ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

H Αγγελική Μπαμπούση, Marketing Manager της Medisei, μας εξηγεί τη σημασία της φροντίδας ματιών


Άρτεμις Καράγιαννη

15 Ιουλίου 2024

H Αγγελική Μπαμπούση, Marketing Manager της Medisei, μας εξηγεί τη σημασία της φροντίδας ματιών
Τι πρέπει να περιλαμβάνει η σωστή ρουτίνα φροντίδας ματιών;

Το JennyGr καλεί στο studio ανθρώπους που είναι experts στο αντικείμενό τους και συζητά μαζί τους μυστικά, τρόπους, συμβουλές και τάσεις της εποχής. Σε αυτό το επεισόδιο του ASK THE GURU η Marketing Manager Αγγελική Μπαμπούση απαντά στις ερωτήσεις μας σχετικά με την περιποίηση των ματιών και επιστρατεύει όλη της την εμπειρία για να δώσει απλές απαντήσεις σε ένα πολύπλοκο ζήτημα που επηρεάζει την όψη του βλέμματός μας και κατ΄επέκταση όλη μας την εμφάνιση και τη ψυχολογία.

Jenny.Gr

Jenny.Gr


Πόσο σημαντική είναι η περιποίηση των ματιών; Τι πρέπει να περιλαμβάνει η σωστή ρουτίνα φροντίδας ματιών; Ποιες συνήθειες μπορεί να επηρεάσουν την εμφάνιση της περιοχής γύρω από τα μάτια; Οι πιο συνήθεις απορίες βρίσκουν απάντηση και οι πιο πολύτιμες συνθέσεις για την φροντίδα μιας από τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες στο πρόσωπό μας συναντώνται με τις πιο πολύτιμες συνθέσεις που θα αλλάξουν το βλέμμα μας για πάντα.

Photo/Video Credits: Δώρα Δημητρίου

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.