ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

My Wellness Gift: Τα πιο απολαυστικά, βιώσιμα δώρα ευεξίας για τα φετινά Χριστούγεννα


Branded Content Team

15 Δεκεμβρίου 2023

My Wellness Gift: Τα πιο απολαυστικά, βιώσιμα δώρα ευεξίας για τα φετινά Χριστούγεννα
Μια εκλεπτυσμένη συλλογή αρωματικών λουλουδιών με μοναδικό χαρακτήρα που αποτελεί την τέλεια επιλογή για δώρο

Ψάχνεις δώρα ευεξίας για τα αγαπημένα σου πρόσωπα; Η Primo Bagno είναι ένα Ελληνικό πρωτοποριακό Bath & Body Brand που παράγει την δική της φυσική καλλυντική σειρά περιποίησης προσώπου και σώματος, με μοναδικά προϊόντα μπάνιου, χειροποίητα σετ δώρου και αρωματικά χώρου.

Jenny.Gr

Η παραγωγή των προϊόντων γίνεται στην Ελλάδα και η κύρια βάση των καλλυντικών είναι η οργανική αλόη και το ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο.

Jenny.Gr

Η Primo Bagno δεν σταματά να δημιουργεί αξία για τον άνθρωπο, την κοινωνία και το φυσικό περιβάλλον. Αγαπάει την δημιουργία των προϊόντων και η ενασχόληση με την υγεία του σώματος, του νου και του πνεύματος, έχει σαν σκοπό να ενισχύσει συνολικά το well-being μέσα από την εμπειρία ιδιαίτερα ποιοτικών προϊόντων. Το brand παραμένει αφοσιωμένο σε βιώσιμες συνεργασίες και δεν χρησιμοποιεί parabens, παράγωγα σιλικόνης, ορυκτέλαια και αλκαλίνες. Αναζητά πάντα πιστοποιημένες πρώτες ύλες από παρασκευαστές που δεν κάνουν πειράματα σε ζώα και φροντίζει ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι φυσικό με μεταξένια υφή και μοναδικό άρωμα που διαρκεί. Το άρωμα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας των προϊόντων του. Αντιπροσωπεύει την προσωπική έκφραση μιας στιγμής, την διαμόρφωση της διάθεσης και συνάμα την μεταμόρφωση του χώρου.

Jenny.Gr

Η νέα σειρά προϊόντος Floral - Τα τέλεια δώρα!

Μια εκλεπτυσμένη συλλογή αρωματικών λουλουδιών με μοναδικό χαρακτήρα εμπνευσμένη από την μακρινή ανατολή και την οργιώδη βλάστηση των μεσογειακών αγρών. Βασισμένη σε αγνά υλικά, όπως το παραδοσιακό αγνό ελαιόλαδο και την θεραπευτική αλόη, έρχεται να αγκαλιάσει κάθε στιγμή χαρίζοντας την αίσθηση της καθαριότητας και της φρεσκάδας. Διάλεξε μέσα από μια πλειάδα εξευγενισμένων αρωμάτων όπως Wild Orchid, Musk Oriental, Nymph of Roses, και Jasmine Gardenia το δικός σου αγαπημένο.

Jenny.Gr

Website

Πλέον μπορείτε να βρείτε τα Primo Bagno στην Κύπρο: www.kybella.com

Facebook

Instagram

Διεύθυνση: Καραϊσκάκη 105, Χαϊδάρι

Τηλ.: 210 5321822

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.