ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η skincare ρουτίνα καθαρισμού που επιλέγουν όσοι αγαπούν τη φύση και τα αγνά συστατικά


Άρτεμις Καράγιαννη

20 Οκτωβρίου 2023

Η skincare ρουτίνα καθαρισμού που επιλέγουν όσοι αγαπούν τη φύση και τα αγνά συστατικά
Υπάρχει ένα brand που θα μας κάνει να λατρέψουμε τη φύση και τα αγαθά της και να απολαύσουμε το δέρμα μας ακόμη περισσότερο.

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε πως λαμβάνει χώρα μια ακόμη μεγαλύτερη στροφή στα φυσικά συστατικά και τις αγνές συνθέσεις. Ο πρώτος λόγος είναι πως η τάση που ξεκίνησε τις προηγούμενες δεκαετίες έδειξε πως αποδίδει τόσο για τα άριστα αποτελέσματα στην επιδερμίδα μας, αλλά όσο και για τον σεβασμό προς τον πλανήτη που μας φιλοξενεί. Ειδικότερα όταν τα φυσικά, βιολογικά συστατικά συνδυάζονται με ελεγμένες και ασφαλείς δραστικές ουσίες, τότε απολαμβάνουμε άμεσα ορατά αποτελέσματα στο δέρμα μας. Στα πλαίσια αυτής της ευχάριστης συνθήκης, έφτασε στις ζωές μας και στο boudoir μας και το – αγαπημένο μας πια - Brand Athonites που έχει γίνει μια από τις πιο λατρεμένες μας καθημερινές συνήθειες, ειδικά στο κομμάτι των πιο απαραίτητων διαδικασιών, όπως είναι ο καθαρισμός προσώπου.

Για όσους ξέρουν και για όσους δεν ξέρουν
Όσοι έχουμε ήδη λατρέψει το brand Athonites, δεν χορταίνουμε να διαβάζουμε το story πίσω από τις υπέροχες συνθέσεις του. Όσοι δεν το ξέρουν, αξίζει να κάνουν μια μικρή βόλτα στο πώς ξεκίνησε η ιδέα για τα καλλυντικά που έχουν αλλάξει τον τρόπο που περιποιούμαστε την επιδερμίδα μας. Για αιώνες το Όρος Άθως έχει συνδεθεί, πέρα από τη βυζαντινή παράδοση της μοναστικής ζωής και με το θαύμα της Φύσης που παραμένει τόσο άσπιλη και αμόλυντη όσο πλούσια και εύφορη με πυκνά δάση, ελαιώνες, αμπέλια και χιλιάδες είδη βοτάνων και λουλουδιών. Εκεί συναντούμε το ένα τρίτο της ελληνικής χλωρίδας, καθώς και ενδημικά φυτά που φύονται μόνο στην περιοχή αυτή. Αυτός είναι ο λόγος που έχει ανακηρυχθεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και αποτελεί μέρος του δικτύου NATURA 2000, που έχει σαν στόχο την προστασία και διατήρηση της βιοποικιλότητας αυτής, αποτρέποντας και απαγορεύοντας οποιαδήποτε χρήση φυτοφαρμάκων ή συμβατικών μορφών Γεωργίας. Μέσα σε αυτόν το βιολογικό παράδεισο που παραμένει αγνός και απαλλαγμένος από ανθρώπινες χημικές παρεμβάσεις, ανακαλύφθηκαν οι απίστευτες ιδιότητες των βοτάνων που καλλιεργούνται σε αυτή την εύφορη γη, συλλέγονται με το χέρι και είναι ικανά να προστατεύουν και να περιποιούνται την επιδερμίδα με μοναδικό τρόπο. Οι Athonites γεννήθηκαν εκεί, στην καρδιά της αναλλοίωτης φύσης και της γνώσης των βοτάνων μέσα από τους αιώνες για να προσφέρουν την καλύτερη υγεία, την πιο αυθεντική λάμψη και την πλήρη ευεξία για το πρόσωπο και το σώμα.

Jenny.Gr


Εν αρχή ην ο καθαρισμός
Οι Athonites, με την αγνότητα των φυσικών συστατικών και τη δύναμη της πλούσιας, vegan και cruelty free σύνθεσης τους, μπορούν να αλλάξουν τη skincare ρουτίνα μας και να αναζωογονήσουν την επιδερμίδα μας, άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα. Για να γίνει αυτό πρέπει να ξεκινήσουμε από το πρώτο και βασικότερο βήμα, τον καθαρισμό. Στο κομμάτι αυτό οι Athonites προσφέρουν μοναδικές λύσεις αγνού καθαρισμού που απομακρύνουν τους καθημερινούς ρύπους και το μακιγιάζ ενώ παράλληλα περιποιούνται την επιδερμίδα. Αγαπημένο προϊόν αποτελεί ο απαλός αφρός καθαρισμού προσώπου Cleanse and Purify Gentle Face Foam χωρίς θειϊκά άλατα και με εκχυλίσματα σιδερίτη, δενδρολίβανου και χαμομηλιού που καθαρίζουν σε βάθος την επιδερμίδα. Το δέρμα μένει απολύτως καθαρό, αναζωογονημένο, απαλό και λαμπερό, ενώ το φυσικό άρωμα από μείγμα λευκών λουλουδιών, ευωδιαστού βασιλικού και κυπαρισσιού καθιστά την κάθε εφαρμογή μια αγνή τελετουργία ομορφιάς.

Για όσους αγαπούν τα λάδια, το Cleanse and Comfort Face Oil της σειράς Athonites αποτελεί ένα μοναδικό προϊόν καθαρισμού προσώπου με 100% φυσικής προέλευσης συστατικά, διπλή φυσική και βιολογική πιστοποίηση και 4 μοναδικά βιολογικά έλαια που περιποιούνται και ανακουφίζουν την επιδερμίδα. Η ιδιότητα του να μεταμορφώνεται σε ανάλαφρο γαλάκτωμα μόλις έρθει σε επαφή με το νερό, καθώς και το φυσικό του άρωμα με νότες χαμομηλιού και λεβάντας κάνει την επαφή μαζί του μια απολαυστική διαδικασία ευεξίας. Παράλληλα τα βιολογικά φυτά από το Όρος Άθως αναμειγνύονται με έναν ισχυρό συνδυασμό βιολογικών ελαίων σουσαμιού, ροδιού, πυρήνα βερίκοκου και σπόρων σταφυλιού για να καθαρίσουν την επιδερμίδα και να βελτιώσουν την όψη και την ελαστικότητά της ακόμα και στην περιοχή των ματιών. Ιδανική πρόταση αποτελεί ο διπλός καθαρισμός, με όποια σειρά των δύο προϊόντων επιθυμούμε, προσφέροντάς μας το απόλυτο ντεμακιγιάζ και βαθύ καθαρισμό.

Jenny.Gr


Δώρα της φύσης για το δέρμα
Με καθημερινή εφαρμογή και πίστη στη δύναμη του καθαρισμού, αλλά και της φύσης, η ρουτίνα καθαρισμού της σειράς Athonites αποτελεί μοναδικό πρώτο βήμα του αποτελεσματικού skincare. Οι φυσικές συνθέσεις χαρίζουν στο δέρμα όψη υγείας και λάμψης, τηρώντας πάντα τον σεβασμό στις ανάγκες της επιδερμίδας, αλλά και στους κανόνες της φύσης. Η προσθήκη και των υπόλοιπων βημάτων φροντίδας Athonites, από την ενυδάτωση μέχρι την περιποίηση ματιών και την εξειδικευμένη καταπραϋντική φροντίδα, μπορεί να προσφέρει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα ομορφιάς βασισμένη στη δύναμη της φύσης και στις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας. Χάρη στους Athonites, λατρεύουμε ακόμη περισσότερο τη φύση και την επιδερμίδα μας!

Βρείτε τα δικά σας αγαπημένα προϊόντα στο https://athonites.com/

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.