ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

O Σταμάτης Καραΐσκος μιλά στο JennyGr για το θεαματικό avant-garde show του, στο Folies Bergere στο Παρίσι


Ελένη Τσούτση

16 Σεπτεμβρίου 2022

O Σταμάτης Καραΐσκος μιλά στο JennyGr για το θεαματικό avant-garde show του, στο Folies Bergere στο Παρίσι
O άνθρωπος πίσω από τις τάσεις, Σταμάτης Καραΐσκος, μας μίλησε για τη μοναδική εμπειρία που έζησε στο Παρίσι μαζί με την Haute Coiffure Francaise Ελλάδας και την υποστήριξη της L’Oreal Professionel

Ως καλλιτεχνικός διευθυντής της Haute Coiffure και ιδιοκτήτης του @sadhuhair, ο Σταμάτης Καραΐσκος είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τα μαλλιά. Ταξιδεύει συχνά και βρίσκεται στο κέντρο των εξελίξεων όσον αφορά στα μαλλιά και οι νέες τάσεις είναι συνδεδεμένες με το όνομά του.

Ο Σταμάτης φαίνεται να εξελίσσεται ανάλογα με τις επιταγές της μόδας, να αφουγκράζεται τις ανάγκες της γυναίκας και να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά. Πρόσφατα συμμετείχε με την ομάδα του σε ένα λαμπερό show avant-garde στο Folies Bergere στο Παρίσι με την ομάδα της HCF Hellas Κλεάνθη Κεφαλά, Γεωργία Μπάφα και με την υποστήριξη της L’Oreal Professionel και της Νατάσας Μπεγνή, υπεύθυνηs εκπαίδευσης του brand.

Jenny.Gr

Αποτελώντας συνώνυμο της υψηλής κομμωτικής τέχνης για περισσότερο από 50 χρόνια, η Haute Coiffure Francaise Ελλάδας (HCF Ελλάδας) ανήκει στο club των κορυφαίων κομμωτών διεθνώς και δημιουργεί τις τάσεις στα μαλλιά, έχοντας πάντα στο πλευρό της τη L’Oréal Professionnel Paris, την ηγέτιδα επαγγελματική μάρκα μαλλιών.

Jenny.Gr

Η μόδα αποτελεί μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης για τη δραστήρια Καλλιτεχνική Ομάδα της HCF Ελλάδας, που τα τελευταία δύο χρόνια έχει εξελιχθεί καλλιτεχνικά καθώς δημιουργεί και παρουσιάζει δύο ελληνικές collections το χρόνο, ενώ παράλληλα συμμετέχει στα μεγαλύτερα fashion shows & events.

@sadhu_hair Art-Chitecture Hair Show à Paris! Hairstylist & HCF Hellas artistic director: @Stamatis Karaiskos . Powered by @L’Oréal Professionnel Paris #hair #paris #hairfashion #hairshow #fashionshow #hairtok #hairtransformation #tiktok #fyp #hcf #hcfparis #hcfhellas ♬ FEEL THE GROOVE - Queens Road, Fabian Graetz

Το #jennygr μίλησε με τον Σταμάτη Καραΐσκο και μας μετέφερε όλη την ατμόσφαιρα από όσα έζησε με την ομάδα του στο Παρίσι.

«Για την υλοποίηση του project βοήθησαν - δημιούργησαν Έλληνες καλλιτέχνες όπως η fashion designer Ελένη Καββαδά, ενώ η μουσική που ηχούσε ήταν του musical artist Yosebu. Το inspiration ήταν βασισμένο στην αρχιτεκτονική και οι προσομοιώσεις των έργων ήταν από γνωστούς αρχιτέκτονες όπως Jorn Utzon, Zaha Hadid, κ.ά. Η μουσική, το video, τα ρούχα ήταν όλα costume και ακολουθούσαν το project των μαλλιών. Το show απέδειξε για ακόμη μια φορά πως η κομμωτική, εκτός από το hair fashion και εμπορικό κομμάτι, αντιμετωπίζεται εδώ και αρκετά χρόνια σαν μια μορφή τέχνης και έκφρασης»

Jenny.Gr

Aυτό που έγινε αντιληπτό για άλλη μια φορά, μέσα από το υπέροχο avant-garde show στο Folies Bergere, είναι ότι η κομμωτική είναι μια δυναμική μορφή τέχνης που δίνει τη δυνατότητα στον expert/δημιουργό να αποτυπώσει την αισθητική του, το συναίσθημα του αλλά και την έμπνευσή του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.