ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Le Grand Numéro de CHANEL : Ένα ονειρικό ταξίδι στον κόσμο των αρωμάτων του οίκου


4 Ιανουαρίου 2023

Le Grand Numéro de CHANEL : Ένα ονειρικό ταξίδι στον κόσμο των αρωμάτων του οίκου
Ο οίκος Chanel σας προσκαλεί να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία σε ένα εορταστικό και καθηλωτικό σκηνικό

Το ταξίδι ξεκινά στη μέση μιας πλατείας. Κάτω από έναν ουρανό γεμάτο λαμπερά σύμβολα, ο χώρος ζωντανεύει και οι αισθήσεις ξυπνούν. Η ουσία της αρωματοποιίας CHANEL είναι η γεύση για αυτό που δεν μπορεί να οριστεί. Κάθε άρωμα CHANEL είναι ένα τρένο σκέψης, μια σύνθεση στην οποία κάθε πρώτη ύλη «ακονίζεται». Ένα ζωντανό άρωμα, σαν μια συμπυκνωμένη μορφή ζωτικής ενέργειας που εξελίσσεται σύμφωνα με τη μοναδική χημεία του δέρματος του κάθε ατόμου.

Ο οίκος Chanel λοιπόν γιορτάζει τα εμβληματικά του αρώματα, άμεσα συνδεδεμένα με τη μακρά ιστορία του, και εγκαινιάζει την Le Grand Numéro de CHANEL, μία έκθεση –εμπειρία για όλους όσους λατρεύουν να «ταξιδεύουν» με τα αρώματα.

Ενα ονειρικό ταξίδι που διεγείρει όλες τις αισθήσεις και σας καλεί να ακολουθήσετε το τυχερό σας αστέρι και να γίνετε μέρος της ιστορίας.

Όλες οι αρωματικές δημιουργίες με την υπογραφή Chanel θα είναι εκεί, κάνοντας τη ξεχωριστή αυτή εμπειρία ακόμα πιο διαδραστική. Είναι ένα συναισθηματικό ταξίδι, μια ευκαιρία να ανακαλύψετε κάθε πτυχή των αρωμάτων.

Η μοναδική έκθεση με τα αρώματα της Chanel θα πραγματοποιηθεί στο Grand Palais Ephemere στο Παρίσι από τις 15 Δεκεμβρίου 2022 έως τις 9 Ιανουαρίου 2023.

Αν βρεθείτε στο Παρίσι αυτές τις μέρες, εγγραφείτε εδώ για να βιώσετε αυτή την υπέροχη εμπειρία.

Διεύθυνση

Place Joffre, 75007 PARIS.
Είσοδος Ελεύθερη.

Teaser

Opening of the exhibition

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.