ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Νέα 360ᵒ καμπάνια από τη DUST+CREAM: Βραβευμένη ποιότητα σε μόνιμα προσιτές τιμές, στ’ αλήθεια…όχι στα παραμύθια!


23 Ιουνίου 2022

Νέα 360ᵒ καμπάνια από τη DUST+CREAM:  Βραβευμένη ποιότητα σε μόνιμα προσιτές τιμές, στ’ αλήθεια…όχι στα παραμύθια!
Στον «αέρα» βρίσκεται από την Πέμπτη 16 Ιουνίου η νέα, εντυπωσιακή 360ο καμπάνια της DUST+CREAM με κεντρικό μήνυμα «Μην ψάχνεις στα παραμύθια, υπάρχει στα αλήθεια!», που περιλαμβάνει τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό spot,έντονη παρουσία σε επιλεγμένα digital κανάλια, προβολή στα φυσικά καταστήματα και στην ιστοσελίδα www.dustandcream.gr  ,σύμφωνα πάντα με τη συνολική επικοινωνιακή στρατηγική της μάρκας, η οποία έχει καταρτιστεί από τις ομάδες της DUST+CREAM αλλά και των συνεργαζόμενων agencies σε επίπεδο μέσων.

Μέσα από τη νέα επικοινωνία, η DUST+CREAM, εστιάζει στη δημιουργική προβολή της βραβευμένης ποιότητας επιλεγμένων προϊόντων της, ιδιαιτέρως δε για προϊοντικές κατηγορίες, όπου η αυθεντική εμπιστοσύνη από πλευράς καταναλωτή, όσον αφορά στην ποιότητα και ασφαλή χρήση αυτών, αποτελεί νευραλγικής σημασίας παράγοντα επιλογής, αγοράς και επαναλαμβανόμενης χρήσης. Περαιτέρω δε και σε προσθήκη της βραβευμένης ποιότητας, η καμπάνια επιχειρεί να υπενθυμίσει με τρόπο άμεσο και εύστοχο, το γεγονός, ότι η εξαιρετικά ευρεία γκάμα προϊόντων της DUST+CREAM, είναι εύκολα και γρήγορα διαθέσιμη στο καταναλωτικό κοινό σε μόνιμα προσιτές τιμές και μέσα από ένα δίκτυο καταστημάτων που καλύπτει κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και της Κύπρου ή ακόμη και on-line.

Jenny.Gr

Η DUST+CREAM, αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής και διάθεσης προϊόντων ομορφιάς και φροντίδας, μέσω ενός δικτύου 88 καταστημάτων λιανικής σε καίρια σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο.

Jenny.Gr

Οι άριστα διαμορφωμένοι χώροι των καταστημάτων της και οι πλήρως καταρτισμένοι σύμβουλοι ομορφιάς, αποτελούν εγγύηση για μία απολαυστική εμπειρία αγορών σε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο περιβάλλον καλλυντικών και προσωπικής περιποίησης.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS