ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η Μαύρη Πεύκη αναγεννάται τη νύχτα, το ίδιο και η επιδερμίδα σου


17 Φεβρουαρίου 2023

Η Μαύρη Πεύκη αναγεννάται τη νύχτα, το ίδιο και η επιδερμίδα σου
Η δραστηριότητα της φύσης κορυφώνεται τη νύχτα. Τα δέντρα και τα φυτά, αναπληρώνουν ταχύτερα τα ποσοστά υγρασίας που διαθέτουν δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για την κυτταρική διαίρεση και την ανάπτυξή τους

Η φύση αναγεννάται κυρίως τη νύχτα, το ίδιο και η επιδερμίδα. Ο κιρκάδιος ρυθμός ενορχηστρώνει πολλές ενδοκυτταρικές βιολογικές διεργασίες. Οι φυσιολογικές αλλαγές που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια του ύπνου προάγουν ένα κατάλληλο μικροπεριβάλλον που επιταχύνει την ανανέωση του δέρματος και ευνοεί την μέγιστη απορρόφηση των ενεργών συστατικών.

Μαύρη Πεύκη Ολική Ανανέωση Διφασικό Serum Νύχτας

Στάδιο 1 | Λείανση Υφής + Ρυτίδων

Στάδιο 2 | Σύσφιγξη

Η KORRES εμπνεύστηκε από τον τρόπο που αναγεννάται η φύση για την ανάπτυξη του νέου Ολική Ανανέωση Διφασικό Serum Νύχτας, της πιο ισχυρής φόρμουλας στη συλλογή της Μαύρης Πεύκης. Γιατί το Μαύρη Πεύκη Διφασικό Serum Νύχτας είναι μοναδικό;

Jenny.Gr

• Πρόκειται ουσιαστικά για 2 serums σε 1! Συνδυάζει δύο φάσεις, μία υδατική με υψηλής συγκέντρωσης ενεργά συστατικά που δρουν ενάντια στα σημάδια γήρανσης και μία ελαιώδη, που συμβάλει στην αύξηση της πυκνότητας και προσφέρει θρέψη. Μόλις αυτές οι δύο φάσεις ενωθούν, η σύνθεση ενεργοποιείται με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός ισχυρού προϊόντος που μεταμορφώνει το δέρμα κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ βρίσκεται σε λειτουργία φυσικής επανόρθωσης.

• Η φόρμουλα περιέχει ένα εξαιρετικά καινοτόμο δραστικό, φυσικό συστατικό εναλλακτικό του γλυκολικού οξέος από το φυτό Αχιλλέα με τριπλή δράση: λειαίνει την επιδερμίδα και μειώνει την εμφάνιση πόρων, λεπτών γραμμών και ρυτίδων χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς ή φωτοευαισθησία.

Jenny.Gr

• Αποτελεί την πιο ισχυρή φόρμουλα της συλλογής Μαύρη Πεύκη, με 13 ενεργά συστατικά! Εκτός από το εκχύλισμα μαύρης πεύκης και το εναλλακτικό του γλυκολικού οξέος, το Διφασικό Serum Νύχτας είναι εμπλουτισμένο με ένα σύμπλεγμα αμινοξέων με χαλκό που στοχεύει στη βελτίωση της εμφάνισης των ρυτίδων, χαρίζοντας στο δέρμα σφριγηλότητα και ελαστικότητα. Οι τρεις διαφορετικοί τύποι υαλουρονικού οξέος προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και βελτιωμένη ελαστικότητα, ενώ το μείγμα από πέντε διαφορετικά φυσικά έλαια -βερίκοκο, καλέντουλα,
καρότο, macadamia & αμύγδαλο- προσφέρουν βαθιά θρέψη και απαλότητα.

• 8 στις 10 γυναίκες που δοκίμασαν το Μαύρη Πεύκη Διφασικό Serum Νύχτας διαπίστωσαν πιο λεία επιδερμίδα, με εμφανώς βελτιωμένη υφή, το επόμενο πρωί 1 . Χάρη στο συστατικό φυσικής προέλευσης εναλλακτικό του γλυκολικού οξέος, το προϊόν είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για το πιο ευαίσθητο 2 .

Jenny.Gr

• 94,5% Περιεκτικότητα Φυσικής Προέλευσης

1 Τεστ αυτοαξιολόγησης, (32 γυναίκες ηλικίας μεταξύ 40-60)

2 Τεστ αυτοαξιολόγησης, 91% των γυναικών που δοκίμασαν το Μαύρη Πεύκη Ολική Ανανέωση Διφασικό Serum Νύχτας / Χρήση 7 ημερών (32 γυναίκες ηλικίας μεταξύ 40-60)

KORRES Mαύρη Πεύκη

Ολική Ανανέωση Διφασικό Serum Νύχτας

Σύσφιγξη + Λείανση

H Ελλάδα, η φύση και η επιστημονική γνώση βρίσκονται στο επίκεντρο των συνθέσεων KORRES. Προϊόντα που εσωκλείουν τη δύναμη της ελληνικής φύσης και ενσωματώνουν την πρωτογενή έρευνα που αποκαλύπτει τα βιολογικά μονοπάτια ισχυρών φυσικών δραστικών. H Μαύρη Πεύκη αποτελεί μία ακόμα καινοτομία της μάρκας.

Jenny.Gr

Η σπονδυλική στήλη της Ελλάδας, όπως συχνά αναφέρεται η οροσειρά της Πίνδου, αποτελεί εθνικό θησαυρό που φιλοξενεί μερικά από τα πιο σπάνια φυτά της χώρας, μεταξύ των οποίων και η Μαύρη Πεύκη, ένα αιωνόβιο δέντρο που «θριαμβεύει» στη Μεσόγειο για περισσότερα από 3,5 εκατομμύρια χρόνια.

Jenny.Gr

Η Μαύρη Πεύκη είναι ο χαμαιλέοντας της φύσης. Επιβιώνει στις υψηλές βουνοκορφές, σε συνθήκες κρύου, ζέστης και ξηρού κλίματος, αντέχει ακόμα και τη μολυσμένη αστική ατμόσφαιρα. Υπό τις οδηγίες της Διεύθυνσης Δασών της περιοχής Γρεβενών, η KORRES λαμβάνει τα υποπροϊόντα της αξιοποίησης των κορμών του δένδρου, που ορθώνουν το ανάστημά τους στον ορεινό όγκο της Πίνδου. Η αειφορική διαχείριση του δάσους είναι αυτονόητη. Η συγκομιδή ξύλου εξυπηρετεί αυστηρά την ανανέωση και τη διαμόρφωση της δομής του δάσους, τη διατήρηση της βιοποικιλότητας και αναζωογονητικής ικανότητάς του, καθώς εκπληρώνει τις οικολογικές, οικονομικές και κοινωνικές λειτουργίες.


H KORRES μελετά τη δύναμη των αιωνόβιων δένδρων για περισσότερο από 10 χρόνια, επιχειρώντας να αποκωδικοποιήσει τους ισχυρούς αμυντικούς μηχανισμούς τους και να τους μεταφράσει σε δραστικά συστατικά για ένα δυνατό δέρμα με υγιή όψη. H Μαύρη Πεύκη είναι μία ακόμα ανακάλυψη της μάρκας σε αυτή την αναζήτηση. Το εκχύλισμά της, πλούσιο σε πολυφαινόλες, ενισχύει τον επιδερμικό ιστό, συσφίγγει την επιδερμίδα, την κάνει πιο ανθεκτική και μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων. Μέσα από μία zero-waste διαδικασία, η KORRES εκχυλίζει την α’ ύλη, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά φυσικούς διαλύτες. Όποιο υπόλειμμα της διαδικασίας, κομποστοποιείται και επιστρέφει στη γη ωςβιολογικό λίπασμα.

Το εκχύλισμα μαύρης πεύκης χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά σε καλλυντική φόρμουλα από την KORRES, η οποία και εισήγαγε αυτό το ισχυρό αντιγηραντικό φυσικό συστατικό ελληνικής προέλευσης στην παγκόσμια βίβλο συστατικών (INCI 3 ). Εκτός από το εκχύλισμα της μαύρης πεύκης, το Ολική Ανανέωση Διφασικό Serum Νύχτας είναι εμπλουτισμένο με συστατικό φυσικής προέλευσης εναλλακτικό του γλυκολικού οξέος λειαίνει την επιδερμίδα και μειώνει την εμφάνιση πόρων, λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Με 13 ενεργά συστατικά, είναι η πιο ισχυρή φόρμουλα της συλλογής Μαύρη Πεύκη.