ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Πείτε αντίο στα χημικά σαμπουάν με τις νέες φυσικές μπάρες σαμπουάν Purebloom


Branded Content Team

2 Ιουλίου 2024

Πείτε αντίο στα χημικά σαμπουάν με τις νέες φυσικές μπάρες σαμπουάν Purebloom
Οι νέες μπάρες προσωπικής φροντίδας Purebloom ήρθαν για να αντικαταστήσουν όλα τα συμβατικά προϊόντα περιποίησης μαλλιού και σώματος

Όπως είναι γνωστό, η ρουτίνα του μπάνιου αποτελεί για όλους μας μία σημαντική τελετουργία της καθημερινότητάς μας, καθώς τόσο τα μαλλιά όσο και η επιδερμίδα μας χρειάζονται την κατάλληλη περιποίηση και φροντίδα, για να μπορέσουν να παραμείνουν υγιή και λαμπερά!

Για την Purebloom, η αυτοφροντίδα συνδέεται άρρηκτα με προϊόντα καθαρισμού φτιαγμένα από ποιοτικά, αγνά συστατικά, που σέβονται τόσο τον άνθρωπο όσο και τη φύση. Οι χειροποίητες μπάρες της Purebloom κάνουν πράξη αυτό που υπόσχονται: καθαρίζουν απαλά κάθε τύπο επιδερμίδας και μαλλιών, φέρνοντας την επανάσταση στην daily ρουτίνα της προσωπικής μας φροντίδας.

Jenny.Gr

Για την ακρίβεια, μετατρέπουν τη διαδικασία της περιποίησης μαλλιών και σώματος σε μια εύκολη και eco-friendly πρακτική καθαρισμού. Το μόνο που χρειάζεσαι, είναι μία μπάρα σαμπουάν, μία conditioner και μία μπάρα σώματος με απίστευτα αρώματα, μεταμορφώνοντας τη ρουτίνα του μπάνιου σου σε μια απολαυστική εμπειρία αναζωογόνησης, φρεσκάδας και καθαριότητας.

Κάθε shampoo bar της Purebloom είναι cruelty free και φτιαγμένο από 100% vegan συστατικά, όπως έλαιο καρύδας, έλαιο αργκάν, βούτυρο καριτέ και άλλες θρεπτικές ουσίες, γνωστές για τις πολύτιμες ιδιότητές τους. Και επειδή κάθε Purebloom μπάρα αποτελεί δέσμευση για ένα καλύτερο, βιώσιμο μέλλον, τόσο το σαμπουάν όσο το conditioner και το αφρόλουτρο διαθέτουν οικολογική και ανακυκλώσιμη συσκευασία.

Επιπλέον, οι μπάρες σαμπουάν της Purebloom δε διακρίνονται μόνο για την “πράσινη” σύνθεσή τους, αλλά αποτελούν και μία έξυπνη λύση για εξοικονόμηση χώρου και χρημάτων.

Ήξερες ότι, με την αγορά μιας μπάρας σαμπουάν των 60gr, έχεις προϊόν καθαρισμού που αντιστοιχεί σε 50-75 λουσίματα και γλιτώνεις την αγορά 3 κοινών σαμπουάν των 500ml;

Jenny.Gr

Ξεκίνα σήμερα το ταξίδι της αυτοφροντίδας με το ολοκληρωμένο σετ περιποίησης της Purebloom, το οποίο περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner και αφρόλουτρο σε μορφή μπάρας και θήκες που θα σου χαρίσουν απίστευτη ευχρηστία για την αποθήκευση και μεταφορά τους.

Με την Purebloom δεν υιοθετείς απλά έναν sustainable τρόπο ζωής, αλλά αναβαθμίζεις τη ρουτίνα της καθημερινής σου περιποίησης σε μια πολυτελή εμπειρία αισθήσεων και αρωμάτων.

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.