ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

«Γιατί η ομορφιά αξίζει ένα έργο τέχνης»


JTeam

21 Δεκεμβρίου 2022

«Γιατί η ομορφιά αξίζει ένα έργο τέχνης»
Η μαεστρία στην ομορφιά, από τα εργαστήρια Valmont. Η συλλογή l'Elixir des Glaciers αποτελεί την καθημερινή πολυτέλεια από το 2001

Είκοσι χρόνια αργότερα, αναγνωρίζεται ως ένα σχεδόν αυτόνομο, ολοκληρωμένο brand. Το μυστικό; Φυσικά και φιλικά προς την επιδερμίδα ενεργά συστατικά, ενισχυμένα περαιτέρω από την επιστήμη, για τρεις σειρές προϊόντων, η καθεμία με ξεχωριστές φιλοδοξίες και άμεσα αποτελέσματα. Εξαιρετικές φόρμουλες που γεφυρώνουν το χάσμα ανάμεσα στη χλωρίδα και την πανίδα και η επιτομή της ελβετικής τεχνολογίας καλλυντικών, συνδυάζονται υπό το πρίσμα της απόλυτης πολυτέλειας.

Η πλούσια υφή, το μαγικό άρωμα, οι κομψές συσκευασίες και το πιστοποιητικό αυθεντικότητας των προϊόντων δημιουργούν μία σειρά πολυτελή από κάθε άποψη. Η Τέχνη και η Ομορφιά συναντιούνται στη σειρά l'Elixir des Glaciers!

Τρεις συλλογές που βασίζονται στα τρία βασικά στοιχεία της φύσης: γη, αέρα και νερό

Το πρώτο κεφάλαιο του «έπους»

l'Elixir des Glaciers συνδυάζει την εμβληματική τριπλή σύνθεση Valmont (Τριπλό DNA, Λιπόσωμα RNA και νερό παγετώνων) με επιλεγμένα φυτικά εκχυλίσματα, που καλλιεργούνται στον φυτο-αλπικό κήπο της Valmont, στην καρδιά των ελβετικών Άλπεων. Διαλεγμένα με προσοχή για να διατηρούν στο μέγιστο τις φυσικές ιδιότητές τους, τα εκχυλίσματα από εχινάκεια, ιπποφαές και άγριο τριαντάφυλλο, καταπολεμούν όλες τις μορφές γήρανσης (που οφείλονται σε περιβαλλοντικούς παράγοντες, την ηλιακή ακτινοβολία ή τη φυσική διαδικασία γήρατος), αποκαλύπτοντας μία αναζωογονημένη και αναδομημένη επιδερμίδα... με εμφανή λάμψη!

Jenny.Gr

Η «Πεμπτουσία των Μελισσών» στη συλλογή l’Elixir des Glaciers.

Για πρώτη φορά, συνδυάζονται σε μία φόρμουλα και τα τρία παράγωγα των μελισσών: βασιλικός πολτός για αποτελεσματική αναζωογόνηση, πρόπολη με
θεραπευτική και αντιοξειδωτική δράση και μέλι για θρέψη και ενυδάτωση, γνωστό από τον καιρό του Ιπποκράτη. Μαζί με το Λιπόσωμα DNA δημιουργούν ένα
σύμπλοκο, γνωστό ως Essence of Bees και αποτελούν μία διεθνώς κατοχυρωμένη φόρμουλα της Valmont, που προσφέρει ολοκληρωμένη αντιγήρανση
και θρέψη στην επιδερμίδα.

Ένα πραγματικό ελιξίριο ομορφιάς που παράγεται μέσω μιας οικολογικής, «πράσινης διαδικασίας», με τη βοήθεια του ελαίου Rosa Moschata που προσφέρει πολύτιμα λιπαρά οξέα. Η νέα σειρά αποτελεί φόρο τιμής στην επιστήμη και την υψηλή πολυτέλεια αλλά και έναν ύμνο στο μεγαλείο και το έργο των ακούραστων μελισσών.

Το υλικό των ονείρων και η ψυχή της πολυτέλειας:Essence of Gold Sturgeon.

Μία παγκόσμια καινοτομία. Για πρώτη φορά, η Valmont υπερβαίνει το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τριπλό DNA σολομού και αξιοποιεί τη δύναμη του σπάνιου οξύρρυγχου Ostera και την τεχνογνωσία των ειδημόνων στην «ηθική» εκτροφή του.Το πολύτιμο DNA οξύρρυγχου εμποδίζει την ελαστάση, το ένζυμο που υποβαθμίζει τη φυσική ελαστικότητα του δέρματος και διεγείρει την παραγωγή πρωτεογλυκάνης.

Αυτό το σπάνιο DNA οξύρρυγχου, σε συνδυασμό με ένα μοναδικό σύμπλεγμα ιχνοστοιχείων (μαγνήσιο, μαγγάνιο, σελήνιο) της Valmont, κάνει την Essence of Gold Sturgeon την πιο ισχυρή σειρά περιποίησης δέρματος.

Jenny.Gr

Majestic treatment Το masterpiece της Valmont για τα l'Elixir des Glaciers, αυτή η θεραπεία προσώπου και λαιμού διάρκειας 90 λεπτών συνδυάζει μια τεχνική μασάζ που βασίζεται στην Ιαπωνική παράδοση (kobido) με το εμβληματικό «Butterfly Motion». Οι πλήρως αποτελεσματικές φόρμουλες αιχμής των προϊόντων της συλλογής l'Elixir des Glaciers θρέφουν, σμιλεύουν και αναδιαμορφώνουν το περίγραμμα του προσώπου.

Η τέχνη της πολυτέλειας

Κάθε χρόνο η θεραπεία La Quintessence des Glaciers εμφανίζεται σε περιορισμένη ειδική έκδοση ως ένα έργο τέχνης από τον Didier Guillon, ιδιοκτήτη - δημιουργό της Valmont. Φέτος, κυκλοφορεί σε 500 Limited Edition τεμάχια σε όλο τον κόσμο. Συστατικά από την αγνή φύση της Ελβετίας, εκχυλίσματα βοτάνων, προϊόντα κυψέλης και νερό παγετώνων των Άλπεων συνδυάζονται με την προηγμένη τεχνολογία της κοσμετολογίας, σε συλλεκτική ξύλινη θήκη, μέσα σε δική της δερμάτινη τσάντα. Η ζωγραφική ακολουθεί την αρχή της σκακιέρας, και ο Didier Guillon αντλεί την έμπνευση του από τον γορίλλα και τη γυναίκα με καπέλο.

Ένα παράδειγμα της συνάντησης της τέχνης Pop-art και της ομορφιάς, από τη Valmont.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.