ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

5 λόγοι που τα μαλλιά σου θα λατρέψουν την iconic σειρά Frizz Control της Moroccanoil


Branded Content Team

10 Ιουλίου 2024

5 λόγοι που τα μαλλιά σου θα λατρέψουν την iconic σειρά Frizz Control της Moroccanoil
Η σειρά που τόσο έχουμε αγαπήσει μόλις ενισχύθηκε με νέο εκπληκτικό Shampoo και Conditioner

Φριζάρισμα, ένα πρόβλημα που απασχολεί τις περισσότερες από εμάς, ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο που η υγρασία σκαρφαλώνει σε πολύ υψηλά επίπεδα. Εάν έχεις δοκιμάσει χίλιους τρόπους να τιθασεύεις τα μαλλιά σου και δεν τα έχεις καταφέρει, μην απογοητεύεσαι. H Moroccanoil® έρχεται να δώσει την οριστική λύση εμπλουτίζοντας την ήδη best-seller σειρά Frizz Control με δύο νέα προϊόντα που θα σου γίνουν απαραίτητα: τα νέα Frizz Control Shampoo και Conditioner.

Στη μάχη μας κατά του φριζαρίσματος η αγαπημένη μας Moroccanoil, πρωτοπόρος στα προϊόντα ομορφιάς με έλαιο Argan, εμπλουτίζει το οπλοστάσιο μας με τους πιο αποτελεσματικούς συμμάχους. Η συμπλήρωση της σειράς Frizz Control με το νέο Shampoo και Conditioner αποτελεί το απαραίτητο πρώτο βήμα σε μια ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών που θα τα απαλλάσσει εντελώς από το φριζάρισμα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως αν τα δοκιμάσεις -και μάλιστα σε συνδυασμό με τα άλλα προϊόντα της σειράς Frizz Control- δεν θα τα αποχωριστείς ποτέ. Και ξέρεις γιατί;

Jenny.Gr

  1. Γιατί το επιβεβαιώνει η επιστήμη!

Ανεξάρτητες εργαστηριακές μελέτες έχουν αποδείξει ότι τα προϊόντα της σειράς Frizz Control μειώνουν τον στατικό ηλεκτρισμό και τις ατίθασες τρίχες κατά 99%, ελαττώνοντας το φριζάρισμα έως και 73%, ενώ το αποτέλεσμα διαρκεί για έως και 72 ώρες ακόμη και σε συνθήκες 90% υγρασίας! Οι αριθμοί -όπως και τα αποτελέσματα που θα δεις στα μαλλιά σου- είναι πραγματικά εντυπωσιακά!

  1. Για τo εμβληματικό έλαιο Argan

Φυσικά η Moroccanoil είναι διαχρονικά συνυφασμένη με το έλαιο Argan, αποτελώντας την πρωτοπόρο εταιρεία στη χρήση του ευεργετικού αυτού συστατικού σε προϊόντα ομορφιάς. Πλούσιο σε βιταμίνη Ε, καθώς και απαραίτητα λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικά, αυτό το φυσικό έλαιο βοηθά στη θρέψη των μαλλιών, την ενίσχυση της διαχειρισιμότητάς τους και τη μείωση του φριζαρίσματος.

  1. Για τα ευεργετικά εκχυλίσματα και έλαια που θρέφουν τα μαλλιά

Πέρα από το θαυματουργό έλαιo Argan, η σειρά Frizz Control περιέχει στη σύνθεσή της και άλλα καινοτόμα συστατικά, όπως βιώσιμα ανακυκλωμένο εκχύλισμα φρούτου jackfruit, που ενυδατώνει τα μαλλιά για αυξημένη αντοχή ενάντια στο φριζάρισμα θρέφοντας παράλληλα την τρίχα, εκχύλισμα φυκιών Nori, που δυναμώνουν τα μαλλιά και αποκαθιστούν τη ζωντάνια τους και έλαιο αμάρανθου, που βοηθά στον έλεγχο των επιπτώσεων της υπερβολικής υγρασίας και στην πρόληψη του φριζαρίσματος.

  1. Γιατί είναι μια ολοκληρωμένη σειρά που δίνει οριστική λύση

Επιτέλους δημιουργήθηκε μια ολοκληρωμένη σειρά για να καταφέρουμε να νικήσουμε μια και καλή το φριζάρισμα, όποιος κι αν είναι ο τύπος των μαλλιών μας. Γιατί όσο αποτελεσματικό και εάν είναι ένα μεμονωμένο προϊόν, όπως το Frizz Shield Spray, που έχει λάβει κριτικές 5 αστέρων από όσες από εμάς το έχουν εντάξει στην καθημερινότητα τους, το αποτέλεσμα απογειώνεται ειδικά σε δύσκολες περιπτώσεις καταπολέμησης του φριζαρίσματος και προστασίας από την υγρασία όταν εφαρμόζεται μια ολοκληρωμένη ρουτίνα, η οποία φυσικά ξεκινά από τα πρώτα-πρώτα βήματα του haircare, που δεν είναι άλλα από το Shampoo και το Conditioner.

Jenny.Gr

  1. Για το μοναδικό τους άρωμα

Πιθανότατα ανήκεις ήδη στην κατηγορία των Moroccanoil fans και γνωρίζεις πολύ καλά για ποιο πράγμα μιλάμε. Το συνυφασμένο με τα προϊόντα Moroccanoil μεθυστικό τους άρωμα-ορόσημο, είναι εμπνευσμένο από τη Μεσόγειο και προσφέρει μια εξωτική εμπειρία που ταξιδεύει τις αισθήσεις.

Λέμε, λοιπόν, αντίο στο φριζάρισμα, αποχαιρετούμε μια για πάντα τα ανυπάκουα και ατίθασα μαλλιά και υποδεχόμαστε με ενθουσιασμό την πιο υπέροχη, λαμπερή και μεταξένια εκδοχή τους!

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.