ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Ποια είναι τα αντιηλιακά που έχουν απογειώσει την αντιηλιακή μας προστασία;


Άρτεμις Καράγιαννη

18 Ιουνίου 2024

Ποια είναι τα αντιηλιακά που έχουν απογειώσει την αντιηλιακή μας προστασία;
Τολμάμε να "κοιτάξουμε τον ήλιο κατάματα" χάρη στην αντιηλιακή προστασία Juliette Armand

Φέτος είχαμε έναν ακόμη λόγο να περιμένουμε το καλοκαίρι με αγωνία. Αυτός ήταν η αντιηλιακή μας προστασία που αυτή τη χρονιά έχει να μας προσφέρει στιγμές απόλυτης ασφάλειας και καλλυντικής απόλαυσης. Αυτό συμβαίνει έτσι και αλλιώς από τη στιγμή που βάλαμε στη ζωή μας την Juliette Armand: περιμένουμε με λαχτάρα να κάνουμε ντεμακιγιάζ, απολαμβάνουμε την ενυδάτωσή μας με τις κρέμες και τους ορούς της, χωρίς δικαιολογίες, και τώρα περισσότερο από ποτέ θέλουμε να περάσουμε τις μέρες μας υπό τον ήλιο, μαζί, γιατί καμία στιγμή αντιηλιακής προστασίας δεν μοιάζει πια με υποχρέωση, αλλά με δώρο προς τον εαυτό μας. Οι μοναδικές υφές, η υπέροχη αίσθηση στην επιδερμίδα, τα άμεσα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα και άλλα πολλά ακόμη γίνονται τα πιο βασικά χαρακτηριστικά μιας φροντίδας που έχουμε επιλέξει για τον εαυτό μας και που ποτέ δεν έμοιαζε τόσο συνδεδεμένη με τη ρουτίνα μας. Φέτος, λοιπόν, όχι μόνο δε θα ξεχνάμε στιγμή το αντιηλιακό μας, όπου και αν βρισκόμαστε, αλλά θα αναζητάμε και θα απολαμβάνουμε κάθε εφαρμογή του!

Jenny.Gr

Sunfilm Suncare

Η σειρά αντιηλιακών Sunfilm της Juliette Armand έχει όλα όσα ζητάμε από την αντιηλιακή μας προστασία. Πολλά χρόνια εμπειρίας πίσω από κάθε σύνθεση, αγάπη για κάθε προϊόν που δημιουργείται, επιστημονική σφραγίδα και εγγυημένα αποτελέσματα. Όλα αυτά με την ταυτότητα ενός ελληνικού Brand που δημιουργείται στην Ελλάδα για όλους εμάς, αλλά και για όλο τον κόσμο, καθώς η Juliette Armand ξέρει να κοιτάει τον ήλιο κατάματα με προστασία όχι μόνο στο ελληνικό έδαφος, αλλά και σε άλλες 44 ακόμη χώρες αυτού του πλανήτη. Σε σχέση με τον ελληνικό ήλιο όμως, δεν θα μπορούσε η έρευνα και η υλοποίηση να ακολουθούν καλύτερο ταξίδι από το εργαστήριο στο ράφι από αυτό που πραγματοποιείται στην Juliette Armand. Η οικογένεια Παπαευστρατίου-Αρμάγου, ως οικογένεια χημικών και ισόβιων υποστηρικτών της υγείας του δέρματος, έχουν εναποθέσει όλη τη γνώση και το μεράκι τους για να κρατάμε εμείς στα χέρια μας αντιηλιακά που αξίζουν, όχι μόνο για τα δεκάδες βραβεία που έχουν λάβει, αλλά για το πιο βασικό από όλα: την απόλυτη εμπιστοσύνη μας. Αντιηλιακά για το πρόσωπο και το σώμα με υψηλή προστασία, λοιπόν, που κερδίζουν όλη μας την εμπιστοσύνη και αγάπη για ανέμελες μέρες ξεγνοιασιάς κα φροντίδας κάτω από τον ήλιο!

Jenny.Gr

Τα αγαπημένα μας


Χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο ωραία αντιηλιακά που έχουμε δοκιμάσει τα τελευταία χρόνια είναι το Juliette Armand Sunfilm Face Mineral Fluid SPF 50. Πρώτο και σημαντικότερο, η υφή του, αυτή η μαγική λεπτόρρευστη υφή που απλώνεται υπέροχα και απορροφάται λες και ήταν για πάντα προορισμένη να συναντηθεί με την επιδερμίδα μας. Η υψηλή προστασία με 100% φυσικά φίλτρα είναι ιδανική ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες και ευαισθητοποιημένες μετά από θεραπεία επιδερμίδες, με αποτέλεσμα δέρματα υψηλών απαιτήσεων να βιώνουν ευχάριστη και άνετη αίσθηση όταν το εφαρμόζουν. Προσφέρει ευρύ φάσμα ηλιακής προστασίας από τις ακτίνες UVΑ, UVB, υπέρυθρες (IR), ορατό (HEV) και μπλε φως. Αφήνει αυτό το ματ αποτέλεσμα που τόσο πολύ αγαπάμε, ενώ η απουσία αρώματος και η ανθεκτικότητά του στο νερό το καθιστούν τον ιδανικό σύμμαχο για πολλές ώρες κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο.

Jenny.Gr

Μία ακόμη υπέροχη επιλογή είναι το Juliette Armand Sunfilm Face Gel SPF 30, αυτό το μοναδικό gel προσώπου αντιηλιακή ς προστασίας με απαλό χρώμα και μη λιπαρή υφή, για όλους τους τύπους δέρματος που προσφέρει ευρύ φάσμα ηλιακής προστασίας από τις ακτίνες UVΑ, UVB και τις υπέρυθρες (IR). Είναι ανθεκτικό στο νερό και ενισχυμένο με καλμαντικά και εξειδικευμένα αντιοξειδωτικά συστατικά για να ανακουφίζει από ερεθισμούς και να προστατεύει από οξειδωτικό στρες και φωτογήρανση, την ίδια στιγμή που αφήνει μια όψη υγιούς επιδερμίδας πίσω από κάθε εφαρμογή σαν να έχουμε επιλέξει ένα εξειδικευμένο προϊόν αόρατης κάλυψης. Ένα μοναδικό προϊόν προστασίας και καλλυντικής φροντίδας που έχουν λατρέψει ακόμα και τα πιο απαιτητικά δέρματα! Δεν είναι τυχαίο πως ακόμη και δέρματα με τάση για ακμή δεν διστάζουν να υποκύψουν στην υψηλή του τεχνολογία, χωρίς τον φόβο που συνήθως συνοδεύει την εφαρμογή αντιηλιακών για επιβάρυνση της κατάστασης και τα σπυράκια που εμφανίζονται μετά από συνεχή εφαρμογή.*

Ανακαλύψτε όλη τη σειρά Juliette Armand Sunfilm εδώ:
https://www.juliettearmand.com/el/sun-film/

*Το ιδανικό αντιηλιακό για λιπαρά ή ακνεϊκά δέρματα είναι το Face Gel

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.