ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

O Jacquemus θα λανσάρει τη δική του beauty σειρά;


Ελένη Τσούτση

5 Νοεμβρίου 2021

O Jacquemus θα λανσάρει τη δική του beauty σειρά;
O Simon Porte Jacquemus θα λανσάρει τη δική του beauty σειρά;

O Γάλλος σχεδιαστής, Simon Porte Jacquemus, έχει κατακτήσει τον κόσμο της μόδας τα τελευταία χρόνια αφού ξέρει ακριβώς τι θέλουν οι γυναίκες. Μετά την iconic micro bag αλλά και το καπέλο La Bomba που ήταν το must του καλοκαιριού, ετοιμάζεται να εισχωρήσει και στον θαυμαστό κόσμο της ομορφιάς.  

Ακόμη μπορεί να μην έχει επιβεβαιωθεί από τον ίδιο ή την ομάδα του αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ο διάσημος σχεδιαστής θέλει να ασχοληθεί και με την βιομηχανία της ομορφιάς.

jenny.gr

Πιο συγκεκριμένα, οι φήμες αναφέρουν ότι ο ίδιος θα συνεργαστεί με Ισπανικό οίκο Puig. Οι συζητήσεις είναι πολύ έντονες μεταξύ των δυο πλευρών και αυτή η συνεργασία λέγεται ότι θα ξεκινήσει άμεσα και τα πρώτα λανσαρίσματα θα είναι διαθέσιμα από την επόμενη χρονιά.

jenny.gr

Αν αυτή η συνεργασία γίνει πράξη τότε σίγουρα θα θέλαμε ένα άρωμα με εμπνευστή τον Jacquemus και μια σειρά από καλλυντικά αφού πάντα τα μοντέλα που επιλέγει έχουν μια μοναδική φρεσκάδα στο πρόσωπό τους που θέλουμε να την αντιγράψουμε.

jenny.gr

Μέχρι λοιπόν την επίσημη ανακοίνωση ας κάνουμε υπομονή αφού το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Jacquemus μόνο κάτι ξεχωριστό μπορεί να δημιουργήσει!

Διαβάστε ακόμη: Ο διάσημος Γάλλος σχεδιαστής μόδας Simon Porte Jacquemus, κυκλοφόρησε το νέο του βιβλίο

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.