοντας ένα πιο σφριγηλό και νεανικό δέρμα.

 

95%

Σφριγηλή επιδερμίδα

 

Χάρη στη μοναδική ύφη της, η Firming Cashmere Cream, αφήνει την επιδερμίδα σας απαλή, άνετη και χωρίς ίχνη λιπαρότητας. Ένα πραγματικό κασμίρι του δέρματος που βοηθά στην πρόληψη των ρυτίδων και δρα φυσικά κατά της γήρανσης.

Το νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αφορά όλη τη σειρά Resveratrol-Lift, που κυκλοφορεί σε πλήρως επανασχεδιασμένες οικολογικές συσκευασίες zero waste, 100% ανακυκλώσιμες (5) (σε σύγκριση με τις 40% ανακυκλώσιμες συσκευασίες του 2019). Επιπλέον, χάρη στο ειδικό ελαφρύ χαρτί FSC, το αποτύπωμα του άνθρακα μειώνεται κατά 40% (6).

 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.