ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Το Magic Retouch Spray από τη L’Oréal Paris είναι το #1 σπρέι ριζών παγκοσμίως για άμεση κάλυψη των λευκών ριζών και έρχεται σε νέα πιο οικονομική συσκευασία!


21 Οκτωβρίου 2022

Το Magic Retouch Spray από τη L’Oréal Paris είναι το #1 σπρέι ριζών παγκοσμίως για άμεση κάλυψη των λευκών ριζών και έρχεται σε νέα πιο οικονομική συσκευασία!
Λευκές ρίζες; Όχι πια! Το 1ο spray κάλυψης λευκών ριζών Magic Retouch από τη L’Oréal Paris, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2016, υπόσχεται ένα φυσικό αποτέλεσμα χωρίς λευκά σε 3 μόλις δευτερόλεπτα. Πείτε αντίο στα λευκά μέχρι το επόμενο λούσιμο. Απλά μαγικό! 

Το Μagic Retouch καλύπτει την ανάγκη των βαμμένων μαλλιών για απόλυτη ομοιομορφία από τη στιγμή που η ρίζα αρχίζει να φαίνεται μέχρι και την επόμενη βαφή. Το μικρο-στόμιο ακριβείας του Magic Retouch εξασφαλίζει στοχευμένη εφαρμογή στις λευκές ρίζες, ενώ οι πλούσιες χρωστικές με πιο υψηλή συγκέντρωση ακόμα και από ένα foundation, χαρίζουν απόλυτα ομοιόμορφη κάλυψη. Ένα γρήγορο ψέκασμα αρκεί, όπως, όπου και όποτε το χρειάζεστε.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ψεκάσεις από απόσταση 13 εκατοστών και τέλος τα λευκά σε 3 δευτερόλεπτα!

Jenny.Gr

Τώρα πια ξέρεις πως η μαγεία κρύβεται στο γαλάζιο μπουκάλι!

Βασικά Χαρακτηριστικά:

• Εφαρμόζεται σε 3’’
• Διαρκεί έως το επόμενο λούσιμο
• Γίνεται ένα με το χρώμα των μαλλιών σας
• Είναι αδιάβροχο και δε μεταφέρεται

Jenny.Gr

Νέα Οικονομική Συσκευασία Magic Retouch Spray

Στην οικονομικά απαιτητική εποχή που βιώνουμε, η L’Oreal Paris κάνει τη διαφορά παρουσιάζοντας τη νέα μεγαλύτερη συσκευασία του Magic Retouch στην ίδια όμως τιμή!

Η νέα συσκευασία του Magic Retouch με 33% επιπλέον προϊόν (+25ml), έρχεται να προσφέρει 8 επιπλέον χρήσεις στις έξι πιο δημοφιλείς αποχρώσεις της ελληνικής αγοράς.


Στα 75ml παραμένουν οι 2 αποχρώσεις για ξανθά μαλλιά και σκούρα ρίζα, Magic Retouch Dark Roots.

Γιατί μας αξίζει!
#lorealparisgr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.