ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

ΜΕΕΤ ΤΗΕ: Η Ιουλία Αρμάγου, ιδρύτρια του brand Juliette Armand, μας υποδέχεται σε ένα κόσμο όπου η ομορφιά συναντά την επιστήμη


Άρτεμις Καράγιαννη

1 Μαΐου 2024

ΜΕΕΤ ΤΗΕ: Η Ιουλία Αρμάγου, ιδρύτρια του brand Juliette Armand,  μας υποδέχεται σε ένα κόσμο όπου η ομορφιά συναντά την επιστήμη
Συνομιλώντας με τον άνθρωπο που έκανε την επαγγελματική περιποίηση προσώπου να είναι ο απόλυτος προορισμός φροντίδας και στο σπίτι μας!

Ένα από τα πιο αγαπημένα brands των skin experts, των beauty lovers και όλων των απανταχού λάτρεων της υγείας και της ομορφιάς της επιδερμίδας είναι χωρίς αμφιβολία η Juliette Armand. Εξειδικευμένες συνθέσεις, πλήρης γκάμα προϊόντων για κάθε ανάγκη, διεθνής παρουσία σε 42 χώρες, άμεση σχέση με τους επαγγελματίες της ομορφιάς, expertise στα ινστιτούτα και αποτελέσματα στο δέρμα που όμοιά της σπάνια συναντά κανείς. Για εμάς, λοιπόν, όλα αυτά ήταν αρκετά για να θελήσουμε να μάθουμε περισσότερα και να γνωρίσουμε τους ανθρώπους πίσω από αυτά τα μικρά καλλυντικά θαύματα που κερδίζουν ολοένα και περισσότερο τις καρδιές όσων τα εντάσσουν στην καθημερινή τους ρουτίνα. Και φυσικά, δε θα μπορούσαμε να συναντήσουμε πιο κατάλληλο άνθρωπο από την ίδια τη ψυχή της Juliette Armand, τη χημικό και ιδρύτρια του brand Ιουλία Αρμάγου που μας υποδέχτηκε στα εργαστήρια και στα γραφεία της μάρκας και μας φιλοξένησε για λίγο σε έναν κόσμο όπου η ομορφιά συναντά την επιστήμη, η εμπειρία τη νέα γενιά και η αφοσίωση την επιτυχία.

Jenny.Gr

Jenny.Gr



Η ιστορία πίσω από το Brand, η διαδρομή μέχρι εδώ, οι αξίες της μάρκας, το όραμα για το μέλλον, τα προϊόντα και οι συνθέσεις και πολλά ακόμη γίνονται αντικείμενο συζήτησης σε ένα περιβάλλον όπου η ομορφιά της επιδερμίδας αποτελεί απόλυτο στόχο κάθε ανθρώπου που εργάζεται, από τους επιστήμονες στο χημείο, μέχρι τους υπεύθυνους της αποθήκης. Μια κουβέντα που μας έκανε να αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο το Brand Juliette Armand, γιατί το γνωρίσαμε μέσα από την αφήγηση της Ιουλίας Αρμάγου και το είδαμε να γίνεται πραγματικότητα, από τη συνταγή και το πείραμα, μέχρι τη μακέτα και το ράφι, και σας προσκαλούμε να το ανακαλύψουμε ακόμη περισσότερο μαζί!

Photo / Video credits: Δώρα Δημητρίου

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS