ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

5 beauty looks που ξεχώρισαν αυτές τις μέρες και θέλουμε να αντιγράψουμε τώρα


Τόνια Τζάφερη

22 Οκτωβρίου 2023

5 beauty looks που ξεχώρισαν αυτές τις μέρες και θέλουμε να αντιγράψουμε τώρα
@jourdansloane/instagram
Beauty looks που έρχονται να αλλάξουν και τη διάθεση μας, πέρα από την εμφάνιση

Eίναι εποχή αλλαγών και πειραματισμών. Το φθινόπωρο μας έχει βάλει για τα καλά σε διάθεση ανανέωσης και τα βλέμματα στρέφονται στο στιλ και το μακιγιάζ. Τι προσθήκες μπορούμε να κάνουμε; Ποια trends να δοκιμάσουμε, αλλά τι να αλλάξουμε στην εμφάνιση μας.

Όσο αυτά τα ερωτήματα μπορεί να μας απασχολήσουν, τις απαντήσεις τις παίρνουμε από celebrities, οι οποίες επίσης πειραματίζονται και μοιράζονται μαζί μας τα μακιγιάζ που ξεχώρισαν.

Τα συγκεκριμένα beauty looks είναι η ιδανική έμπνευση γι’ αυτές τις ημέρες, και αν ψάχνεις πως θα εντυπωσιάσεις στην επόμενη εμφάνιση σου, τότε ρίξε μια ματιά να δεις τι επικρατεί, αλλά και πως μπορείς να το πετύχεις:

Pop of Red

To κόκκινο είναι με διαφορά το χρώμα της σεζόν και αυτό σημαίνει πως θα το βλέπουμε παντού μπροστά μας. Σε αξεσουάρ, ρούχα, παπούτσια και φυσικά στο μακιγιάζ. Αν λατρεύεις τα κόκκινα χείλη τώρα είναι η στιγμή να απογειώσεις τα looks σου. Επέλεξε έντονες ζωηρές αποχρώσεις του κόκκινου και κράτησε τη βάση και τα μάτια σου σε φυσικούς τόνους.

Cherry Cola Lips

Το φθινόπωρο χωρίς σκούρα και τολμηρά χρώματα, θα ήταν αδιάφορο. Φέτος η απόχρωση της "cherry cola" έχει την τιμητική της. Για ένα ακόμη πιο σύγχρονο αποτέλεσμα, δοκίμασε κάποιο μολύβι χειλιών και βουργουνδί σκούρα απόχρωση, και τόνισε το σχήμα των χειλιών σου. Στη συνέχεια αντι για κραγιόν, ολοκλήρωσε με ένα εντυπωσιακό gloss.

Jenny.Gr
@hoskelsa

Glossy Finish

Mιλώντας για gloss, θα πρέπει φέτος να αποχωριστούμε για λίγο το ματ αποτέλεσμα είτε στην επιδερμίδα, είτε στα χείλη. Οι τάσεις της εποχής θέλουν λάμψη και glossy αποτέλεσμα, επομένως μη ξεχάσεις στιγμή το lip oil σου, ή το lip gloss, και φυσικά μπορείς να το φορέσεις και στα ζυγωματικά σου για έξτρα λάμψη,

Natural Look

Το φυσικό μακιγιάζ δεν θα μπορούσε να λείψει και αυτή τη σεζόν έρχεται ανανεωμένο. Οι γήινες καφέ αποχρώσεις επικρατούν, ωστόσο βλέπουμε και έντονη λάμψη στην εσωτερική γωνία των ματιών. Με μια ανοιχτόχρωμη σκιά μη παραλείψεις να τονίσεις το εσωτερικό των ματιών σου, αλλά και κάτω από το φρύδι σου.

Jenny.Gr
@rosiehw

Bold eyes - nude lips

Στα πιο κλασσικά και αγαπημένα, έχουμε ένα μακιγιάζ που θα λατρέψεις στις βραδινές σου εξόδους και αυτό γιατί είναι πολύ μοντέρνο και ταυτόχρονα σικ. Η ένταση πέφτει στα μάτια, κάτι το οποίο μπορείς εύκολα να καταφέρεις με ένα μαλακό μολύβι ματιών σε καφέ, μωβ ή μαύρη απόχρωση. Σβήσε ελαφριά τις γραμμές, και πρόσθεσε μπόλικη μάσκαρα. Το μόνο που λείπει είναι η αγαπημένη σου nude απόχρωση στα χείλη, για να ολοκληρώσει ιδανικά το αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.