ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

6 βήματα για τέλειο μακιγιάζ χειλιών


Branded Content Team

28 Μαΐου 2024

6 βήματα για τέλειο μακιγιάζ χειλιών
Είναι γνωστό ότι το μακιγιάζ χειλιών είναι η υπογραφή μιας εμφάνισης

Από την επιλογή των κατάλληλων προϊόντων μακιγιάζ χειλιών μέχρι την τελειοποίηση των τεχνικών εφαρμογής, κάθε στάδιο στην περιποίηση των χειλιών παίζει καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία μιας εκπληκτικής εμφάνισης. Ας δούμε τα βασικά βήματα στο μακιγιάζ χειλιών, χρησιμοποιώντας κραγιόν μακράς διάρκειας, μολύβια χειλιών και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα μακιγιάζ τους.

1. Προετοιμάστε τα χείλη σας

Κάντε απαλή απολέπιση στα χείλη σας για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και να δημιουργήσετε μια απαλή υφή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα scrub χειλιών ή ένα υγρό πανί για να απομακρύνετε απαλά το ξηρό, ξεφλουδισμένο δέρμα. Εφαρμόστε ένα ενυδατικό βάλσαμο για τα χείλη για να τα ενυδατώσετε και να τα θρέψετε, δημιουργώντας παράλληλα την τέλεια βάση για την εφαρμογή του κραγιόν.

2. Περιγράψτε τα χείλη σας

Επιλέξτε ένα μολύβι χειλιών που να ταιριάζει με την απόχρωση του κραγιόν σας ή το φυσικό χρώμα των χειλιών σας. Σκιαγραφήστε το φυσικό σχήμα των χειλιών σας ξεκινώντας από το τόξο του Έρωτα, προχωρώντας προς τα έξω, ακολουθώντας προσεκτικά τη γραμμή των χειλιών σας. Γεμίστε τα χείλη σας με το μολύβι χειλιών για να δημιουργήσετε μια βάση που βοηθά να σταθεροποιηθεί το κραγιόν.

Jenny.Gr

3. Απλώστε το κραγιόν

Χρησιμοποιήστε ένα κραγιόν μακράς διάρκειας που προσκολλάται στα χείλη και παραμένει σταθερό για πολλές ώρες, εξασφαλίζοντας ζωντανό χρώμα που διαρκεί στα γεύματα, τα ποτά και πολλά άλλα. Από τα σετ κραγιόν, επιλέξτε αποχρώσεις που συμπληρώνουν τον τόνο του δέρματός σας και την εμφάνισή σας. Ξεκινήστε απλώνοντας το κραγιόν απευθείας ή χρησιμοποιώντας ένα πινέλο για μεγαλύτερη ακρίβεια. Απλώστε προσεκτικά το κραγιόν στα χείλη σας, ξεκινώντας από το κέντρο και προχωρώντας προς τα έξω.

Jenny.Gr

Αν ψάχνεις το απόλυτο χρώμα για τα χείλη σου με ματ υφή και διάρκεια έως και 16 ώρες, ανακάλυψε το κραγιόν μακράς διάρκειας Superstay Matte Ink της Maybelline New York. Διαθέτει ένα μοναδικό πινέλο σε σχήμα βέλους για τέλεια εφαρμογή με ακρίβεια και είναι διαθέσιμο σε σούπερ έντονες αποχρώσεις!

Αν προτιμάς vinyl χρώμα που διαρκεί έως και 16 ώρες, δοκίμασε το νέο SuperStay Vinyl Ιnk. Εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε και αλόη εξασφαλίζει έντονο χρώμα με ανάλαφρη αίσθηση.

Jenny.Gr

4. Φροντίστε το κραγιόν σας

Ταμπονάρετε απαλά τα χείλη σας με ένα χαρτομάντιλο για να αφαιρέσετε τυχόν περιττό προϊόν και στη συνέχεια, περάστε από πάνω μια ημιδιαφανή πούδρα σταθεροποίησης, χρησιμοποιώντας ένα μικρό πινέλο μακιγιάζ. Με αυτό τον τρόπο απορροφάται η υγρασία που απομένει και δημιουργείται ένα ματ φινίρισμα που βοηθά το κραγιόν να παραμείνει στη θέση του. Για παραπάνω ασφάλεια, μπορείτε να εφαρμόσετε ξανά ένα λεπτό στρώμα κραγιόν πάνω από τη πούδρα.

5. Αν θέλετε, προσθέστε Lip Gloss

Για μια πινελιά λάμψης προσθέστε μια στρώση lip gloss στο κέντρο του κάτω χείλους σας, πιέζοντας απαλά τα χείλη σας μεταξύ τους για να κατανεμηθεί ομοιόμορφα το προϊόν. Αυτό το βήμα προσθέτει βάθος και φωτεινότητα στα χείλη σας χωρίς να κινδυνεύει η διάρκειά του κραγιόν σας.

Jenny.Gr

6. Τελικές πινελιές

Καθαρίσετε τυχόν λάθη ή μουτζούρες στα χείλη χρησιμοποιώντας ένα μικρό πινέλο βουτηγμένο σε foundation ή concealer. Αυτό βοηθά τη δημιουργία καθαρών γραμμών και εξασφαλίζει ένα γυαλιστερό φινίρισμα στο μακιγιάζ των χειλιών σας.

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.