ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η Kate Moss μεγάλωσε, άλλαξε και μας ξανασυστήνεται μέσα από τον «Cosmoss» της


Ελένη Τσούτση

1 Σεπτεμβρίου 2022

Η Kate Moss μεγάλωσε, άλλαξε και μας ξανασυστήνεται μέσα από τον «Cosmoss» της
Το super model μίλησε στη γαλλική Vogue και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες γύρω από το λανσάρισμα του νέου της wellness & beauty brand

H Kate Moss ετοίμαζε τόσο καιρό το δικό της wellness brand, Cosmoss, και αποφάσισε να δώσει την πρώτη της συνέντευξη στη Vogue. Μίλησε μεταξύ άλλων για την έμπνευση που είχε και για τα ξεχωριστά προϊόντα που θα φέρουν την υπογραφή της.

Το 48χρονο supermodel ανέβασε πρόσφατα ένα video και έγραψε στη λεζάντα: «Το Cοsmoss είναι αυτοφροντίδα που δημιουργήθηκε για τα σύγχρονα ταξίδια της ζωής», δίνοντας μια πρώτη γεύση για το brand.

H ίδια μίλησε με τη δημοσιογράφο της Vogue, Emma Elwick-Bates, και ανέφερε ότι η ιδέα για να χτίσει ένα wellness & beauty brand ξεκίνησε από τον κήπο του σπιτιού της. Μάλιστα οι πρώτες συναντήσεις με την ομάδα που εργαζόταν πάνω στο νέο της project έγιναν στην αγροικία της, κάνοντας πολλές βόλτες στον κήπο και μαζεύοντας δεντρολίβανο και φύλλα δάφνης. Αυτή η διαδικασία την βοήθησε να εμπνευστεί και τη συσκευασία των πρώτων προϊόντων του Cosmoss.

«Τόσα πολλά αφεψήματα από βότανα έχουν γεύση σαν νερό λίμνης», είπε χαρακτηριστικά. «Το αναζωογονητικό ροζ τσάι που δημιουργήσαμε είναι νόστιμο, έχει τόνους αντιφλεγμονώδους τσουκνίδας και λίγο θυμάρι για τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος αλλά και ηρεμία της ψυχής», τονίζει.

«Η Cosmoss γιορτάζει τα τρωτά και τα δυνατά μου σημεία», αποκαλύπτει στη δημοσιογράφο η Moss, και επιλέγει έναν υπέροχο τρόπο να μας ξανασυστηθεί, πλεόν από έναν νέο ρόλο.

«Ήθελα απλώς να μεγαλώσω και έκανα κάποιες σοβαρές αλλαγές στη ζωή μου»

Η Moss κάνει «λουτρό ήχου» για ισορροπία και ευεξία με μία κυρία από ένα τοπικό κατάστημα υγιεινής διατροφής. Αυτός ο νέος τρόπος ζωής απέχει πολύ από τα πρώτα της χρόνια στο modeling που δεν γνώριζε τι είναι η υγιής σκέψη και υπήρχε «έλλειψη φροντίδας», όπως λέει χαρακτηριστικά. «Ήμουν παιδί και μου πετούσαν ένα βρώμικο παλιό κρουασάν στα παρασκήνια των shows», προσθέτει.

«Απλώς δεν αισθάνομαι την ανάγκη να μείνω στα σκουπίδια πια», δήλωσε και καταλαβαίνουμε ότι έχει ακολουθήσει έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής που την ηρεμεί -σε πλήρη αντίθεση με το rock 'n' roll lifestyle με τις καταχρήσεις και τις υπερβολές, για το οποίο φημιζόταν.

Το πρώτο της ταξίδι αποτοξίνωσης στην Τουρκία πριν από 10 χρόνια ήταν διαφωτιστικό. «Κανείς δεν μου έμαθε ότι αν δεν τρως λαχανικά, δεν τρέφεσαι σωστά».

Το βασικό πρόγραμμα της Moss είναι το Master Detox που δημιουργήθηκε από την προπονήτρια και συγγραφέα, Amanda Hamilton, η οποία προτείνει όχι στερεά τροφή, μόνο χυμούς, για να δώσει ένα διάλειμμα στο πεπτικό σύστημα. Στην πιο πρόσφατη επίσκεψή της, η Moss ταξίδεψε με πέντε φίλες της. «Ξυπνούσαμε στις 6 το πρωί για να κολυμπήσουμε στη θάλασσα και να πιούμε χυμούς». Ακόμη, δεν παρέλειψε να μιλήσει για το πόσο σημαντική ήταν η yoga στη ζωή της. Η yoga ενίσχυσε το σώμα και το μυαλό της ενώ τη βοήθησε στην καθημερινότητά της.

Τέλος, ανέφερε ένα από τα beauty μυστικά της: «Έχω εμμονή με τον καθαρισμό του προσώπου μου». Το καθαριστικό με αφρό που χρησιμοποιεί έχει ροζ άργιλο και μάλιστα είναι τόσο αναζωογονητική εμπειρία για εκείνη που, όπως λέει, μοιάζει σαν να πίνει ένα ποτήρι κρασί για να χαλαρώσει.

Τα πρώτα προϊόντα του Cosmoss είναι ήδη διαθέσιμα και αν κρίνουμε τόσο από την συνέντευξη της Moss όσο κι από την αισθητική που έχει ο λογαριασμός στο Instagram, φαίνεται ότι το brand θα έχει ιδιαίτερα και προσεγμένα beauty items. Και, φυσικά, όλα δείχνουν πως θα γίνουν ανάρπαστα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.