ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Απολαύστε τις γιορτές με τα οικολογικά σετ δώρων της Caudalie


15 Δεκεμβρίου 2022

Απολαύστε τις γιορτές με τα οικολογικά σετ δώρων της Caudalie
Καθώς η χρονιά φτάνει στο τέλος της, γιορτάστε μαζί με την Caudalie τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, δίχως ενοχές. H Caudalie διεγείρει τις αισθήσεις με έναν τρόπο εντελώς νέο, συναρπαστικό και γεμάτο έντονα χρώματα. Μια επιλογή από σετ που είναι ακαταμάχητα γοητευτικά, εξαιρετικά γενναιόδωρα και πλήρως φιλικά προς το περιβάλλον

Η Caudalie ενισχύει τις δεσμεύσεις της με οικολογικά σχεδιασμένα σετ. Χωρίς πλαστικό και 100% ανακυκλώσιμα: τα εσωτερικά τμήματα από ανακυκλωμένο πλαστικό έχουν αντικατασταθεί από χαρτόνι σε όλα τα σετ.

Κατασκευασμένα στη Γαλλία για να ελαχιστοποιηθεί το αποτύπωμα άνθρακα.

Jenny.Gr

Ανακυκλώσιμα κουτιά με μίγμα χαρτιού και φυτικά μελάνια: το χαρτί προέρχεται από πιστοποιημένα δάση FSC (δάση αειφόρου διαχείρισης) ενώ στο μίγμα περιέχεται και ανακυκλωμένο χαρτί. Το μέγεθος των κουτιών έχει βελτιστοποιηθεί για να αποφευχθεί η περίσσεια υλικού.

Jenny.Gr

Επιλεγμένα cult προϊόντα σε σετ για να χαρίσετε στους αγαπημένους σας και στον εαυτό σας. Τα σετ είναι διαθέσιμα στα φαρμακεία & στο caudalie.com

Jenny.Gr
Jenny.Gr
Jenny.Gr
Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.