ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Vital Perfection Concentrated Supreme Cream: H απάντηση της Shiseido στις απαιτητικές ανάγκες της ώριμης επιδερμίδας


JTeam

30 Ιανουαρίου 2024

Vital Perfection Concentrated Supreme Cream: H απάντηση της Shiseido στις απαιτητικές ανάγκες της ώριμης επιδερμίδας
Πρέπει το πέρασμα του χρόνου να σημαίνει αντίο στην λάμψη του προσώπου αλλά και στην ενέργεια να κάνετε αυτά που πραγματικά επιθυμείτε; Η Shiseido πρεσβεύει ότι οι δυνατότητες δεν έχουν όρια!

Οι σύγχρονες γυναίκες φροντίζουν την υγεία και την φυσική τους κατάσταση περισσότερο από ποτέ και καθώς μεγαλώνουν συνεχίζουν να πιστεύουν στις αστείρευτες προσωπικές δυνατότητες, με σκοπό να ζήσουν την ζωή τους στο έπακρο.

Σε αυτές τις πνευματώδεις γυναίκες απευθύνεται η Shiseido με τη νέα Vital Perfection Concentrated Supreme Cream. Μια εξειδικευμένη σύνθεση που αναπτύχθηκε για να καλύψει τις απαιτητικές ανάγκες της ώριμης επιδερμίδας, καθώς ανορθώνει, σμιλεύει και αποκαθιστά την απώλεια όγκου, σε 1 εβδομάδα.

Jenny.Gr

Αντλώντας έμπνευση από τους 3 τομείς εξειδίκευσής της, η Shiseido, δημιούργησε μια συμπυκνωμένη θεραπεία που υποστηρίζει το εσωτερικό σύστημα άμυνας του δέρματος σχετικά με την πρόληψη της γήρανσης και προσφέρει ορατά αποτελέσματα στην επιδερμίδα.

Η Vital Perfection Concentrated Supreme Cream ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις της αντιγηραντικής επιστήμης της Shiseido, με σκοπό να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις ειδικές απαιτήσεις της ώριμης επιδερμίδας: απώλεια όγκου, σημαντική χαλάρωση, ανομοιόμορφος τόνος, έλλειψη λάμψης.

Οι καινοτομίες της αντιγηραντικής έρευνας της Shiseido

Πιστοί στην πολυετή επιστημονική προσέγγιση της έρευνας και κατανόησης του δέρματος, η Shiseido ανέπτυξε μια τεχνολογία απεικόνισης υψηλής ανάλυσης, η οποία την οδήγησε στην δημιουργία ενός δείκτη ποιότητας, γνωστό ως PC1, τον οποίο στη συνέχεια συσχέτισε με τα σημάδια γήρανσης του δέρματος.

Όσο υψηλότερος είναι ο δείκτης, τόσο καλύτερη είναι η ποιότητα των τριχοειδών αγγείων του αίματος, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται λιγότερα σημάδια γήρανσης του δέρματος. Ένας χαμηλός δείκτης συσχετίζεται με τη μείωση της ποσότητας των ινών κολλαγόνου, την αύξηση του αριθμού των ορατών ρυτίδων και την μείωση της ακτινοβολίας. Αυτή η ανακάλυψη και η συνειδητοποίηση του PC1, καθιστά δυνατή την πρόβλεψη της εμφάνισης ορισμένων σημαδιών γήρανσης.

Μια διαδικασία που υπογραμμίζει τον αντίκτυπο της γήρανσης στην ποιότητα του αγγειακού δικτύου και την ικανότητά του να προβλέπει και να προλαμβάνει τα σημάδια της γήρανσης.

Jenny.Gr

SafflowerRedTM : Το κλειδί για την βέλτιστη ζωτική ροή

Η Shiseido επέλεξε ένα νέο εκχύλισμα safflower για να δημιουργήσει το SafflowerRedTM.
Ένα εξαιρετικά συμπυκνωμένο δραστικό συστατικό που βοηθά στην βελτίωση της ποιότητας του ζωτικού συστήματος και είναι απαραίτητο για την θρέψη και την οξυγόνωση του δερματικού ιστού.
Το SafflowerRedTM βοηθά επίσης στην αύξηση της σφριγηλότητας του δέρματος και επιβραδύνει την ανάπτυξη των σημαδιών γήρανσης.


ReNeuraRED TechnologyTM : Signature complex εμπνευσμένο από την νευροεπιστήμη
Δεδομένης της επιταχυνόμενης μείωσης των νευρο-αισθητηριακών λειτουργιών με την ηλικία, η ReNeuraRED TechnologyTM, που χρησιμοποιείται στην πλειοψηφία των αντιγηραντικών προϊόντων περιποίησης της Shiseido, κατέχει τον πιο σημαντικό ρόλο στην Vital Perfection Concentrated Supreme Cream. Υποστηρίζει τη φυσική αναγέννηση του δέρματος ενώ εξασφαλίζει γρήγορη και διαρκή ανταπόκριση στα σημάδια γήρανσης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.