ΣΤΙΛ

Η Dakota Johnson φορά PCP στη νέα της ταινία, το "εθιστικό" brand από τη Θεσσαλονίκη


Μάρθα Κουμπάνη

21 Οκτωβρίου 2021

Η Dakota Johnson φορά PCP στη νέα της ταινία, το "εθιστικό" brand από τη Θεσσαλονίκη
Ένα brand από την Θεσσαλονίκη έντυσε την Dakota Johnson στη νέα της ταινία

Κάτι λιγότερο από έναν χρόνο πριν μιλούσαμε για τα γυρίσματα της μιας αμερικάνικης ταινίας που πραγματοποιούνταν στις Σπέτσες. Το Lost Daughter είναι γεγονός. Η ταινία που αναμέναμε με έντονο ενδιαφέρον αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 17 Δεκεμβρίου, με το Netflix να ακολουθεί στις 31 του ίδιου μήνα. Η ταινία Lost Daughter είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Maggie Gyllenhaal και έχει ένα δυνατό cast. Μεταξύ των διάσημων ονομάτων που πρωταγωνιστούν είναι και εκείνο της Dakota Johnson.

Η δραματική ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Elena Ferrante και εκτυλίσσεται στην Ιταλία (στην ταινία αντικαθίσταται από τις όμορφες Σπέτσες). Η Leda (Olivia Colman) είναι μία μεσήλικη γυναίκα που κάνει διακοπές μόνη της και αναπολεί τις μέρες που ήταν στην αρχή της μητρότητας και της συζυγικής ζωής. Τον νεότερο εαυτό της υποδύεται η Jessie Buckley. Οι διακοπές της ανατρέπονται όταν στο νησί εμφανίζεται μία οικογένεια.

Η Dakota Johnson υποδύεται τη Nina, τη νέα μαμά που έρχεται και ανατρέπει τις ισορροπίες. Για όσους δεν θυμούνται, η Dakota Johnson είναι η κόρη της Melanie Griffith και του Don Johnson, και καθιερώθηκε ως ηθοποιός μέσα από τις ταινίες Fifty Shades Of Grey.

Η star είναι επίσης γνωστή για τις λαμπερές της εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και για την συνεργασία της με τον Alessandro Michele, του οίκου Gucci, του οποίου είναι πρέσβειρα. 

Στην ταινία της Lost Daughter ωστόσο, δεν φορά Gucci, αλλά ρούχα ενός ελληνικού brand και μάλιστα από την Θεσσαλονίκη!

Το PCP Clothing βρίσκεται πίσω από τουλάχιστον μία εμφάνιση της Αμερικανίδας σταρ που θα δούμε στην ταινία.

Το brand ιδρύθηκε  το 2012 από τη σχεδιάστρια Πέλλα Παπαχρήστου και τον αδελφό της Πέτρο Παπαχρήστου και  είναι γνωστό για τα μοντέρνα κολάν, αλλά και swimwear που φορούν οι πιο διάσημες ελληνίδες. PCP είναι το ακρωνύμιο του Petros Christina Papachristou, αλλά είναι επίσης και εθιστική ουσία, όπως εθιστικές είναι και οι δημιουργίες τους.

H συνεργασία τους με την ταινία και την ηθοποιό Dakota Johnson έρχεται να επισφραγίσει την επιτυχία τους και μας κάνει, φυσικά, υπερήφανους που η εγχώρια δημιουργικότητα κερδίζει τα εύσημα που της αξίζουν και εκτός συνόρων.


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.