ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Όταν η Chanel συνάντησε το Barbiecore στη νέα Cruise συλλογή


Ελένη Τσούτση

11 Μαΐου 2023

Όταν η Chanel συνάντησε το Barbiecore στη νέα Cruise συλλογή
Chanel
Στο Cruise 2023/2024 της Chanel ξεχωρίσαμε τα beauty looks που ήταν εμπνευσμένα από το Barbiecore trend

Ο οίκος Chanel, με την Virginie Viard ως creative director, παρουσίασε την Cruise 2023/2024 συλλογή της στα studio της Paramount στο Los Angeles και ήδη οι εντυπωσιακές εικόνες από το show κάνουν το γύρο του Internet. H συλλογή ήταν εμπνευσμένη από την καθημερινή ζωή στη Πόλη των αγγέλων, τα όμορφα ηλιοβασιλέματα, τις βόλτες στο θρυλικό Hollywood Boulevard και την ανέμελη διάθεση που επικρατεί στους δρόμους.

To Barbiecore trend απογειώθηκε μέσα από τα χτενίσματα με όγκο που μας θύμισαν την εποχή της Cindy Crawford και της Jane Fonda. To κυρίαρχο χαρακτηριστικό λοιπόν ήταν πλούσια, μακριά μαλλιά με extra όγκο στην κορυφή που σε συνδυασμό με τα shorts, τα tops και τις γκέτες έδωσαν μια διαφορετική πνοή στην πασαρέλα από ό,τι έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμρα.

Jenny.Gr
Chanel

Όσον αφορά το μακιγιάζ που επιμελήθηκε η makeup artist, Lisa Butler, είχε ρετρό επιρροές και μια ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη διάθεση. Αυτό που ξεχωρίσαμε ήταν το λαμπερό βλέμμα, τα juicy χείλη και τα τονισμένα ζυγωματικά. Το τελικό makeup look ανέδειξε την πιο girly αισθητική του show και σίγουρα θα σε πείσουν να δοκιμάσεις και εσύ το Barbiecore trend.

Jenny.Gr
Chanel
Jenny.Gr
Chanel

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS