ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Ήξερες πως απλώνοντας μια κρέμα μπορείς να ενισχύσεις τον αγώνα ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού;


Άρτεμις Καράγιαννη

15 Οκτωβρίου 2024

Ήξερες πως απλώνοντας μια κρέμα μπορείς να ενισχύσεις τον αγώνα ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού;
Είναι τόσο απλό και τόσο σπουδαίο να γίνουμε πρέσβειρες της πρόληψης και ευχαριστούμε την Panthenol Extra για αυτό!

Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας αφιερωμένος στην μάχη ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού. Σε αυτόν τον αγώνα συμμετέχουν κάθε χρόνο ολοένα και περισσότερες γυναίκες, καθώς η γνώση γύρω από την πρόληψη είναι πια τόσο ισχυρή που αγκαλιάζει όλες τις ηλικιακές ομάδες και μιλά στη ψυχή κάθε μικρού κοριτσιού, μεγάλης κοπέλας, ώριμης γυναίκας. Από την προσπάθεια αυτή δε θα μπορούσε να λείπει και η Panthenol Extra, ένα brand που αγαπάει και σέβεται τη γυναίκα, φροντίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την επιδερμίδα της και απαντώντας με τις πιο μελετημένες συνθέσεις στις ανάγκες της. Πώς θα μπορούσε, λοιπόν, να μην στηρίξει έναν αγώνα που αφορά την υγεία της;

Jenny.Gr



Αυτόν τον μήνα μπορούμε να συμβάλλουμε και εμείς στη συνολική προσπάθεια ενάντια στον Καρκίνο του μαστού αγοράζοντας τις δύο συλλεκτικές συσκευασίες Panthenol Extra, τη Day Cream SPF15 100ml και τη Face & Eye Cream 100ml και προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο μέρος των εσόδων στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Jenny.Gr



Για αυτή την προσπάθεια μας μίλησε και η Iωάννα- Μελένια, μια γυναίκα που αγκαλιάζει μέσα από την ιδιότητα της μαίας και της συμβούλου θηλασμού τις άλλες γυναίκες και αγωνίζεται και να διαδώσει τη σημασία της πρόληψης. Η ίδια άλλωστε είναι μια γυναίκα που έχει ζήσει το πόσο σημαντικές είναι οι προληπτικές εξετάσεις μαστού, καθώς πριν κάποιους μήνες ψηλάφισε κάτι ύποπτο στο στήθος της και βρίσκεται σήμερα υγιής και δυνατή μπροστά στον φακό του JennyGr.



Τι κάνουμε, λοιπόν, αυτόν τον μήνα; Κανονίζουμε τις προληπτικές μας εξετάσεις, συμμετέχουμε στον αγώνα αγοράζοντας τις δύο συλλεκτικές συσκευασίες Panthenol Extra, τη Day Cream SPF15 100ml και τη Face & Eye Cream 100ml και τονίζοντας τη σημασία της πρόληψης, της υγείας και της γυναικείας δύναμης!

Jenny.Gr

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.