ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι στο Βερολίνο άλλαξε τον τρόπο που βλέπω την περιποίηση των μαλλιών μου


Άρτεμις Καράγιαννη

8 Φεβρουαρίου 2014

Ένα ταξίδι στο Βερολίνο άλλαξε τον τρόπο που βλέπω την περιποίηση των μαλλιών μου
Όμορφα μαλλιά, γεμάτα λάμψη, υγεία και ηχηρά μηνύματα. Αυτό θα πει μοναδική περιποίηση!

Η πρωτεύουσα της Γερμανίας γέμισε με κόσμο από όλη την Ευρώπη. Για το ίδιο το Βερολίνο αυτό δεν ήταν κάτι πρωτότυπο, καθώς κάθε μέρα γίνεται το κέντρο συναντήσεων και πολιτισμών. Για μας, όμως, που βρεθήκαμε σε ένα διήμερο με συναδέλφους από όλη τη γηραιά ήπειρο δεν ήταν κάτι συνηθισμένο, ούτε κάτι που κάνουμε κάθε μέρα. Ήταν μια γιορτή της ομορφιάς γεμάτη λάμψη, όμορφα μηνύματα και υπέροχες συναντήσεις που μας έκανε να σκεφτούμε διαφορετικά για κάτι τόσο φαινομενικά απλό, αλλά τόσο ουσιαστικό όσο η φροντίδα των μαλλιών μας.

Jenny.Gr

#foreveryyou


«Μαλλιά.

Γνωρίζουμε ότι δεν αποτελούν μόνο μέρος του κεφαλιού μας,
αλλά και της καρδιάς μας.

Πίσω από κάθε μπούκλα,

κάθε κούρεμα, κάθε βαφή, κρύβεται ένα ‘’γιατί’’:

μία ιστορία που θέλουμε να πούμε,

ένα ταξίδι που θέλουμε να πάμε,

ένα σημάδι που θέλουμε να αφήσουμε.

Και γι’ αυτό το ‘’γιατί’’ βρισκόμαστε εμείς εδώ:

Για να δώσουμε στον καθένα τα εργαλεία και την έμπνευση που χρειάζεται,

ώστε να εξερευνήσει,

να εκφραστεί

και να αναζητήσει το γιατί

που κρύβει ο εαυτόςτου.

#ForEveryYou.»

Jenny.Gr


To συγκεκριμένο hashtag πλημμύρισε τα social media και κατάφερε να περάσει το ισχυρό μήνυμα του οίκου Schwarzkopf για αυτή τη νέα εποχή, με την οποία ταυτιζόμαστε απόλυτα. Ο οίκος που αποτελεί ηγέτη στα μαλλιά εδώ και δεκαετίες, συνδυάζοντας το χρώμα, τη φροντίδα και το styling των μαλλιών μέσα από μια παγκόσμια κοινότητα κομμωτών και ειδικών για τα μαλλιά, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του τιμώντας τη διαφορετικότητα κάθε γυναίκας. Δεσμεύεται για συμπερίληψη, εξατομίκευση και ενδυνάμωση, γιορτάζοντας την ομορφιά σε κάθε ταξίδι των μαλλιών – ενώ αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα και την αυτό-έκφραση. Συνοδοιπόρους σε αυτή την προσπάθεια έχει επτά σημαντικές γυναικείες προσωπικότητες που γίνονται οι global ambassadors του οίκου και τονίζουν πως κάθε μία είναι λαμπερή και ξεχωριστή για τους δικούς της λόγους, όμως όλες θέλουν να απολαμβάνουν την πιο εξέχουσα φροντίδα και την ασυναγώνιστη τεχνογνωσία στα μαλλιά τους: DianeKruger, Ana Ivanović, Alli Neumann, Collien Ulmen-Fernandes, Mini Anden, Nazan Eckes και Swantje Paulina, η κάθε μία με τη δική της ομορφιά, πρεσβεύουν τη μοναδικότητα και την επιλογή να έχουν τα πιο όμορφα μαλλιά που μπορούν να έχουν χάρη στις ανανεωμένες σειρές του οίκου Schwarzkopf που απαντά σε κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει. Όλες βρέθηκαν εκείνη τη βραδιά στο Βερολίνο για να φωνάξουν δυνατά, μαζί με όλες μας, πως η μοναδική φροντίδα των μαλλιών είναι #foreveryyou!

Jenny.Gr



«Είμαστε περισσότερο από ενθουσιασμένοι που κάθε μία από αυτές τις επτά, μοναδικές, εμβληματικές και πραγματικά αξιοθαύμαστες γυναίκες μοιράζονται το ίδιο πάθος και την ίδια αφοσίωση που έχουμε και εμείς για τα μαλλιά, καθώς και τη δύναμη που κρύβεται μέσα τους. Κάθε μία από αυτές ενσαρκώνει τη σημασία που έχουν τα μαλλιά για τη μοναδικότητα του καθενός, δίνοντας έμπνευση σε όλους μας. Τα μαλλιά, ενισχύουν την εσωτερική μας δύναμη και ο σκοπός του Schwarzkopf είναι να μας βοηθήσει να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες μας μέσω της βαφής, της περιποίησης και του styling. Οι ambassadors, εξιστορώντας τις δικές τους ιστορίες για τα μαλλιά τους και πως τους δίνουν δύναμη στην καθημερινότητά τους, αποτελούν το κίνητρο και την αφορμή να τις ακολουθήσουμε», ανέφερε MatthieuChauvet, CVP της Henkel Consumer Brands Hair Schwarzkopf και αμέσως μετά το show ξεκινά! Γυναίκες όλων των ηλικιών, με διαφορετικά χρώματα μαλλιών, μοναδικά κουρέματα, ξεχωριστούς σωματότυπους αλλά όλες με υπέροχα hair look γεμάτα λάμψη περπάτησαν σε αυτό το ξεχωριστό catwalk που ύμνησε με έναν ακόμη τρόπο την μοναδικότητα της κάθε γυναίκας και έκανε όλες εμάς να σκεφτούμε εντελώς διαφορετικά το πώς προσεγγίζουμε το θέμα της περιποίησης των μαλλιών μας. Thank you Schwarzkopf για αυτή τη μοναδική εμπειρία!

Gliss και Taft: δύο μάρκες που λατρεύουν τα μαλλιά μας


Ο οίκος Schwarzkopf, λοιπόν, πέρα από το ότι μιλάει πλέον και στις καρδιές μας μέσα από όλα τα νέα μηνύματα που πρεσβεύει, συνεχίζει και εξελίσσει την περιποίηση των μαλλιών μας. Πρώτος σημαντικός σταθμός για αυτή τη νέα εποχή είναι το επαναλανσάρισμα του Gliss που απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που αναζητούν δυνατά μαλλιά, ικανά να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σύγχρονης καθημερινότητας. Το πετυχαίνει χάρη στο νέο σύστημα HaptIQ που δημιουργεί μικρο-δεσμούς στο εσωτερικό της τρίχας, περιβάλλει τα μαλλιά με ένα προστατευτικό πλέγμα κατά των μελλοντικών βλαβών και ενδυναμώνει σε κάθε χρήση. Το σύστημα αυτό εισέρχεται σε όλα τα premium treatments και συνδυάζεται με την εξατομικευμένη φροντίδα για θρέψη, αναζωογόνηση και περιποίηση των βαμμένων μαλλιών. Και όλα αυτά, με ένα υπέροχο άρωμα που απογειώνει την εμπειρία μας και μας κάνει να απολαμβάνουμε κάθε επαφή με τις συνθέσεις της μάρκας.

Jenny.Gr


Εκτός από το Gliss, το Taft έρχεται επίσης να αλλάξει τον τρόπο που φροντίζουμε τα μαλλιά μας. Η μάρκα που εδώ και 60 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό των γυναικών, υπόσχεται να γίνει ο νούμερο ένα σύμμαχος στον έλεγχο των μαλλιών μας με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας για πολύ υψηλές απαιτήσεις. Τέλειο κράτημα σε όλες τις συνθήκες με hairsprays, αφρoύς και gels που μας συντροφεύουν στο καθημερινό styling και ακολουθούν κάθε μας διάθεση, χωρίς να επιβαρύνουν την τρίχα μας. Με αυτούς τους συμμάχους, η φροντίδα και το styling των μαλλιών μας όχι απλώς δεν είναι ανιαρή, γίνεται εμπειρία, γίνεται απόλαυση. Και πάνω από όλα γίνεται μια κίνηση αγάπης προς τη μοναδικότητα της κάθε μιας από εμάς και μας κάνει να αγαπάμε ακόμη περισσότερο την περιποίηση των μαλλιών μας. #foreveryyou, for every me!

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.