ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Μεταμορφώστε τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας με την βοήθεια της ρετινόλης


Branded Content Team

5 Απριλίου 2024

Μεταμορφώστε τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας με την βοήθεια της ρετινόλης
Δυο νέες προτάσεις για ολιστική περιποίηση της επιδερμίδας προτείνει η Panthenol extra με τα πακέτα Panthenol Extra Cleanse & Glow & Panthenol Extra Skin Restore

Αξιοποιώντας τη δύναμη της ρετινόλης, ενός διάσημου συστατικού που εμπιστεύονται οι ειδικοί στην περιποίηση της επιδερμίδας σε όλο τον κόσμο, το πακέτο Panthenol Extra Cleanse & Glow, προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση προσαρμοσμένη στην αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων περιποίησης της επιδερμίδας, όπως λεπτές γραμμές, ρυτίδες και ανομοιόμορφη υφή. Το σετ αποτελείται από το Panthenol extra Face Cleansing Gel, αφρώδες, διάφανο ζελέ καθαρισμού χωρίς σαπούνι. Αποφράσσει τους πόρους και καθαρίζει τέλεια την επιδερμίδα από ρύπους και μακιγιάζ. Η πολύ ήπια σύνθεσή του με πανθενόλη, αλλαντοΐνη και χαμομήλι δεν ερεθίζει το δέρμα, δεν το απολιπαίνει και δεν το ξηραίνει.

Και την Panthenol extra Retinol Anti-Aging Face Cream, αντιρυτιδική κρέμα προσώπου με το πανίσχυρο αντιγηραντικό μόριο ρετινόλης και εμπλουτισμένη με bakuchiol, το 100% φυσικό δραστικό, που βελτιώνει τον χρωματικό τόνο, μειώνει κηλίδες, λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Η συνδυαστική δράση των ενεργών συστατικών της, προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου.

Jenny.Gr

Panthenol Extra Skin Restore

Και αν ο καθαρισμός είναι προαπαιτούμενο για μια περιποιημένη επιδερμίδα, η ενυδάτωση αποτελεί τη βάση της!

Ζήστε την εμπειρία του απόλυτου συνδυασμού ενυδάτωσης και αντιγήρανσης με το πακέτο Panthenol Extra Skin Restore. Η συνεργιστική προσέγγιση στην περιποίηση της επιδερμίδας που διασφαλίζει ότι το δέρμα σας λαμβάνει τη φροντίδα που του αξίζει τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα.

Το σετ Panthenol Extra Skin Restore αποτελείται από την Panthenol extra Day Cream SPF15/UVA, ενυδατική κρέμα ημέρας για επιδερμίδα υγιή, λαμπερή, ενυδατωμένη και με βελτιωμένη όψη χάρη στη μοναδική της σύνθεση με πανθενόλη, κρόκο, βούτυρο καριτέ, πρωτεΐνες βρώμης, ATP και υαλουρονικό οξύ. Παρέχει καθημερινή αντηλιακή προστασία έχοντας δείκτη SPF15 και φίλτρα UVA.

Και την Panthenol extra Retinol Anti-Aging Face Cream, αντιρυτιδική κρέμα προσώπου με το πανίσχυρο αντιγηραντικό μόριο ρετινόλης και εμπλουτισμένη με bakuchiol, το 100% φυσικό δραστικό, βελτιώνει τον χρωματικό τόνο, μειώνει κηλίδες, λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Η συνδυαστική δράση των ενεργών συστατικών της, προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου.

Jenny.Gr

Και τα 2 σετ περιλαμβάνουν ΔΩΡΟ κομψό νεσεσέρ και θα τα βρείτε σε φαρμακεία και επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.