ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η Chanel λανσάρει τη N°1 De Chanel: Μια βιώσιμη συλλογή εμπνευσμένη από την κόκκινη καμέλια


10 Ιανουαρίου 2022

Η Chanel λανσάρει τη N°1 De Chanel: Μια βιώσιμη συλλογή εμπνευσμένη από την κόκκινη καμέλια
PHOTO CREDIT: CHANEL
H Chanel μόλις κυκλοφόρησε τη νέα της συλλογή N°1 de Chanel

O οίκος Chanel πάντα μας συναρπάζει και αυτό έκανε για μία ακόμη φορά με τη νέα του συλλογή N°1 de Chanel, με πρωταγωνιστή το κόκκινο λουλούδι της καμέλιας. Αξίζει να τονίσουμε ότι η νέα συλλογή είναι είναι φιλική προς το περιβάλλον και μειώνει το αποτύπωμά της με την αυστηρή σύνθεση και συσκευασία.

Φύση, ομορφιά και επιστήμη δημιουργούν την απόλυτη εμπειρία για κάθε γυναίκα.

Η σειρά N° 1 de CHANEL προσφέρει μια καινοτόμο, παγκόσμια και βιώσιμη προσέγγιση για την ομορφιά. Συνδυάζει την περιποίηση της επιδερμίδας, το μακιγιάζ και ένα υπέροχο άρωμα. Στην καρδιά των καινοτόμων συνθέσεων βρίσκεται η καμέλια, το σύμβολο της Gabrielle Chanel.

Η κόκκινη καμέλια είναι ιδιαίτερη και μοναδική. Ένα λουλούδι με αναζωογονητικές δράσεις. Η CHANEL αξιοποίησε τις εξαιρετικές ιδιότητές της, για να δημιουργήσει την απόλυτη σειρά ομορφιάς.

Οι συσκευασίες είναι φιλικές προς το περιβάλλον, ενώ το καπάκι της κρέμας N°1 de Chanel είναι φτιαγμένο από 90% βιολογικά υλικά. Όλες οι συσκευασίες είναι απαλλαγμένες από σελοφάν και χάρτινα φυλλάδια ενώ τα μπουκάλια είναι κατασκευασμένα από ελαφρύ γυαλί. Το κλασικό χάρτινο φυλλάδιο έχει αντικατασταθεί με έναν κωδικό QR τυπωμένο σε όλες τις συσκευασίες.

H κόκκινη καμέλια είναι ένα από τα λίγα λουλούδια που ανθίζουν το χειμώνα και μάλιστα μπορεί να αντέξει τις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες όπως το χιόνι, κάνοντάς την τέλεια περίπτωση για έρευνα από τους επιστήμονες.

Η έρευνα της Chanel επικεντρώνεται στην ανθεκτικότητα αυτού του εξαιρετικού λουλουδιού για να δημιουργήσει ένα ισχυρό εκχύλισμα με αναζωογονητικές δυνάμεις. Ανάμεσα στα πλεονεκτήματά της, η νέα αυτή σύνθεση μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων, βελτιώνει ορατά την εμφάνιση των πόρων και αυξάνει την ελαστικότητα χαρίζοντας στην επιδερμίδα μια αίσθηση άνεσης.

Αυτή η νέα σειρά, με αισθητηριακές υφές, διατηρεί τη λάμψη της επιδερμίδας με νεανική όψη ενώ βασίζεται στην πεποίθηση ότι η ευφυΐα της φύσης είναι αξεπέραστη.

Η ομορφιά γίνεται πιο ηθική και η Chanel μας δείχνει το μέλλον.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.