ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

H Billie Eilish λανσάρει το δικό της άρωμα: «Είναι μια μυρωδιά που αναζητούσα για χρόνια»


Ελένη Τσούτση

21 Οκτωβρίου 2021

H Billie Eilish λανσάρει το δικό της άρωμα: «Είναι μια μυρωδιά που αναζητούσα για χρόνια»
H Billie Eilish ανακοίνβσε ότι θα λανσάρει το δικό της άρωμα

Δεν είναι λίγες οι σταρ που πλέον ασχολούνται ενεργά με τη βιομηχανία της ομορφιάς δημιουργώντας το δικό τους beauty brand. Στη μεγάλη λίστα ήρθε τώρα να προστεθεί και το όνομα της Bille Eilish, η οποία θα λανσάρει τον Νοέμβριο ένα άρωμα με την υπογραφή της.

Η 20χρονη τραγουδίστρια ανακοίνωσε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram ότι θα λανσάρει το πρώτο δικό της άρωμα και δήλωσε ενθουσιασμένη. Χαρακτηριστικά έγραψε στη λεζάντα: «Αυτή είναι μία μυρωδιά που αναζητούσα για χρόνια, είναι η αγαπημένη μου στον κόσμο» και συμπλήρωσε ότι το άρωμα ήταν πάντα ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής της. 

«Ήταν ένα όνειρο να δημιουργήσω αυτό το άρωμα και να δώσω ζωή στις ιδέες μου. Αυτό ήταν ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα που έχω κάνει ποτέ. Είχα την ιδέα να δημιουργήσω ένα άρωμα πριν από αιώνες. Πάντα ήθελα να το κάνω αυτό», ανέφερε η στο περιοδικό ομορφιάς, Allure.

Το νέο της άρωμα αποκάλυψε ότι θα έχει μυρωδιές όπως βανίλια, κεχριμπάρι, ιβίσκο, κακάο, τριαντάφυλλο και ξύλο. Συνεργάστηκε με την εταιρεία Parlux, που έχει βοηθήσει στη δημιουργία των αρωμάτων της Paris Hilton αλλά και της Sophia Vergara.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλές δουλειές, Billie!

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.