ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

H Eva Longoria μας αποκάλυψε την αγαπημένη της αντιγηραντική κρέμα


Ελένη Τσούτση

16 Ιουνίου 2023

H Eva Longoria μας αποκάλυψε την αγαπημένη της αντιγηραντική κρέμα
Instagram/@eva longoria
H Eva Longoria λατρεύει να φροντίζει την επιδερμίδα της και μας εμπνέει

Η Longoria είναι ηθοποιός, παραγωγός, σκηνοθέτης, ιδρυτικό μέλος του Time’s Up, ακτιβίστρια, φιλάνθρωπος και η λίστα συνεχίζεται. Εμείς την ξεχωρίζουμε και τη θαυμάζουμε για όλους αυτούς τους ρόλους αλλά και γιατί μας εμπνέει με την skincare routine της. Η ίδια από πολύ μικρή ηλικία φρόντιζε την επιδερμίδα της και μάλιστα η μητέρα της όπως αναφέρει της έλεγε:«Μην ξεχνάς να φοράς αντηλιακό γιατί αυτό που προσφέρεις στο δέρμα σου στα 20, θα έχεις στα 40 σου». Έτσι, δεν αμελεί μέχρι και σήμερα να φοράει αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας όλο το χρόνο.

Επιπλέον, είναι λάτρης του natural makeup look και όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερη της συνέντευξή: «Αν δεν έχετε μια σωστά περιποιημένη επιδερμίδα, το έντονο μακιγιάζ θα σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτερες. Όταν πρόκειται για μακιγιάζ, δεν κάνω υπερβολές. Όσο περισσότερη πούδρα βάζετε στις λεπτές γραμμές, τόσο περισσότερο θα φαίνονται. Μου αρέσει η φυσική βάση και να έχω την αίσθηση ότι το δέρμα μου αναπνέει».

H Eva Longoria παραμένει προσηλωμένη σε μια ρουτίνα που έχει αποτελέσματα για την επιδερμίδα της και χαρακτηριστικά αναφέρει: «Δίνω έμφαση στο skincare και εφαρμόζω κρέμες, serums αλλά κάνω και θεραπείες». Στοιχηματίζουμε ότι θα ήθελες να γνωρίζεις ποιο είναι το αγαπημένο της αντιγηραντικό skincare duo και σου έχουμε την απάντηση παρακάτω:

1. L’Oréal Paris Revitalift 1.5% Pure Hyaluronic Acid Face Serum

Jenny.Gr

2. L’Oréal Paris Revitalift Triple Power Anti-Aging Face Moisturizer

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.