ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

H νέα τεχνική Αφαίρεσης Hμιμόνιμου Μακιγιάζ που πρέπει να γνωρίζετε


Σταυρούλα Γιαννούλη

11 Ιουνίου 2023

H νέα τεχνική Αφαίρεσης Hμιμόνιμου Μακιγιάζ που πρέπει να γνωρίζετε
Unsplash
Τα τελευταία χρόνια, το ημιμόνιμο μακιγιάζ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ομορφιάς, έχοντας αποκτήσει τεράστια δημοφιλία σε γυναίκες που επιθυμούν να βελτιώσουν την εξωτερική τους εικόνα και να απλοποιήσουν την ρουτίνα ομορφιάς τους

Πράγματι, το ημιμόνιμο μακιγιάζ, όταν γίνεται με σωστή τεχνική, έχει μεγάλη μεταμορφωτική δύναμη. Όταν όμως, δεν πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις, μπορεί να προκαλέσει δυσαρέσκεια.

Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μου στο Jenny.gr και όπως συνηθίζω να λέω από την θέση της πρώτης Μaster στην αφαίρεση ημιμόνιμου μακιγιάζ στην Ελλάδα, «Η επόμενη μέρα του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ είναι η αφαίρεσή του».

Μέσα από αυτό το άρθρο, θα ήθελα να σας παρουσιάσω μια νέα τεχνική αφαίρεσης ημιμόνιμου μακιγιάζ, που είμαι σίγουρη ότι θα σκεφτείτε σοβαρά αν θέλετε να αποχωριστείτε το ημιμόνιμο μακιγιάζ που έχετε αυτή τη στιγμή στην περιοχή των φρυδιών, λόγω ανομοιόμορφου σχήματος, ακατάλληλου χρώματος ή κακής τεχνικής.

Jenny.Gr

Μια μέθοδος που έχει κερδίσει αναγνώριση για την αποτελεσματικότητά της στην αφαίρεση τατουάζ φρυδιών είναι το PhiLaser. Η τεχνική χρησιμοποιεί ένα εξειδικευμένο σύστημα λέιζερ που διασπά τις χρωστικές ουσίες εντός του δέρματος, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο ουλής ή βλάβης στο περιβάλλον δέρμα. Mε την συγκεκριμένη τεχνική, τα σκούρα χρώματα στην περιοχή των φρυδιών (μπλε, μαύρο, γκρι) είναι πιο εύκολο να αφαιρεθούν από τα ανοιχτά (κίτρινο, λευκό, κόκκινο ή πράσινο).

Jenny.Gr

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το PhiLaser:

-Η θεραπεία εξασφαλίζει τα βέλτιστα αποτελέσματα λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως το μέγεθος, το χρώμα, το βάθος του τατουάζ και τον τύπο του δέρματος του πελάτη.

-Είναι μη επεμβατική θεραπεία μιας και δεν απαιτούνται ενέσεις, τομές ή αναισθησία.

-Η θεραπεία με PhiLaser δεν απαιτεί περίοδο ανάρρωσης και μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως μετά από αυτή.

-Βλέπετε το αποτέλεσμά της άμεσα.

-Είναι μια θεραπεία που δεν προκαλεί πόνο και είναι ασφαλής.

Η αφαίρεση τατουάζ φρυδιών είναι μια προσωπική απόφαση που επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των μη ικανοποιητικών αρχικών αποτελεσμάτων της εφαρμογής ημιμόνιμου μακιγιάζ αλλά και των προσωπικών αλλαγών του στυλ.

Η προηγμένη τεχνολογία λέιζερ του PhiLaser παρέχει μια αποτελεσματική και ασφαλή λύση για τις γυναίκες που επιθυμούν να αφαιρέσουν τα τατουάζ φρυδιών τους. Μαζί με το PhiRemoval (τη θεραπεία χωρίς λέιζερ που αφαιρεί και φωτίζει τη χρώση των τατουάζ -όλων των μεγεθών- και του ημιμόνιμου μακιγιάζ), βρίσκεται στην υπηρεσία των ανθρώπων που δεν είναι ικανοποιημένοι από την εικόνα των φρυδιών τους μετά από Ημιμόνιμο Μακιγιάζ.

Nα είστε βέβαιες και βέβαιοι ότι σε λίγα χρόνια, οι τεχνικές αφαίρεσης ημιμόνιμου μακιγιάζ ή τατουάζ θα είναι εξίσου δημοφιλείς με τις τεχνικές ημιμόνιμου μακιγιάζ (όπως αυτή τη στιγμή το Microblading).

Με την έλευση τεχνολογιών όπως το PhiLaser, οι γυναίκες έχουν πλέον μια αξιόπιστη λύση για να αντιμετωπίσουν τις ανησυχίες τους και, να ξεκινήσουν ένα νέο ταξίδι στην εικόνα τους που ευθυγραμμίζεται με τις εξελισσόμενες προτιμήσεις και ανάγκες τους.

Ευχαριστούμε πολύ την Brow Expert κυρία Σταυρούλα Γιαννούλη για τις πολύτιμες συμβουλές της.

Stavroula Giannouli
3ης Σεπτεμβρίου 99
210 8253469/422
www.stavroulagiannouli.gr


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.