ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Οι ανάλαφρες μπούκλες της Τζίτζι Χαντίντ είναι ο ορισμός του "hot girl summer"


Ελένη Τσούτση

18 Ιουλίου 2023

Οι ανάλαφρες μπούκλες της Τζίτζι Χαντίντ είναι ο ορισμός του "hot girl summer"
Instagram/@gigi hadid
Το cool χτένισμα της παραλίας ταιριάζει και στην πόλη

To χτένισμα του καλοκαιριού είναι ένα: χαλαρά beachy waves που θυμίζουν γοργόνα. Το απόλυτο καλοκαιρινό look, το λεγόμενο "beach" με τα ανάλαφρα, κυματιστά μαλλιά να χαϊδεύουν γλυκά τους ώμους, είναι το ιδανικό για αυτή την εποχή.

Η μαυρισμένη επιδερμίδα, τα αβίαστα ανακατεμένα μαλλιά και το δροσερό καρπούζι είναι το απόλυτο summer mood. Το supermodel Τζίτζι Χαντίν απολαμβάνει τις διακοπές της έχοντας και υπέροχη χρυσαφένια επιδερμίδα αλλά και χαλαρές μπούκλες. Καθισμένη σε μια ξαπλώστρα πάνω σε μια ριγέ πετσέτα μας έκανε να ανυπομονούμε για τις δικές μας εξορμήσεις.

Άφησε και εσύ λοιπόν τα μαλλιά σου ατημέλητα και κάντο όπως η Τζίτζι!

Ανάλογα με το στιλ που έχουν τα μαλλιά σου, δώσε λίγο όγκο με τα δάχτυλά σου, μετά το μπάνιο, εφάρμοσε ένα προϊόν που περιέχει αλάτι και ανακάτεψέ τα με το πιστολάκι. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα τέλειο και sexy beach hair styling.

Είναι το look της παραλίας που πηγαίνει και στην πόλη και αξίζει να το δοκιμάσεις και εσύ!

Αυτό το καλοκαίρι χάρισε κάνε τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο λαμπερά χρησιμοποιώντας το DUST+CREAM Leave- in Conditioner.

Jenny.Gr

Πρόκειται για μια κρέμα μαλλιών σε μορφή σπρέι για εντατική περιποίηση με 9 ευεργετικές δράσεις. 1. Προστασία του χρώματος 2. Έλεγχος κατά του φριζαρίσματος 3. Προστασία από την θερμότητα 4. Ευκολία στο styling 5. Προστασία ενάντια στις σπασμένες άκρες 6. Απαλότητα και μεταξένια υφή 7. Αντηλιακή προστασία 8. Ξεμπερδεύει και διευκολύνει το χτένισμα 9. Mαλακτική δράση.

Δες στην gallery: 7 σαμπουάν για σγουρά μαλλιά και τέλειες μπούκλες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.