ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αν έχεις κοντά νύχια, αυτά είναι τα 5 χρώματα που πρέπει να δοκιμάσεις


Ελένη Τσούτση

22 Ιουλίου 2023

Αν έχεις κοντά νύχια, αυτά είναι τα 5 χρώματα που πρέπει να δοκιμάσεις
Instagram/@bizceizleyin
Θέλεις να ανανεώσεις το μανικιούρ σου και έχεις κοντά νύχια; Οι παρακάτω αποχρώσεις θα σε εντυπωσιάσουν

Τα κοντά νύχια αδιαμφισβήτητα έχουν all time classic και chic αξία. Όπως ίσως θα έχεις καταλάβει είμαστε fan των πιο κοντών νυχιών που συνδυάζονται τέλεια με λαμπερά χρώματα. Ένα απλό scroll στην κατηγορία «Νύχια» θα σε πείσει! Τα κοντά νύχια σε κόκκινο χρώμα ή σε γαλλικό σχέδιο είναι η πιο κλασσική και σίγουρη επιλογή για κομψο στιλ. Ταιριάζουν στις περισσότερες γυναίκες κάθε ηλικίας. Από την άλλη όμως κάθε χρόνο οι τάσεις αλλάζουν όπως και στο μανικιούρ.

«Τα κοντά νύχια συμβαδίζουν με την τρέχουσα αισθητική του clean aesthetic που είναι trend αυτή τη στιγμή στον κόσμο της ομορφιάς. Τα κοντά νύχια δεν χρειάζονται ιδιαίτερη συντήρηση και έχουν πιο φυσική εμφάνιση από τα πιο μακριά νύχια. Το ιδανικό μάκρος των νυχιών είναι να είναι περίπου στην ευθεία με το δέρμα. Τα κοντά νύχια είναι πάντα κομψά και δείχνουν περιποιημένα ακόμα και αν είναι άβαφα.

Δες τα παρακάτω nail looks σε κοντά νύχια και δοκίμασε το αγαπημένο σου:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.