ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Νέα Wellaflex Dry Shampoos 10-in-1: Αναζωογονήστε τα μαλλιά σας με ήπιες φόρμουλες χωρίς ορατά υπολείμματα 


8 Δεκεμβρίου 2022

Νέα Wellaflex Dry Shampoos 10-in-1: Αναζωογονήστε τα μαλλιά σας με ήπιες φόρμουλες χωρίς ορατά υπολείμματα 
Καθαριότητα, φρεσκάδα και τρία εντυπωσιακά αρώματα - η Wellaflex λανσάρει την πρώτη της σειρά ξηρών σαμπουάν, που χαρίζουν αναζωογονημένα μαλλιά με φυσική αίσθηση μέχρι το επόμενο λούσιμο

Τα ξηρά σαμπουάν αποτελούν την εύκολη λύση για γρήγορο φρεσκάρισμα των μαλλιών, αλλά πολλοί διστάζουν να τα χρησιμοποιήσουν επειδή φοβούνται ότι αφήνουν λευκά υπολείμματα. Τα νέα ξηρά σαμπουάν της Wellaflex αυξάνουν το διάστημα ανάμεσα στα λουσίματα, και προσφέρουν 10 οφέλη σε ένα προϊόν, συμπεριλαμβανομένης της αίσθησης καθαριότητας των μαλλιών, χωρίς ορατά υπολείμματα και με άρωμα που διαρκεί έως και 48 ώρες. Έχετε φορτωμένο πρόγραμμα; Κανένα πρόβλημα! Τα ξηρά σαμπουάν της Wellaflex σας δίνουν 10 καλούς λόγους για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα ανάμεσα στα λουσίματα.

1 Προϊόν – 10 Οφέλη

Για περισσότερο από το 40% των γυναικών, τα λευκά υπολείμματα αποτελούν έναν από τους βασικούς λόγους που δεν χρησιμοποιούν ξηρά σαμπουάν. Ευτυχώς, η δύσκολη εφαρμογή και τα ορατά υπολείμματα στα μαλλιά αποτελούν πλέον παρελθόν. Η τεχνολογία των νέων ξηρών σαμπουάν Wellaflex 10-in-1 ελαχιστοποιεί τα υπολείμματα μετά το βούρτσισμα – απαλλάσσοντάς σας από κάθε ανησυχία, πλην της επόμενης υποχρέωσης στο πρόγραμμά σας. Χάρη στην τεχνολογία Active Freshness, που είναι εμπλουτισμένη με φυσικό άμυλο ταπιόκας, τα ξηρά σαμπουάν χαρίζουν όχι μόνο αναζωογονημένα μαλλιά με φυσική όψη αλλά και έξτρα όγκο, και άρωμα που διαρκεί για έως και 48 ώρες.

3 Αναζωογονητικά Αρώματα
Η νέα σειρά ξηρών σαμπουάν της Wellaflex προσφέρει τρία αναζωογονητικά αρώματα, παρέχοντας μια ποικιλία επιλογών για κάθε είδους προτίμηση και περίσταση.

Φρουτώδες (wild berry touch)
Αναζωογονητικό άρωμα από απολαυστικά εξωτικά καλοκαιρινά φρούτα για να δημιουργήστε ένα φρέσκο look με υπέροχο άρωμα!

Jenny.Gr

Λουλουδάτο (sensual rose)
Χαρίστε στα μαλλιά σας ένα συγκλονιστικό θηλυκό άρωμα από μυρωδάτα τριαντάφυλλα. Ερωτευτείτε αυτό το απολαυστικό άρωμα που χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας, σαν να βγήκατε μόλις από το ντους.

Jenny.Gr

Γλυκό (sweet sensation)
Το άρωμα που δεν χορταίνετε ποτέ! Αυτό το αισθησιακό άρωμα είναι γλυκό σαν ζάχαρη και αφήνει μια διακριτική φρουτώδη νότα στα μαλλιά σας, που σαγηνεύει όλη μέρα.

Jenny.Gr

Όποιο άρωμα κι αν επιλέξετε, διαρκεί για έως και 48 ώρες, χαρίζοντας στα μαλλιά σας όχι μόνο αίσθηση φρεσκάδας, αλλά και ένα υπέροχο άρωμα.


Ήπια φόρμουλα για κάθε τύπο μαλλιών

Ενώ η κύρια αποστολή των ξηρών σαμπουάν είναι η απορρόφηση της υπερβολικής λιπαρότητας και των ρύπων, τα νέα ξηρά σαμπουάν της Wellaflex συνδυάζουν 10-σε-1 οφέλη με μια εξαιρετικά ήπια φόρμουλα, κατάλληλη ακόμα και για το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής. Χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης ή θειικά άλατα, τα ξηρά σαμπουάν προστατεύουν το χρώμα των μαλλιών καθώς παρέχουν προστασία UV, ενώ δεν τα αφυδατώνουν, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για όλους τους τύπους μαλλιών.

Ωστόσο, η χρήση τους δεν σταματάει εκεί: τα νέα ξηρά σαμπουάν της Wellaflex δεν αποτελούν μόνο προϊόν περιποίησης του λιπαρού τριχωτού κεφαλής. Αποδεικνύονται εξαιρετικά χρήσιμα και για τη δημιουργία εύκολων χτενισμάτων με ένα γρήγορο φρεσκάρισμα.

Για να πετύχετε αλογοουρά με όγκο:

Δεν προλαβαίνετε να λουστείτε σήμερα; Κανένα πρόβλημα! Hair expert της Wella εξηγεί βήμα προς βήμα πώς να δημιουργήσετε ένα γρήγορο και εύκολο look με τη βοήθεια των ξηρών σαμπουάν της Wellaflex.
«Όταν τα μαλλιά σας δεν είναι φρεσκολουσμένα, το χτένισμα που θα διαρκέσει περισσότερο είναι η αλογοουρά. Είναι ένα από τα πιο εύκολα χτενίσματα που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα κομψό και κολακευτικό στυλ σε δευτερόλεπτα. Η προσθήκη αέρινου όγκου αναβαθμίζει την κλασική αλογοουρά και της προσδίδει θηλυκό στυλ. Μια αλογοουρά με όγκο αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό ενός ανεπιτήδευτου, σέξι και πανεύκολου look» συστήνει ο Sascha Breuer.

Βήμα 1

Για να εφαρμόσετε το ξηρό σαμπουάν σωστά, θα πρέπει να χωρίσετε τα μαλλιά σας σε μικρά τμήματα. Είναι σημαντικό να ψεκάσετε όλο το κεφάλι, εφαρμόζοντας το προϊόν ανά τμήμα. Γείρετε το κεφάλι σας ελαφρώς στο πλάι. Αυτό θα επιτρέψει στα μαλλιά σας να ανοίξουν σαν βεντάλια, ώστε να μπορέσετε να ψεκάσετε το ξηρό σαμπουάν Wellaflex από κάτω, από μέσα και από πάνω. Η τεχνική αυτή μεγιστοποιεί τον όγκο και τονίζει και προσδιορίζει την κίνηση, ενώ παρέχει έξτρα υφή.
Η ποσότητα του προϊόντος που χρειάζεται δεν εξαρτάται μόνο από το πόσο λιπαρό είναι το τριχωτό της κεφαλής σας, αλλά και από τον τύπο των μαλλιών σας. Όσο πιο παχιά είναι η τρίχα, τόσο περισσότερο προϊόν χρειάζεται για να εμποτίσει και να απορροφήσει πλήρως τη λιπαρότητα της τρίχας. Αν η τρίχα είναι πιο λεπτή, χρειάζεται μικρότερη ποσότητα προϊόντος.

Ένα από τα εντυπωσιακά οφέλη του νέου ξηρού σαμπουάν της Wellaflex είναι ότι στεγνώνει και δρα γρήγορα, με σχεδόν άμεσα αποτελέσματα. Ωστόσο, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αφήστε το ξηρό σαμπουάν να απορροφήσει πλήρως όλη την περίσσεια λιπαρότητα στις ρίζες σας, αφήνοντάς το να δράσει για ένα λεπτό πριν κάνετε μασάζ. Βουρτσίστε ή χτενίστε τα μαλλιά σας από τη ρίζα προς τις άκρες για να απλωθεί και να δράσει πιο αποτελεσματικά. Τα ξηρά σαμπουάν της Wellaflex απομακρύνονται εύκολα με τη βούρτσα, χωρίς να αφήνουν ορατά υπολείμματα.

Βήμα 2

Χτενίστε τα μαλλιά σας, δημιουργώντας μια ψηλή αλογοουρά και δέστε την στην κορυφή του κεφαλιού με ένα λαστιχάκι. Σφίξτε την, ώστε να μην κρεμάσει και φαίνεται πρόχειρη.

Βήμα 3

Ολοκληρώστε το look της αλογοουράς σας, τυλίγοντας μια λωρίδα μαλλιών γύρω από το λαστιχάκι. Πιάστε τα μαλλιά από κάτω από την αλογοουρά και χρησιμοποιήστε δύο πολύ μικρά τσιμπιδάκια για να στερεώσετε τις άκρες - τα τσιμπιδάκια πρέπει να σχηματίζουν ένα Χ κάτω από το λαστιχάκι.

Τελικό look

Η ενσωματωμένη προστασία UV αποτελεί ένα φανταστικό πρόσθετο όφελος, που προστατεύει τα μαλλιά αλλά και το χρώμα των μαλλιών σας, απλά με τη χρήση του ξηρού σαμπουάν Wellaflex. Τα μαλλιά, όπως και η επιδερμίδα, καταστρέφονται από την υπεριώδη ακτινοβολία UV. Η χρήση του ξηρού σαμπουάν Wellaflex προστατεύει τα μαλλιά σας, καθώς η ήπια φόρμουλα παρέχει στα μαλλιά προστασία UV, γεγονός που συμβάλλει στη διατήρηση του χρώματος.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά, επικοινωνήστε με την Μακρή Λιλιάννα , Account Manager, Grey Athens, [email protected] Τ. (+30) 6942499239 & την Ευδοξία Ευδαίμων Senior Brand Manager Wella Retail , [email protected]Τ. (+30) 2106288100

Instagram: @wellagreece
Facebook : Wella Greece

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.