ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Νύχια: Οι 5 μεγαλύτερες τάσεις του φθινοπώρου, για το επόμενο μανικιούρ σου


JTeam

4 Οκτωβρίου 2023

Νύχια: Οι 5 μεγαλύτερες τάσεις του φθινοπώρου, για το επόμενο μανικιούρ σου
Κλασσικά, αλλά και πιο ανατρεπτικά σχέδια, που θα μας βάλουν σε φθινοπωρινή διάθεση

Γνωρίζουμε καλά πόσο μπορεί να αλλάξει την διάθεση μας ένα μανικιούρ. Το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για να εστιάσουμε στα άκρα μας, αλλά και να συμπληρώσουμε ιδανικά μια εμφάνιση μας με τις κατάλληλες αποχρώσεις.

Οι τάσεις που επικρατούν αυτή τη στιγμή, είναι πολλές και σίγουρα δεν θα βαρεθείς. Από κλασσικά και σκούρα χρώματα σε κοντά νύχια, μέχρι glazed αποχρώσεις και nude χρώματα. Η επιλογή θα είναι σίγουρα δύσκολη, αλλά ο Οκτώβρης μόλις ξεκίνησε, οπότε πάμε να δούμε τις πιο hot ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σου.

Chocolate Glazed

To καφέ γενικότερα πρωταγωνιστεί στην φθινοπωρινή παλέτα και η τάση των glazed nails, παραμένει δυναμικά.

Jenny.Gr
@lisagozlan

Σκούρα χρώματα σε κοντά νύχια

Βουργουνδί, cherry cola αποχρώσεις και βαθιές δαμασκηνί, θα είναι επίσης στις πρώτες επιλογές για την φετινή σεζόν.

Jenny.Gr
@paintedby_didi

Kαφέ, γήινες αποχρώσεις

To latte, το camel και όλα τα neutrals, συμβαδίζουν απόλυτα με την quiet luxury αισθητική που πρωταγωνιστεί τώρα, αρκεί να βρείτε την σωστή απόχρωση που ταιριάζει στο προσωπικό στυλ σας και στον τόνο της επιδερμίδας σας.

Jenny.Gr
@iramshelton

Glossy nails με λάμψεις

Τα glossy nails πρωταγωνιστούν εδώ και μήνες και παραμένουν δυναμικά και την νέα φθινοπωρινή σεζόν. Φυσικές, safe αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε στιλ και προσωπικότητα. Συν προσθέτουν ένα "καθαρό" και γυαλιστερό αποτέλεσμα.

Jenny.Gr
@lisagozlan

Κόκκινο Γαλλικό

Το κόκκινο ξεχωρίζει για τη φετινή σεζόν και δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε από το μανικιούρ μας. Είτε σε λεπτομέρειες όπως το κόκκινο γαλλικό, είτε ένα κλασικό κόκκινο χρώμα, θα είναι μια από τις κυρίαρχες επιλογές.

Jenny.Gr
@jenny.jennys

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.