ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το κούρεμα που δίνει την ψευδαίσθηση πλούσιου όγκου στα μαλλιά


Ελένη Τσούτση

18 Ιουλίου 2023

Το κούρεμα που δίνει την ψευδαίσθηση πλούσιου όγκου στα μαλλιά
Instagram/@ louisa_mazzurana
Θα λατρέψεις το μοναδικό στιλ που χαρίζει στο look σου

"Thin hair, don’t care"; Αν έχεις λεπτά μαλλιά, τότε αυτό είναι μάλλον κάτι που δεν έχεις πει ποτέ, αφού συνήθως δείχνουν λίγα ή αραιά. Εξειδικευμένα σαμπουάν, ελαφριά conditioner, αφρό για όγκο, dry shampoo και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά και υπόσχονται να κάνουν τα μαλλιά σου να δείχνουν σαν των αγαπημένων σου σταρς, βοηθούν αλλά μέχρι ένα σημείο.

Αν θέλεις να καταβάλεις λιγότερη προσπάθεια και να κάνεις τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο πλούσια, το μυστικό κρύβεται στο σωστό κούρεμα. Είτε έχεις κοντά, είτε μακριά μαλλιά, παρακάτω θα βρεις το νούμερο 1 κούρεμα που τα κάνει να δείχνουν πολύ εντυπωσιακά και γεμάτα όγκο και θα αλλάξουν τη ζωή σου, (και αυτή των μαλλιών σου).

Καρέ με φιλάρισμα

Αν θέλεις λοιπόν να δώσεις ακόμα περισσότερο όγκο, κάνε ένα κοντό καρέ με ελαφρύ φιλάρισμα. Τα διαφορετικά μήκη θα δώσουν την ψευδαίσθηση ότι τα μαλλιά είναι πολύ πιο γεμάτα και πλούσια. Ιδανικά, ζήτησε να είναι και ελαφρώς «άνισο», με τις μπροστινές τούφες να είναι πιο μακριές από τις πίσω.

Δες στην gallery: Το Sliced Bob είναι το τέλειο καρέ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.