ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Το JennyGr και τα SkourasMed σας κάνουν δώρο ένα θαύμα ρετινόλης για τα Χριστούγεννα


JTeam

22 Δεκεμβρίου 2022

Το JennyGr και τα SkourasMed σας κάνουν δώρο ένα θαύμα ρετινόλης για τα Χριστούγεννα
Ξέρετε ποιο είναι το πραγματικό αστέρι της περιποίησης; Το JennyGr το ανακάλυψε.

Το SkourasMed 1% Pure Retinol Serum, ένα θαύμα ρετινόλης που βοηθάει την επιδερμίδα να βρει τον πιο λαμπερό εαυτό της.

Αγαπημένο σέρουμ των Δερματολόγων και των beauty experts, ο ορός 1% Pure Retinol των SkourasMed είναι ένα πραγματικό "αστέρι" των ορών προσώπου. H δραστική του φόρμουλα με υψηλής καθαρότητας ρετινόλη σε μεγάλη συγκέντρωση, μειώνει θεαματικά την ένταση και το βάθος των ρυτίδων.

Βασισμένο στις πιο πρόσφατες επιστημονικές εξελίξεις, τα δραστικά του συστατικά εμπερικλείονται σε φορέα λιπιδίων από κερί carnauba επιταχύνουν την άμεση απορρόφηση, ενώ μειώνουν σημαντικά την πιθανότητα ερεθισμών. Με επιστημονικά αποδεδειγμένη αντιγηραντική ιδιότητα, χαρίζει άμεσα αποτελέσματα ενάντια στα σημάδια γήρανσης, υπερμελάγχρωσης και ακμής, ενώ βελτιώνει ορατά την υφή της επιδερμίδας.

Το JennyGr σε συνεργασία με τα SkourasMed σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε το αστέρι των ορών περιποίησης, ένα πραγματικό θαύμα ρετινόλης από τα SkourasMed.

Για να κάνετε δικό σας το SkourasMed 1% Pure Retinol Serum απλώς κάνετε κλικ στο παρακάτω post και ακολουθήστε τις οδηγίες.

Ο διαγωνισμός λήγει 30/12 και η νικήτρια θα ανακοινωθεί μέσω IG story.

Καλή επιτυχία!

About SkourasMed 1% Pure Retinol Serum

Τα SkourasMed με 25 χρόνια εμπειρίας στις ανάγκες της επιδερμίδας γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πώς να κλείσει σε ένα μπουκάλι την καλύτερη σύνθεση με βάση τη ρετινόλη. Πάνω από δύο δεκαετίες στην ομορφιά και στην κοσμετολογία βρίσκουν την τελειότερη έκφρασή τους μέσα από έναν ορό που έρχεται για να δώσει λύσεις στα πιο σημαντικά προβλήματα του δέρματος και να αλλάξει την επιδερμίδα και τη ψυχολογία μας. Πρόκειται για το SkourasMed 1% Pure Retinol, έναν ορό με δραστική φόρμουλα με υψηλής καθαρότητας ρετινόλη σε μεγάλη συγκέντρωση που έχει θεαματικά αποτελέσματα στην όψη της επιδερμίδας, μειώνοντας θεαματικά την ένταση και το βάθος των ρυτίδων. Βασισμένο στις πιο πρόσφατες επιστημονικές μελέτες και εξελίξεις, τα δραστικά του συστατικά εμπερικλείονται σε φορές λιπιδίων από κερί Carnauba που επιταχύνουν την άμεση απορρόφηση, ενώ μειώνουν σημαντικά την πιθανότητα ερεθισμών. Με επιστημονικά αποδεδειγμένη αντιγηραντική ιδιότητα, χαρίζει άμεσα αποτελέσματα ενάντια στα σημάδια γήρανσης, υπερμελάγχρωσης και ακμής, ενώ βελτιώνει ορατά την υφή της επιδερμίδας. Με λίγα λόγια, είναι ό,τι χρειαζόμαστε για να δούμε την επιδερμίδα μας να απαλλάσσεται από όλα όσα βλέπουμε στον καθρέφτη μας και μας ενοχλούν και να ξεκινήσουμε μια διαδρομή προς το πιο λαμπερό δέρμα που είχαμε ποτέ. Τι καλύτερη εποχή για μια τόσο όμορφη αφετηρία!