ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Τα beauty micro trends της φετινής άνοιξης, σύμφωνα με το TikTok


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

12 Μαρτίου 2024

Τα beauty micro trends της φετινής άνοιξης, σύμφωνα με το TikTok
IG @hoskelsa
Σύμφωνα με το TikTok, αυτές είναι οι 5 τάσεις ομορφιάς που αξίζουν τη δοκιμή μας αυτή την εποχή

Στις μέρες μας, το TikTok αποτελεί πηγή έμπνευσης για τη μόδα και την ομορφιά. Μπαίνοντας στην πλατφόρμα, μπορείς να ανακαλύπτεις μικρά «μυστικά» styling, νέες τεχνικές μακιγιάζ και ιδέες που σου διευκολυνόμουν πολλές φορές την καθημερινότητα. Στο TikTok, όμως αναδεικνύονται και εξειδικευμένες τάσεις, ιδίως σε ό,τι έχει να κάνει με την ομορφιά, και είναι αδύνατο να τις αγνοήσουμε. Για τον λόγο αυτό, συγκεντρώσαμε τα 5 beauty micro trends που θα βλέπουμε παντού αυτή την άνοιξη και αξίζουν τη δοκιμή μας.

Pearl Skin

Αυτή η τάση ομορφιάς είναι η νέα beauty εμμονή στο TikTok. Το «κλειδί» για δημιουργήσεις το πολυπόθητο pearl skin effect είναι να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου ανάλαφρη και λαμπερή.

Blue Eyeshadow

Η μπλε σκιά ματιών επέστρεψε και είναι καλύτερη από ποτέ. Δεν υπάρχει αμφιβολία για το πόσο εντυπωσιακή μπορεί να δείξει σε ένα eyelook με vibes που θυμίζουν την δεκαετίας του '90 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Frosted lips

Τα frosted χείλη είναι ένα ακόμα ένα '90s trend που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας αυτή τη σεζόν. Αυτή η τάση είναι ένας τόσο εύκολος τρόπος για να προσθέσεις λίγη λάμψη στο μακιγιάζ σου.

Glowtouring

Το glowtouring είναι μια λαμπερή εκδοχή του contouring, που αφήνει ένα εξαιρετικά φυσικό, δροσερό φινίρισμα στην επιδερμίδα.

Sheer nails

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι πιο φυσικές αποχρώσεις στα νύχια είναι μια από τις πιο hot τάσεις αυτή τη στιγμή. Κάνουν το μανικιούρ να δείχνει καθαρό και πολυτελές, ενώ τα άκρα δείχνουν απόλυτα κομψά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.