ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

KORRES Αντιηλιακό Yoghurt: Superfood για το δέρμα και στον ήλιο


10 Απριλίου 2023

KORRES Αντιηλιακό Yoghurt: Superfood για το δέρμα και στον ήλιο
Το Ελληνικό καλοκαίρι είναι ο ήλιος

Το Ελληνικό καλοκαίρι είναι ο ήλιος. Οι χρυσές αμμουδιές. Τα κρυστάλλινα νερά. Το λευκό και το μπλε. Είναι το γιαούρτι, οι στρώσεις πραγματικού γιαουρτιού για να ανακουφιστεί το αφυδατωμένο από τον ήλιο δέρμα. Η αντιηλιακή σειρά Yoghurt της KORRES είναι το Ελληνικό καλοκαίρι. Βοηθώντας όλους να απολαύσουμε τον ήλιο με τρόπο ασφαλή και φιλικό για το δέρμα αλλά και το περιβάλλον, η συλλογή βασίζεται στην ισχυρή ενυδατική δράση και μοναδική δροσιά του γιαουρτιού, έχει αναπτυχθεί χωρίς σιλικόνες και χωρίς φίλτρα, συστατικά ενδεχομένως επιβλαβή για το θαλάσσιο περιβάλλον, ενώ ξεχωρίζουν οι διαφανείς-στο-δέρμα υφές. Ιδανική για ευαίσθητο δέρμα, αυτή είναι μία συλλογή που αφορά στην προστασία από τη φωτογήρανση, την αειφορία και την καινοτομία.

Jenny.Gr


Γιατί Γιαούρτι;

  • Το γιαούρτι είναι μία υπερτροφή για το δέρμα, μια παραδοσιακή συνταγή για ηλιοκαμένο και αφυδατωμένο δέρμα
  • Είναι φυσική πηγή πρωτεϊνών, μετάλλων, βιταμινών Ε και D
  • Παρέχει άμεση δροσιστική ενυδατική, καταπραϋντική και θρεπτική δράση


KORRES Αντιηλιακό Yoghurt

  • Προσφέρει προστασία από την ακτινοβολία UVA/UVB + τη φωτογήρανση
  • Skin + Sea conscious φόρμουλες χωρίς σιλικόνες και αντιηλιακά φίλτρα, συστατικά δυνητικά επιβλαβή για το θαλάσσιο περιβάλλον
  • Ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες
  • Με ελαφριές, σχεδόν αόρατες υφές
  • Με φρέσκο, ευχάριστο άρωμα
  • Ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα

100% όσων δοκίμασαν την αντιηλιακή σειρά Yoghurt επιβεβαίωσαν ότι προσφέρει εξαιρετική αίσθηση
άνεσης + ενυδάτωσης από την 1η εφαρμογή.

Jenny.Gr


KORRES Αντιηλιακό Yoghurt / H Ελλάδα, η φύση και η επιστημονική γνώση βρίσκονται στο επίκεντρο των συνθέσεων KORRES.


Μία υπερτροφή για το δέρμα με βαθιές ρίζες στην παράδοσή μας και ένα love story για την KORRES. H έμπνευση για το πρώτο προϊόν KORRES με γιαούρτι -το εμβληματικό Yoghurt Cooling Gel- ήταν η ελληνική παράδοση, η εικόνα της γιαγιάς που με φροντίδα απλώνει ένα παχύ στρώμα γιαουρτιού στην ηλιοκαμένη πλάτη των εγγονιών. Το γιαούρτι είναι φυσική πηγή πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών, με τη δυνατότητα να προσφέρει μία αναζωογονητική αίσθηση δροσιάς άμεσα, παράλληλα με την ισχυρή ενυδατική δράση που θρέφει το δέρμα.

Jenny.Gr

Nature
Skin + Sea Conscious Suncare

Φροντίζουμε τη φύση, όπως φροντίζουμε το δέρμα μας. Έχουμε επιλέξει να αναπτύσσουμε αντιηλιακά χωρίς OMC + Octocrylene, αντιηλιακά φίλτρα ενδεχομένως επιβλαβή για το θαλάσσιο περιβάλλον, και χωρίς σιλικόνες. Μία από τις βασικές αρχές ανάπτυξης των προϊόντων μας ήδη από τη δεκαετία του ’90, καθώς οι σιλικόνες απλά επικάθονται στους βυθούς, επηρεάζοντας τα θαλάσσια είδη και τη φωτοσύνθεση των θαλάσσιων φυτών. Η χώρα μας είναι περιτριγυρισμένη από ξακουστές θάλασσες και η προσπάθειά μας να προστατεύσουμε το θαλάσσιο περιβάλλον ανήκει στις δικές μας εμμονές. Μία προσπάθεια που ενδυναμώνεται μέσω της συνεργασίας μας με το Ινστιτούτο Θαλάσσιας

Προστασίας Αρχιπέλαγος, η οποία εστιάζει στα λιβάδια της Ποσειδωνίας -τα δάση των θαλασσών μας με σημαντικό ρόλο ενάντια στην κλιματική αλλαγή και στην περιβαλλοντική ρύπανση. Το είδος Posidonia oceanica είναι ενδημικό, συναντάται μόνο στη Μεσόγειο, ενώ τα ελληνικά νερά στηρίζουν κάποιες από τις σημαντικότερες εκτάσεις λιβαδιών Ποσειδωνίας που επιβιώνουν έως σήμερα παγκοσμίως. Αυτό το “ανώτερο” φυτό συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας και της παραγωγικότητας των θαλασσών μας, αλλά και στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα. Περισσότερη από το μισή ποσότητα οξυγόνου που αναπνέουμε, προέρχεται από τη θάλασσα, ενώ τα λιβάδια της Ποσειδωνίας είναι μία από τις σημαντικότερες πηγές οξυγόνου! Παράλληλα, στο πλαίσιο νέας έρευνας σχετικά με τα “αόρατα” πλαστικά στο νερό, το Ινστιτούτο Αρχιπέλαγος διερευνά για πρώτη φορά το ρόλο των λιβαδιών Ποσειδωνίας ως “microplastic litter sinks” με τη δυνατότητα να περιορίζουν την εισροή των πλαστικών στα θαλάσσια οικοσυστήματα και στην τροφική αλυσίδα.

Jenny.Gr

Μία ακόμα σημαντική λειτουργία τους ενάντια στην πλαστική ρύπανση -ένα εξαιρετικά ανησυχητικό περιβαλλοντικό ζήτημα παγκόσμιας κλίμακας. Ωστόσο, ο ετήσιος ρυθμός καταστροφής των λιβαδιών Ποσειδωνίας ξεπερνά το 5%. Συμβάλλουμε ενεργά στην ευαισθητοποίηση του κοινού και υποστηρίζουμε το επιστημονικό έργο του Ινστιτούτου Αρχιπέλαγος που περιλαμβάνει και την πειραματική επαναφύτευση των θαλάσσιων λιβαδιών Ποσειδωνίας στο Αιγαίο, επιχειρώντας την αναδιαμόρφωση των κατεστραμμένων εκτάσεων. Από την προώθηση της βιολογικής καλλιέργειας και την προστασία των απειλούμενων φυτικών ειδών, τη zero-waste εκχύλιση των βοτάνων έως τις συνειδητές επιλογές που ορίζουν τη δημιουργία των φυσικών συνθέσεων και τη μεταμόρφωση των άδειων συσκευασιών σε όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα, στοχεύουμε συνεχώς στη μείωση του περιβαλλοντικού και κοινωνικού αποτυπώματός μας, για τη διατήρηση της ομορφιάς της γενναιόδωρης φύσης.

-->