ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Νύχια: Πώς να εφαρμόζεις το βερνίκι για να στεγνώνει γρηγορότερα


JTeam

24 Αυγούστου 2023

Νύχια: Πώς να εφαρμόζεις το βερνίκι για να στεγνώνει γρηγορότερα
Το tip που ήξερες ότι έλειπε από τη ζωή σου, είναι εδώ

Αν μπορούσες να κάνεις μία ευχή κάθε φορά που έβαφες τα νύχια σου, αυτή θα ήταν να στέγνωνε το βερνίκι αμέσως. Να μη χρειαζόταν να περιμένεις χωρίς να αγγίζεις τίποτα, να μπορούσες να πιάσεις το κινητό χωρίς να φοβάσαι μη χαλάσει το φρέσκο μανικιούρ σου και, κυρίως, να γλίτωνες την εμπειρία που όλοι έχουμε βιώσει τουλάχιστον μία φορά: Να το βλέπεις χαλασμένο, χωρίς να μπορείς να καταλάβεις πώς έγινε η ζημιά. Όταν συμβαίνει το τελευταίο, αναρωτιέσαι γιατί δεν σου αξίζουν καλά πράγματα, τι έχεις κάνει για να πρέπει να το ζεις αυτό, αν είναι κακή μέρα μπορεί να βάλεις και τα κλάματα.

Αυτό εδώ το άρθρο είναι για να σε σώσει από αυτήν τη δυσάρεστη κατάσταση. Θα δεις πώς να εφαρμόσεις σωστά το βερνίκι, για να στεγνώνει γρηγορότερα και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Αρχικά, πρέπει να βεβαιωθείς ότι τα νύχια σου είναι έτοιμα – χωρίς υπολείμματα κρέμας ή ορού. Πέρνα τα καλού-κακού με λίγο ασετόν.

Έπειτα, βγάλε το βερνίκι από το ψυγείο. Ναι, σωστά διάβασες, πρέπει να το αποθηκεύεις στο ψυγείο για να έχει πιο απαλό φινίρισμα και να είναι πιο εύκολο να κάνεις μόνη σου το μανικούρ ή το πεντικιούρ σου. Απλώνεις δύο λεπτές στρώσεις, καθώς όσο πιο λεπτή η στρώση, τόσο πιο εύκολα θα στεγνώσει. Πρόσεξε, τώρα, αυτό είναι το μυστικό: Πέρνα τη δεύτερη στρώση όταν θα έχει στεγνώσει η πρώτη. Περίμενε δύο λεπτά, βάλε top coat και σε ένα τέταρτο θα είσαι πανέτοιμη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.