ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η CHANEL εγκαινιάζει μια νέα καλοκαιρινή τοποθεσία, ένα event αρωμάτων και ομορφιάς στο Nammos Village της Μυκόνου


9 Ιουνίου 2023

Η CHANEL εγκαινιάζει μια νέα καλοκαιρινή τοποθεσία, ένα event αρωμάτων και ομορφιάς στο Nammos Village της Μυκόνου
Την 1η Ιουνίου 2023, η CHANEL εγκαινιάζει τo πρώτο Event Αρωμάτων και Ομορφιάς στο νησί της Μυκόνου, στον πολυτελή εμπορικό προορισμό του Nammos Village

Ο νέος χώρος 40 τετραγωνικών μέτρων παρουσιάζει μια πλήρη έκφραση του σύμπαντος των αρωμάτων και της ομορφιάς, συμπεριλαμβανομένης μιας συναρπαστικής σειράς αποκλειστικών προϊόντων, υπηρεσιών και μιας σειράς εκδηλώσεων που μπορούν να απολαύσουν οι πελάτες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού τους.

Στην άκρη του Nammos Village, με θέα την απέραντη θάλασσα, το κτήριο σε ορθογώνιο σχήμα με την επίπεδη οροφή, φτιαγμένο από ασβεστωμένη πέτρα, συμβαδίζει με την παραδοσιακή αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική. Οι εσωτερικοί χώροι, σχεδιασμένοι σε γραφικές γραμμές και με εντυπωσιακούς όγκους, κλίνουν περισσότερο προς τον μοντερνισμό με έπιπλα σε ορθογώνιο σχήμα που δημιουργούν μια αίσθηση ρυθμού και ανακάλυψης για το ταξίδι του πελάτη, ενώ ταυτόχρονα, αποκαλύπτουν μια εντυπωσιακή συλλογή προϊόντων.

Jenny.Gr

Οι μονόχρωμοι τοίχοι στο χρώμα της άμμου και τα υφαντά χαλιά διανθίζονται από τις πιο πρόσφατες εικόνες της καλοκαιρινής καμπάνιας σε φωτεινό μπλε και φωτισμένο φόντο που μοιάζουν με κάθετες επιφάνειες πισίνας. Στο πίσω μέρος, το κυματιστό μπλε έργο
τέχνης ζωντανεύει σαν ένα υδάτινο στοιχείο, με θέα σε μια ευρύχωρη ιδιωτική βεράντα με ένα τρισδιάστατο γλυπτό Double-C, πέτρινες κολώνες και μια πέργκολα από μπαμπού.

Jenny.Gr

Εξοπλισμένο με φιλόξενους καναπέδες, θυμίζει την υπαίθρια γοητεία της ζωής του χωριού. Πολυαγαπημένα προϊόντα από τις συλλογές περιποίησης, μακιγιάζ και αρωμάτων, διατίθενται μαζί με νέα προϊόντα. Τα απαραίτητα για το καλοκαίρι περιλαμβάνουν τηντελευταία συλλογή LES BEIGES SUMMER To-Go και μια αποκλειστική συλλογή γυαλιών.

Jenny.Gr

Διατίθενται επίσης αποκλειστικά λανσαρίσματα από τη σειρά ανδρικής περιποίησης και μακιγιάζ BOY DE CHANEL, καθώς και τα special edition αρώματα από τη σειρές LES EXCLUSIFS DE CHANEL και LES EAUX DE CHANEL, μιας σειράς αρωμάτων εμπνευσμένη από τα μέρη που ήταν σημαντικά για την Gabrielle Chanel κατά τη διάρκεια της ζωής της.

Οι ειδικοί χώροι παροχής συμβουλών, όπου οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν μια εξατομικευμένη εμπειρία, είναι άνετα επιπλωμένοι με καρέκλες και καθρέφτες. Για μια πινελιά beachside glamour ή για ένα βραδινό εορταστικό μακιγιάζ, μπορείτε να κλείσετε ένα δωρεάν ραντεβού με έναν Beauty Confidant και να απολαύσετε υπηρεσίες nail application, make-up, περιποίησης, και αρωματικών συμβουλών.

Jenny.Gr

Με τη δημιουργία αυτού του νέου πολυδιάστατου χώρου στη Μύκονο, η CHANEL οραματίζεται μια μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία αγορών, στην οποία η δημιουργία, η τεχνογνωσία και η αίσθηση της ανακάλυψης ενώνονται, σε ένα εμπνευσμένο και φιλόξενο περιβάλλον.

Jenny.Gr

Photos: Courtesy Chanel

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.