ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

JennyGr X L’Oréal Paris: Δοκιμάσαμε πρώτες τα πιο hot ματ κραγιόν της νέας σεζόν!


Άρτεμις Καράγιαννη

16 Οκτωβρίου 2023

JennyGr X L’Oréal Paris: Δοκιμάσαμε πρώτες τα πιο hot ματ κραγιόν της νέας σεζόν!
Τι κοινό έχουν η Σουζάνα Κεγγίτση, η Μαρία Παπαγεωργίου, η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου και το Beauty Team του JennyGr; Πέρα από fan της ομορφιάς, είχαν μαζί μας την ευκαιρία να δοκιμάσουν πριν από όλους το νέο κραγιόν της L’Oréal Paris!

Λέγεται Infaillible Matte Resistance και είναι το πιο επαναστατικό υγρό ματ κραγιόν που έχουμε ποτέ χρησιμοποιήσει στα χείλη μας. Για μια ακόμη φορά η L’Oréal Paris μάς συναρπάζει και κάνει το χρώμα των χειλιών μας ακαταμάχητο και πάνω από όλα τόσο ανθεκτικό που ακόμη και 16 ώρες έντονης ζωής δεν μπορούν να σβήσουν.

Jenny.Gr
Η Σουζάνα Κεγγίτση

Εμείς, είχαμε τη χαρά να το δοκιμάσουμε πρώτες παρέα με τις αγαπημένες μας Influencers Σουζάνα Κεγγίτση, Μαρία Παπαγεωργίου και Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου και να συμφωνήσουμε ομόφωνα ότι είναι ό,τι πιο hot έχουμε δοκιμάσει τελευταία. Μάλιστα, έπειτα από ώρες γυρισμάτων, το Infaillible Matte Resistance δεν άφησε κανένα ίχνος και παρέμεινε ανθεκτικό σε όλες τις προκλήσεις της ημέρας, ακόμα και στα φιλιά!



Χρώμα που μας αξίζει
Το νέο ματ κραγιόν της L’Oréal Paris, το Infaillible Matte Resistance πέρασε όλα τα crash στα οποία το υποβάλλαμε και έγινε το νέο αγαπημένο μας. Πλούσιο χρώμα με ένα πέρασμα, διάρκεια 16 ωρών, εθιστική άνεση, ενεργά συστατικά περιποίησης της επιδερμίδας των χειλιών, εύκολο απλικατέρ ακριβείας και όλα αυτά σε 17 αποχρώσεις που κινούνται από το σοφιστικέ nude και το απαλό ροζ μέχρι το μεθυστικό κόκκινο και το ανατρεπτικό δαμασκηνί.

Jenny.Gr
Η Μαρία Παπαγεωργίου

Jenny.Gr
Η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

Το όνομα κάθε απόχρωσης διηγείται μια ιστορία για όλα τα αγαπημένα πράγματα στα οποία δεν μπορούμε να αντισταθούμε – από τις εξορμήσεις για ψώνια και το ονειρεμένο happy end έως τις χαλαρές Κυριακές και, φυσικά, τον αληθινό έρωτα. Και φυσικά, όλα αυτά τα αγαπημένα πράγματα θέλουμε να διαρκούν, όπως και το κραγιόν μας.

Jenny.Gr


Σας προσκαλούμε να κάνετε δική σας την απόχρωση και την ιστορία που αγαπάτε, όπως έκανε ήδη η Σουζάνα, η Μαρία, η Αλεξάνδρα και εμείς!


Thank you L’Oréal Paris!

Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Head of Beauty & Fashion: Άρτεμις Καράγιαννη

Head of Lifestyle Branded Content: Κατερίνα Νανοπούλου

Commercial Director: Ρένα Κροκίδα

Digital Advertising Director: Χρυσάνθη Ζούγρου

Βίντεο/ μοντάζ: Τόνυ Συμεωνίδης

MUA: Παναγιώτης Πάντος

Ενδυματολόγος: Παρή Ακριτίδη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.