ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα αρώματα που θα θέλετε να φοράτε όλο τον χρόνο


Ελένη Τσούτση

24 Οκτωβρίου 2021

Τα αρώματα που θα θέλετε να φοράτε όλο τον χρόνο
Τα αρώματα που θα θέλετε να φοράτε όλο τον χρόνο

Ένα ταξίδι στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στη Ρώμη με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο σημαντικό είναι το άρωμα για κάθε γυναίκα. Λάτρεψα τις Ιταλίδες που στο πέρασμά τους άφηναν τη μοναδική μυρωδιά του αρώματός τους και αμέσως μπορούσες να σχηματίσεις κάποια γνώμη για τη προσωπικότητά τους.

Το άρωμα αφήνει ένα μυστήριο που μας κάνει ακόμη πιο γοητευτικές. Είναι όπως το φαγητό, πρέπει να δοκιμάσουμε πολλές κουζίνες για να ανακαλύψουμε το αγαπημένο μας, αυτό που μας ενεργοποιεί τις περισσότερες αισθήσεις. Σίγουρα η κάθε εποχή ιδανικά θέλει το δικό της άρωμα αλλά υπάρχουν και αρώματα που είναι κατάλληλα για όλες τις εποχές.

Οι Ιταλίδες με το μοναδικό τους ταπεραμέντο αλλά και η θερμοκρασία που αρχίζει και πέφτει σιγά σιγά με ενέπνευσαν για να φτιάξω τη παρακάτω λίστα με τα άρωματα με ζεστές, cozy νότες που είναι τέλεια για όλο το χρόνο και φυσικά θα σας αφήσουν αξέχαστες στους γύρω σας.

Έντονα ή πιο ήπια, γλυκά ή όχι, φρουτώδη ή ξυλώδη, όλα τα αρώματα έχουν τη δική τους ιστορία να πουν. Το καθένα από τα 7 αρώματα έχει τον δικό του χαρακτήρα και το μόνο που μένει, είναι να τα δοκιμάσετε και να επιλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.