ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

VMAs 2023: Αυτα είναι τα 3 beauty looks που αξίζουν βραβείο


Ελένη Τσούτση

13 Σεπτεμβρίου 2023

VMAs 2023: Αυτα είναι τα 3 beauty looks που αξίζουν βραβείο
Instagram/@ selenagomez
Ανάμεσα σε όλες τις καλεσμένες, εμείς ξεχωρίσαμε τα ωραιότερα beauty looks που θα μας χαρίσουν έμπνευση στις επόμενες εμφανίσεις μας

Τα MTV VMAs 2023 πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στο Newark στο Prudential Center και συγκεκριμένα, στην κεντρική επιχειρηματική περιοχή του Newark, στο New Jersey και ήταν και επίσημα η έναρξη όλων των events της σεζόν. Οι κορυφαίοι σταρς έδωσαν το παρών και εμείς είχαμε ανοιχτά τα beauty ραντάρ μας για να ξεχωρίσουμε τις εμφανίσεις που αξίζουν βραβείο.

Αυτό που παρατηρήσαμε είναι ότι λίγες τόλμησαν να κάνουν κάτι πιο extreme και οι περισσότερες επέλεξαν έναν πιο safe δρόμο. Η Τέιλορ Σουίφτ ήταν το πρόσωπο των βραβείων αφού για ακόμη μία φορά «σάρωσε», και το όνομά της βρίσκεται στη λίστα με τα top beauty looks.

Παρακάτω θα βρεις τα 3 beauty looks που κέρδισαν τις εντυπώσεις:

1. Σελένα Γκόμεζ

Jenny.Gr

Εκτός από το εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα, τόσο το μακιγιάζ της όσο και τα sleek μακριά μαλλιά της ήταν μια υπέροχη πρόταση. Κινήθηκε safe; Ναι. Μας άρεσε; Πολύ! Από το smokey eye σε brick απόχρωση, τα υπέροχα καλοσχηματισμένα φρύδια αλλά και τις λάμψεις στα ζυγωματικά – όλα ήταν αρμονικά «δεμένα» και το τελικό beauty look ήταν ακριβώς ότι αναμέναμε από την αγαπημένη Σελένα.

2. Τέιλορ Σουίφτ

Jenny.Gr
Splash Ideal Images


Η πρωταγωνίστρια της βραδιάς κερδίζει επάξια και ένα βραβείο από εμάς ως ένα από τα πιο εντυπωσιακά beauty icons. Tο σήμα κατατεθέν της είναι το winged liner που δεν αποχωρίζεται και το συνδύασε με ένα κραγιόν σε peach απόχρωση και αρκετές στρώσεις mascara για να τονίσει το χρώμα των ματιών της.

3. Ντότζα Κατ

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Έκανε το πιο εξεζητημένο beauty look της βραδιάς με skiny φρύδια βγαλμένα από τα 90s και ολοκλήρωσε το μακιγιάζ με καφέ περίγραμμα και glitter στα χείλη, ενώ στα μάτια με μία λεύκη σκιά και μικροσκοπικά κρύσταλλα. Μπορεί να είναι μία extravagant εμφάνιση αλλά εμείς κρατάμε τη διάθεση για πειραματισμό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.